Jeg har rolle i ny serie...

Kontoret, lamper og beslutninger…

IMG_1219IMG_1219

Jeg føler mig lidt sløv på bloggen for tiden. Der er så meget jeg gerne vil fortælle, men som liiige kommer over flere omgange her i efteråret og vinteren. Er lige ved at tisse i bukserne af spænding 🙂 Udover det er et stramt program med møder hele dagen, så skal kontoret jo også laves færdigt, og det tager en masse tid som jeg/vi ikke har lige nu. Bla. det med at få lamper op, få bestilt stole og alt det der… Det trækker bare ud. Men så i går gik jeg ned på gaden og fandt en fyr med muskler, og spurgte om ikke han kunne sætte en lampe op. Det ku’ han sgu godt, og nu har vi fået lamper op, haha 🙂 Både han og jeg syntes de skulle længere ned, men Camilla (min assistent) sagde de skulle højere op, så det kom de. Nu er ledningerne klippet, men hvad synes I om højden på lamperne?

Jeg ved sgu ikke helt om lamperne passer til bordet. Jeg tror tæppet skal væk.

Lamper fra IKEA / Bord fra By Løth / Tæppe fra Ellos

I loungeområdet har vi dette HAY bord, med lampe fra Housedoctor, krukke fra Miss Etoile og vase fra Søstrene Grene. Billedet fik jeg i fødselsdagsgave.

IMG_0906

Ham til venstre er min ven Niclas, der åbner restaurant (KOA) inde ved siden af kontoret, fyren til højre er ham jeg lokkede til at bore. Vi har savnet lidt mand heroppe, efter Andreas flyttede ud… Måske vi skulle købe flere ting der skal hænges op 😉 De andre kontormøbler på kontoret kommer fra ClickOffice.dk, som ellers leverer kontorartikler og kontorforsyninger.

IMG_1216

affilliate-bjaelke

Næste indlæg

Jeg har rolle i ny serie...