Når der er tid til totalrenovering...

Husprojektet tager om sig! Alt det her skal skiftes…

imageJeg synes godt nok det tager om sig, det her med huset. Da jeg købte det, var det fordi det var lige til at flytte ind i. Jo jo, det skulle da males, men der udover var det helt fint. Jeg gider jo ikke ligge i byggerod, eller stå med den slags alene. Jeg blev klogere – meget klogere!

Nogle gange tænker jeg, at det næsten havde været nemmere at bygge et nyt hus, for der er bare noget galt med alt. For at nævne i flæng, så er opvaskemaskinen rusten, det samme er vaskemaskinen, der også lugter rådden. Tørretumbleren vil slet ikke starte, fyret går hele tiden ud, materialerne på badeværelset er delvist gået i stykker. Her mener jeg møblet med skuffer, på det ene badeværelse, samt bruseren er gået i stykker. Så jeg skal ud og kigge efter nye ting, hvilket ikke lige var planen.

I må meget gerne komme med idéer til nye produkter, tak.

image

image

Er jeg den eneste der tænker, at jeg kunne have et champagne-/vinkøleskab, der hvor skabene er?? Er sikker på Marianne/Traveljunkie er enig 😉

image

Så er der de lidt mere kosmetiske ting, som generer mit øje. Det er de små buler i køle-/fryseskabene, og det samme med ovnen. Emfanget er en irriterende klods, som jeg fik malerne til at tage ned, så må lige på udkig efter noget fancy. Seriøst, det her er slet ikke det hele, det er som om at jeg er blevet en lille manisk tornado, der bare trevler det hus op. Det skal nok blive lækkert når jeg er færdig med det hele, men for pokker hvor var det bare slet, slet ikke meningen. Jeg er jo så også typen der gerne vil have noget ekstra lækkert, når nu det skal skiftes. Jeg overbeviser mig selv om, at det jo er gode investeringer, og hellere bruge pengene på den slags, og så lige holde tilbage med tasker og sko i en (længere) periode.

image

image

Næste indlæg

Når der er tid til totalrenovering...