Det gør vi da, gør vi ik'...?!

ClubMascha: Direkte fra spaophold i Sverige

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Annonce

Ohhh yes, det her er lige hvad jeg har trængt til! Jeg er kørt ca. 2,5 time, fra København, op til Varberg hvor jeg sammen med min veninde Signe, har trillet trolleyen og den medbragte champagne ind i foyeren, og er tjekket ind på Varbergs Kusthotell. Her er friskt, godt vejr og både kold vino og varm kakao med skumfiduser… What’s not to like?? 🙂

IMG_2493

Jeg havde lyst til at prøve noget andet end de andre steder, jeg plejer at tage til, fordi det efterhånden vrimler med danskere de steder – her har jeg ikke mødt én eneste. Ikke fordi det er skidt der er danskere, men det er næstenkomisk som jeg render ind i alle jeg kender når jeg er på spa i Sverige. Men ikke denne gang. Dette har vi helt for os selv, indtil videre 😉 Jeg er nemlig på en ClubMascha mission, hvor jeg har skaffet jer noget rabat på dette charmerende og luksuriøse sted.

Dette tilbud er lavet unikt til ClubMascha, og I sparer ca. 20%. I får…

  • Overnatning i Premium værelse m. havudsigt
  • Morgenbuffet
  • 3-retters middag
  • Spaadgang

Bestilles HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi ankom fredag eftermiddag, som var lige i tide til “Efter arbejde”, hvor de lokale kommer og spiser tapas og drikker en lille vinmenu. Den var vi ret hurtige med på også, super lækkert!

Jeg skal nok holde jer opdateret, når jeg en sjælden gang letter hånden fra hvidvinsglasset 😉

IMG_2473

IMG_2472

IMG_2469

IMG_2497 (1)

Næste indlæg

Det gør vi da, gør vi ik'...?!