Skilsmissebarn x 2, hvad gør man??

Video: Se hvad jeg har fået lavet…

IMG_6588 (1)Annonce – For ca. 18 år siden blev jeg uddannet kosmetolog. Jeg har stadig en smule kontakt med nogle få fra dengang, men har ellers ikke set nogen siden – lige indtil i weekenden, hvor jeg var i jylland.

Min tidligere underviser og hende der har uddannet mig, Marianna som har Bodyinstitute i Aalborg, inviterede mig nemlig ind på hendes klinik til en helt ny behandling, der lige er kommet til landet – hun er den eneste der har det, og skal undervise i det. Tror I lige jeg fik startet truck’en og drønet til Aalborg, det tror jeg nok 😉 Den seneste måned har været hård ved mig på mange måder, og det føler jeg alle kan se, så jeg trænger i dén grad til der lige sker noget.

IMG_6557

Behandlingen hedder Coollifting, og er den nyeste teknologi til at opstramme huden. Marianna er om nogen en jeg gerne ligger mit ansigt i hænderne på, og det er også hende der skal undervise andre i denne behandling. Sååååå spændende for en gammel kosmetolog som mig 🙂 Jeg skal da ærligt indrømme at jeg troede jeg skulle ligge og gasse den under tæppet, imens jeg fik en blid massage, eller noget. Der tog jeg så fejl, haha. Huden strammes nemlig op, ved at man med stort tryg får -20 grader ren CO2 ned i huden ( CO2 er kulilte og ilt der til sammen danner et stort tryg på huden, så det er trygget sammen med serum og kulden der gør det). Ilt er meget, meget godt for huden! Her får man 100% af ilten, hvor når du trækker vejret, så går meget af ilten til blodet og kroppen… Ikke kun til din fine ansigtshud. Der kommer samtidig et produkt på huden, der indeholder hyaluronsyre og proteiner – alt dette får de collagene fibre til at trække sig sammen, lige med det samme, og det kan man se. Da jeg vågnede næste morgen og kiggede mig i spejlet, hang mit ansigt ikke på samme måde. Jeg føler lidt jeg er ved at falde sammen, og ligner en sankt bernhardshund, men det er aaaalt for tidligt til et ansigtsløft. Jo, jeg har tjekket.

IMG_6567

IMG_6571

Det bedste ved sådan en behandling vil være at man får det som en kur. Altså 8 behandlinger over 4 uger, og så holder resultatet i et år. Det er også en rigtig god løsning lige op til en julefrokost, et bryllup eller hvis man lige skal stå ekstra skarpt en dag.

 

Behandlingen er så ny, at den altså lige nu kun fåes i Aalborg hos Bodyinstitute.

Én behandling koster 595 kr. og holder i 4 uger, og er altså en god idé hvis man lige skal være fin til en date eller noget… Eller bare godt kan lide at rende rundt og se godt ud 😉 Den er også rigtig effektiv til strækmærker, akne ar og slap hud, men der skal nok lige mere end en gang til.

8 behandlinger (holder 1 år) koster 4000 kr., én behandling (holder 4 uger) koster 595 kr. Alle kan få behandlingen, og det gør på ingen måder ondt… Det er bare ikke helt det samme som at ligge og blive nusset 🙂

IMG_6607

Nu har jeg ikke såååå meget at hive op, og fik ikke lavet pæne før/efterbilleder som jeg nok burde, men stod selv i spejlet morgenen efter og tænkte “har jeg fået botox, eller hvorfor ser jeg sådan ud”. Altså meget friskere 🙂

Marianna har selv taget disse billeder inde på Bodyinstitute, som jeg har fået lov at dele.

IMG_6690

Næste indlæg

Skilsmissebarn x 2, hvad gør man??