Se lige hvad der stod udenfor min dør! (nej, det er ikke pizzaen)

Denne lille fjernbetjening gør mig ellevild!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Annonce

I kender dem sikkert allerede, de her LED lys der ikke er rigtige stearinlys, men ligner. Jeg har før haft nogle der stod og blinkede irriterende som et helt diskolys, men de her er mere rigtige at se på, da de bevæger den lille “flamme”.

Grunden til de er godt installeret i hele hjemmet er, at inden julen havde jeg et stearinlys på sofabordet. Hollie Nolia læner sig ind efter noget på bordet, og jeg når lige at gribe hendes hår, inden det ryger ind over lyset. Jeg fik simpelthen så ondt i maven, for tænk hvis jeg lige havde stået ved køkkenvasken, eller været på toilettet. På ét sekund havde hendes hår og ansigt jo været opslugt af flammer. Vi havde derfor inden adventskrans som jeg plejer i julen, eller dekorationer med levende lys rundt omkring. Jeg er blevet ret stor fan af de her elektriske lys, som skaber hygge, men som ikke udgør nogen risiko. Af samme årsag er de også på kontoret, som er en skøn gammel fredet bygning. JEG skal simpelthen ikke være årsag til den brænder ned, fordi en af os glemmer et lys derinde. Hold op jeg er kørt tilbage mange gange, for at tjekke. Det er slut! 🙂

Lige nu har Dealhunter.dk dette sæt lys, med 3 LED lys, til halv pris. Du får hele sættet til 249 kr. 499 kr.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Og… Der er goddammit simpelthen fjernbetjening med. Og så tænker man, er det virkelig nødvendigt? Øhhhh ja, det er SÅ genialt! Hollie Nolia falder som regel i søvn med hovedet på min mave, og når jeg er færdig med at se tv er det ret irriterende at rejse mig. Jeg har også haft dem inde i en lanterne ude på altanen, og det er noget sjovere at trykke på en knap kl 23 om aftenen i minusgrader, end at gå derud. First world problems, I know! 😉 Men, men, men, de kan så meget mere. Skrue op og ned for lysstyrken, selv bestemme om de skal lyse fast eller mere levende, samt sætte timer på. Jeg er pænt glad for dem!

Der findes massevis af gode tilbud på Dealhunter.dk, som altid har mindst 50% på deres tilbud, som bygger på kollektiv shopping. Jo flere der køber samme tilbud, jo større kan man købe hjem til en god pris, der kommer alle tilgode.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_0790

En anden er også meget begejstret for lysene, og allerede her er jeg glad for de ikke kan sætte ild til noget. Pist, så var hun væk, og jeg finder hende inde i sengen hvor hun “laver hygge” for dukke Lise, med lyset oppe i sengen.

IMG_0792

IMG_0801

Næste indlæg

Se lige hvad der stod udenfor min dør! (nej, det er ikke pizzaen)