Anne Bech var LIVE på bloggen, læs hende svar her...

Dag 2: Det skal du spise i dag

IMG_67051 (1)I frygt for ikke alle har modtaget deres bog, får I her madplanen for i dag.

Jeg håber I kom godt igennem 1. dag igår, med både mad og træning. Den er hård, jeg ved det! Men så er der heldigvis hviledag i dag. Nu er du i gang med det her projekt, og det handler næsten lige så meget om at vende det mentale. At gejle dig selv op, for du KAN godt! Hvis du gir den gas nu og kommer over den ømme krop, den dumme hovedpine og sukkertrangen der er forfærdelig den første uge, så kan du se og føle stor forskel allerede efter første uge. Så hæng i, og støt dig til veninder, mig eller dem inde på facebookgruppen som jeg har foreslået jer at følge “Lækker gås med stram mås”.

IMG_4035

Næste indlæg

Anne Bech var LIVE på bloggen, læs hende svar her...