Nå, men her er vi så!!

Vil du med mig til Thailand, og tabe dig??

pool3_at_the_centara_grand_beach_resort_and_villas_hua_hin

Annonce

Ved I hvad jeg skal, jeg skal til Thailand!! I to uger på det lækreste 5 stjernede luksus resort, med Hollie Nolia, Traveljunkie, hendes datter Jose og Beatus. Vi har før været i Thailand sammen, hvor vi i 10 dage levede af pina coladas, vino og alt godt fra poolbaren, imens vi tog billeder af hinanden halvt begravet i poolen og opgav full-body shoots fra stranden. Utallige gange er jeg taget på ferie, hvor jeg hjemmefra tænker at nu skal jeg da bare være sund, og satser på at komme slank og nøddebrum hjem igen – never ever happend!!

Denne gang bliver det HELT anderledes. For vi skal nemlig med på en hel særlig tur, sammen med Beatus, hvor planen netop er at komme hjem med en forandret indstilling og krop. Nu er jeg jo ikke overvægtig, men jeg synes at jeg med min baggrund, har en ret god fornemmelse af den slags forløb. Jeg kan da kun blive klogere af det.

7868175

Dette forløb tager 28 dage, hvor du er garanteret vægttab. Du kan dog også vælge 14 dage, ligesom jeg, men 28 dage er anbefalet. I den periode kommer du væk fra sine daglige vaner, og har mulighed for fuldstændig at omstille dit sind og tabe nogle kilo. Der er et helt hold danskere med, der er top-professionelle på alle deres områder, så de kan lære fra sig om alt fra træning til kost. Selv de thailandske kokke på stedet, har fået kursus i at lave lækker sund og fedtfattig mad, ud fra Beatus kostplan. Det er ikke nogen træningslejr, men der er et overkommeligt program for alle, på alle niveauer, hvor de garanterer vægtab. Hvis man kun kan holde ud at gå 500 meter, så er det ens udgangspunkt. Det er ikke for i forvejen trænede det her, men især dem med ekstra kilo… Jo flere kilo jo  bedre. Og nej, I skal ikke tænke at det bliver for træls at skulle ned og se en masse tynde piger vimse rundt ved poolen, og I ikke har lyst til at tage badetøj på. Sådan er det ikke. Hele meningen med det her ophold er at tabe sig, og få ny indstilling, og sådan er det for alle på forløbet. Tiden skal nu heller ikke bruges på en solseng, men på at komme igennem det sejeste forløb i dit liv, som kan sende dig på en ny kurs i livet. Jeg ved det kan være grænseoverskridende, men alle er altså i samme båd (og der er mange pools man kan ligge ved 😉 ).

I kan læse meget mere om Beatus, der samarbejder med landsforeningen for overvægtige, og deres program her.

Jeg tager afsted d. 2. Maj, og jeg ved der stadig er flere pladser, så kom med. Du kan sagtens tage afsted alene, for du er sammen med holdet dernede jo.

Det hele foregår i Hua Hin på Centara Grand Beach Resort, og stedet ser for vildt ud! Det er sådan lidt old english style, og jeg er helt pjattet med det.

7869011

7869027

1451330008156

Næste indlæg

Nå, men her er vi så!!