Hov, jeg har da været til fint børneevent

Jeg er blevet tatoveret… I ansigtet!!

IMG_8202Dert blir en lille smule træls at skulle til møder sådan her i dag. Bare lidt! Eller… Bemærker man det?? 😉

For ca. halvandet år siden fik jeg for første gang tegnet mine bryn og læber op, og nu var tiden til en ny omgang. For at sige det som det er, så ser jeg lige nu frygtelig ud. Ved fandme ikke hvem jeg ligner mest, Michael Jackson eller The Joker. Men jeg ved det bare er et spørgsmål om tid, så bliver det SÅ pænt. I går var jeg forbi Diana Hvas, som jeg kender flere der har været hos, så hende ville jeg også prøve denne gang. Hun har lavet det man kalder micropignentering på mig. Altså permanentmakeup, men det er lidt ala tattoo, derfor jeg kalder det tatovering.

Tjek de vildt flotte billeder af øjenbryn med 3D hårstrå, og læber på hendes sider. Det er utroligt man kan! Mange af billederne er når det lige er lavet, så man skal lige huske, at meget af farven går af igen.

Diana Hvas hjemmeside / Instagram

IMG_8192

På brynene har jeg fået lavet en skygge, fordi det fra sidst var blevet rødt i det. Så det skulle lige dækkes. Egentlig ville jeg gerne bare ha’ haft tegnet hårstrå, det kan man nemlig få, så det ser helt naturligt ud – 3D hårstrå, simpelthen. Det synes jeg min mor skal have, det ville være SÅ flot til hende. Men for at dække den rødlige farve, fik jeg tatoveret noget grønt farve ovenpå, som ophæver den røde. Sådan er det jo med farver, hvis man er bare lidt inde i det. Næste gang skal jeg så have netop de der hårstrå oveni, så det ser mere naturligt ud. 50% af farven der er på nu, forsvinder – det er jo lige lavet i går. Det samme med læberne, jeg er slet ikke interesseret i at have farvet eller røde læber. Lige nu er de MEGA hævede og postkasserøde. Det går væk igen, så det ser helt naturligt ud. Det gør det bare ikke lige i dag, jesus christ altså, jeg ligner jo en der har… Det vil jeg slet ikke skrive!

Nå, men vi ses jo næsten dagligt her på bloggen, så I kan jo følge lidt med i udviklingen. Følte mig pænt dum i vuggestuen i morges 🙂

IMG_8198 (1)

I KNOW…. Jeg tænker det samme som jer, men det bliver altså HELT flot og alm. igen. Jeg har prøvet det før, men det er sgu ikke så fint lige i dag, eller den næste uge.

IMG_8185

ANNONCE

Næste indlæg

Hov, jeg har da været til fint børneevent