Den nye DVD med Andreas Bo, Original

Sådan vasker jeg mine læderleggings

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJeg er helt i det husmodelige hjørne i dag, hvem havde set det komme? Med tips og det hele, jo jo 🙂

I kender sikkert alle til sæbespåner (ellers er I dælme dårligt opdragede!), og har stået og opløst dem i vand for at gøre rent eller vaske gulve – fordi det var godt. Det er det også, men det er bare alt for besværligt og gammeldags. Derfor kan man nu få Sterling flydende sæbespåner, så gør det lige det hele lidt mere up to date, og nemt.
Jeg har selv flydene sæbespåner herhjemme, og jeg ville elske at vise jer en opvaskespand med karklud eller en tilsæbet moppe der lige stryger henover trægulvene – men jeg har rengørringshjælp, og jeg er ikke sikker på Zlata har lyst til at komme på bloggen, haha. Men jeg ved at min lyse træbordplade har rigtig godt af det!
Nu skal I høre hvad jeg egentlig bruger flydende sæbespåner til. Det er nemlig et rigtig godt og skånsomt vaskemiddel til uld, silke blonder og læder. Og hvis der er noget jeg kan, så er det at vaske tøj, da jeg er butiksuddannet i textil. Jeg lever nærmest i mine læderleggings, og de skal jo også vaskes engang imellem. I lang tid vaskede jeg dem ikke og hoppede bare i dem hver dag, men det er jo egentlig ikke så lækkert, når jeg bruger dem så meget som jeg gør. Så nu vasker jeg dem, og det gør jeg altså i vaskemaskinen på koldt vand og med lidt flydende sæbespåner i, og det fungerer så godt! Læder har nemlig ikke godt af alm. vaskemiddel. Når jeg har vasket dem hænger jeg dem til tørre et ikke alt for varmt sted, og så er de gode og rene som nye. Jeg ligger dem også helst nederst i bunken af bukser, så de bibeholder deres form lettere. Så kom mor Mascha lige på banen, hva 😉
Sterling Flydende Sæbespåner består af ren sæbe på vegetabilsk basis og indeholder ingen parfumer, farvestoffer eller palmeolier. I kan købe en flaske som min i Meny, Bilka, de store Superbrugsen og de store Kvickly.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ANNONCE

Næste indlæg

Den nye DVD med Andreas Bo, Original