Påsketilbud på vipper hos Lash Bar!!

Jeg har købt hus!!!

IMG_3462

Yaaaaaaay!!!! Så fandt jeg det helt perfekte sted til os. Der var lidt stille på bloggen i går, fordi jeg næsten ikke kunne være i min egen krop af både spænding, og senere begejstring. Jeg har købt mit helt eget HUS 🙂

Da jeg i går sad midt i et designmøde om den nye efterårs kollektion til ‘Hollie Nolia’, fik jeg opkaldet fra mægleren om at huset er mit. Jeg blev SÅ glad og hvinede til mægleren gennem telefonen! Jeg kunne mærke i maven hele tiden, at det var lige dette hus der var mit. Jeg skal i øvrigt lige love for der er et par læsere der kender deres blogger her ret godt, for der er et par stykker som har foreslået mig huset, som de mente var helt perfekt, og passede tillige det jeg søgte – og de har ganske ret. Det er første gang jeg køber bolig, og har altså ellers altid boet til leje, så det er en ret stor ting for mig, som jeg har sparet op til i mange år.

Det er et træhus, lige som jeg ønskede mig. Sommerhusstemning om sommeren, og hyggelig hytte om vinteren. Det er næsten 150 kvm, der er stor have uden bede der skal holdes, højt plankeværk der gør det helt privat og uden nogen hæk der skal klippes. Jeg har aldrig rigtig været på de kanter før, men fandt ud af jeg kender flere der bor lige i området. Der er den skønneste børnehave lidt nede af den ene vej, og for enden af vores vej er der vand og badebro. Jeg er vild med området, og det er stadig ganske tæt på byen.

Jeg har helt kriller i maven, og overtager huset 1. juni.

Hvis nogen ved hvor det ligger, beder jeg jer ikke offentliggøre adressen, tak!

Sååååååeeee… Min mor mener jeg skal kigge mig om efter en håndværker, haha 😉 Huset skal nemlig males indvendig, og jeg kunne da godt drømme om et nyt trægulv. 

Næste indlæg

Påsketilbud på vipper hos Lash Bar!!