THIS IS CRAZY!!! Se, stem, hjæææææælp...

Mit sidste måltid, inden…

IMG_4216

Annonce

Jeg har fået en invitation til at smage en limited udgave af en burger hos Sunset Boulevard, og det siger man jo ikke sådan lige nej til. Jeg ved udemærket hvor tarveligt det er at flashe en lækker burger lige nu, men det er fordi det var mit sidste lækre måltid inden jeg startede på bogen. Faktisk var planen at jeg ville tage på Sunset om søndagen, hvor jeg gik i gang om mandagen, men så vågnede jeg med tømmermænd fredag… Og så stod den bare helt naturligt på lækker burger og fritter. Jeg aftalte at mødes med min veninde Signe Eflund på mit kontor, og bestilte derfor maden i forvejen via nettet – de har en ret let onlinebestilling til takeaway. Så ville jeg hente det og mødes med hende. Men pludselig rendte vi ind i hinanden på strøget, og så endte vi med at hænge i en sofa på restauranten i stedet.

Burgeren her er en Hereford Gastro, som er en limidet edition burger, man kun kan få frem til midten af april, så man skal skynde sig lidt, og den er i dén grad det værd! Den består en bøf af Hereford-kød, piquillo-creme, serrano, cheddar, rødløg, semi-dried tomater og salat. I kid you not, den er virkelig god… På sådan en damet måde, hvis jeg kan sige sådan.

IMG_3950

IMG_3961

Det må være tømmermændende der tog over her… Vi gik bananas i ALT! Det var lidt som en sidste nadver ting, fordi jeg bare vidste det ville være slut om mandagen. Og som vi blev enige om… Så var der bare mere at tabe 😉

IMG_4219

Nå, men så skete der det, og det her viser at jeg faktisk kun skriver sponsorerede indlæg om ting jeg virkelig kan lide. For da jeg kom hjem til jylland, var jeg med min mor, Hollie Nolia, hendes oldemor og min lillebror der havde fødselsdag i søndags, ude at shoppe. Da jeg så en Sunset sagde jeg prompte, at der gav jeg frokost, for jeg havde fået den bedste, bedste burger derinde. Det endte med vi holdt en mindre fødselsdag for min lillebror med gaver, og vi hyggede i restauranten i Shoppen i Aalborg.

Jo jo, jeg kommer skam omkring, det er det rene Sunset-crawl jeg er på her 🙂 Se hvor du finder nærmeste restaurant her.

IMG_4218

Vi var så heldige at det hang perfekt sammen med Sunset Boulevard havde et skønt legeområde som Hollie Nolia boltrede sig i. Det er lidt nemmere med sådan nogle steder når man har børn, og med mad der ikke er så højtideligt, men rigtig godt.

IMG_4102

IMG_4106

IMG_4112

Haps, haps, haps! Jeg kunne sagtens spise op, og spiste endda lidt af min mors også, selvom den er kæmpe stor. Det er i øvrigt alt for sjældent der er semi-dried tomater i en burger!

Dette blev altså mit sidste måltid, af den slags… Nu ved I jo godt den står på andre ting. Hvad var jeres sidste, inden I gik i gang, jer der er med på vognen? (I andre må ind og prøve den!)

IMG_4113

 

Næste indlæg

THIS IS CRAZY!!! Se, stem, hjæææææælp...