Påsken er en særlig tid for mig, fordi...

Påsketilbud på vipper hos Lash Bar!!

IMG_2498

Annonce

Jeg får jo lavet flotte vipper i tide og utide, for at se fiks og smækker ud. De ting kommer jo ikke af sig selv 😉

Jeg har i flere år fået sat vippeekstensions på hos Lash Bar, og får dem fyldt op jævnligt. En af vippeteknikkerne som jeg selv har været under hænderne på massevis af gange, den dygtige Irena, er som den eneste i Danmark blevet valgt ud af flere hundrede deltagere, som VM finalist i Verdensmesterskaberne i vipper, som afholdes i Paris til april. Say whaaaaat hvor er det sejt!!! Tillykke til Irena og Lash Bar med det!

 Jeg har fået lov til at lave et påsketilbud til jer, og kan give jer 10% på et klassisk nyt sæt, her i marts og april. I skal bare sige mit navn, så får I rabatten 🙂

Det er egentlig ligemeget om jeg står på den røde løber, nede i børnehaven eller i et slumområde i Afrika, så kan jeg godt lide mine vipper er flotte, og jeg ikke behøver bøvle med maschara. Meget rart især på ferie.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_2073

Næste indlæg

Påsken er en særlig tid for mig, fordi...