Verdens heldigste lille pige

Feriebilleder, og en særlig tak til Yaneeda

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Annonce

Jeg synes ikke helt jeg fik delt det sidste fra ferien, og jeg skylder egentlig også min rejsearrangør Yaneeda lidt kredit. Det gør man, når de vækkes lørdag 6:30 dansk tid, fordi der står en hysterisk blogger på en lille halv-øde ø i Thailand, og kræver en båd asap! 😉 Hjerneblødningen vender vi tilbage til…

Egentlig plejer jeg selv ar arrengere mine rejser, og sidder længe og leder efter fly og hoteller, for at finde det helt rigtige til de helt rigtige penge. Men det tager tid, og det har jeg simpelthen ikke haft i denne omgang. Derudover har jeg en underlig ting jeg virkelig ikke bryder mig om, og det tror jeg min assistent Camilla kan skrive under på. Jeg bryder mig virkelig ikke om at bestille flybilletter. Ikke fordi jeg ikke gider, men der er lidt fobi over det, som med gekkoer. I hate it. Dét, og så sende fakturaer – virkelig dumt! Nå, men jeg besluttede at overlade jobbet om at booke den perfekte ferie for Hollie Nolia og jeg, til rejsearrangørene fra Yaneeda, som benytter sig af lokale partnere, rundt om i verden. For at få det på det rene, så betalte jeg altså for rejsen.

IMG_6299

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har altid elsket at rejse, og jeg har rejst mange steder hen for ingen penge, og boet på usle hostels. Den tid i dén grad forbi, kan jeg lige så godt indrømme. Så når jeg tager afsted på sådan en tur, så skal det satme bare spille!

Jeg havde nogle gode lange snakke med Yaneeda om hvad jeg ønskede og forventede, og så sammensatte de turen efter mine ønsker. Jeg var ude i om vi skulle til Maldiverne, Bali, Mauritius eller Thailand, og efter noget vejledning blev vi så enige om at Hua Hin i Thailand var det bedste for os, på lige denne tur. Vi boede på to super lækre hoteller, for at prøve lidt forskelligt. Første hotel Centara Grand var rigtig lækkert, og vi elskede vores værelse, og alle mulighederne der var på selve hotellet. Det var ren badeferie med masser af is, hygge, god mad og vin til mor 😉 Det var perfekt! Endnu bedre vil jeg faktisk sige at Hyatt var, hvor vi boede anden halvdel af ferien. Det er nok det bedste hotel jeg har boet på i Thailand. Eller ikke “nok”, det ER det bedste hotel jeg har boet på, og genialt til børn. Flere gange skrev jeg til Thomas fra Yaneeda, at det var lige i øjet, og takkede for han virkelig havde ramt plet med det hele. Der var så bare lige én undtagelse, og det er her hjerneblødningen kommer ind i billedet.

IMG_6510

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_5870

Jeg havde en idé om (jeg insisterede!), at vi skulle bo på en halv-øde ø i tre dage, med hvid sandstrand og azurblåt hav. Normalt er jeg ikke til bungalows, men sikre hoteller i stedet. Med “sikre”, mener jeg gekko-frie værelser. Det skal man sgu ikke regne med i bungalows, og de er i øvrigt sjældent 5-stjernede. Jeg fik os alligevel indlogeret i tre dage på denne her ø, Koh Talu. Og her er jeg nødt til at videregive hvad jeg skrev til en person hjemme i Danmark, lige inden afgang til øen (for at lyde helt, helt ukrukket):

– Altså jeg er ikke sart når det kommer til stykket, så kan jeg bo på en sten.

12 timer senere…

– ALLE ord om at jeg kan bo på en sten, tager jeg i min igen! Overlever aldrig en nat herude… Og slet ikke tre! Der går først en båd hjem igen i morgen, og vi er lige ankommet. Om jeg så skal (få nogen til at) bygge en båd, så sejler vi herfra inden det bliver mørkt!

Beskederne til Thomas fra Yaneeda tåler ikke dagens lys, men da hele “oplevelsen” var overstået, skrev jeg til ham at han skulle have point for at holde hovedet koldt i en Mascha-SOS’er. Det er ikke altid lige nemt 🙂

IMG_5838

IMG_5853

Det hele gik ud på, at det sted jeg havde udset at vi skulle bo, var noget værre noget. For backpackers, mænd, oplevelsesrejsende eller naturfolk, var det sikkert ideelt. Jeg er bare ikke til toiletter under halvåben himmel og åbninger der kan komme gekkoer ind ad. Der var mange ting galt, og for at bibeholde min egen værdighed, stopper jeg historien her. Når man er så hysterisk at man kan finde på at TÆNKE “jeg hader bare hvide plastikmøbler”, til dette billede… Så har man altså fået en hjerneblødning!

IMG_5833

Alt i alt endte det med, at vi var 3 timer på øen, og ikke 3 dage. Der er jeg nok bare lidt mere til et luksusresort, og ikke nogen Robinson ekspedition 🙂

Vi blev hurtigt arrangeret på det virkelig skønne Hyatt i stedet, og resten af ferien var lige som vi kunne drømme om. Serviceniveauet i Thailand er bare virkelig godt, og de er i særdeleshed gode til børn.

IMG_6391

IMG_6312

IMG_6378

IMG_6543

IMG_6593

IMG_6544

IMG_6551

IMG_5578 (2)

IMG_6293

IMG_6059

IMG_5576

 

Næste indlæg

Verdens heldigste lille pige