4 Babyer i sekundet - én af dem var min

Madonna koncert mandag!

Skærmbillede 2015-11-13 kl. 10.39.18På mandag skal jeg til Madonna koncert, i Boxen i Herning – og jeg GLÆDER mig!!

Jeg har egentlig aldrig været fan af andre end Madonna. Jeg gik fra at have hesteplakater på værelset, til Madonna. Alle de der boybands og flødedrenge, de var mig uendeligt ligegyldige. Madonna var provokerende, fræk, stærk og fuld af power! Jeg læste ALT hvad der fandtes om hende, ejede hver en plakat, og skrev fanbreve der blev sendt helt over til USA. Med post, rigtig post. Det var før internettet… Jer der er yngre end mig, I har ingen idé om hvordan livet var dengang. Hold kæft jeg kedede mig ude på landet, uden noget som helst, udover en pony der hed Musse. Vi var 8 børn i klassen, og jeg tror egentlig de havde det alletiders med tingene som de var. Jeg brændte indvendigt. Jeg skulle væk, og den drøm udlevede jeg i min fascination til Madonna. Væk kom jeg, og på Mandag skal jeg simpelthen opleve hende i levende live, lige foran mig. Jeg så hende også dengang hun var i Horsens, hvilket var en elendig oplevelse. Af erfaring ved jeg bare, at Boxen i Herning ikke skuffer 🙂

Jeg forbinder meget Madonna med alle hendes forskellige looks. Har I et bestemt Madonna-look, eller noget andet I husker hende specielt fra?

Skærmbillede 2015-11-13 kl. 10.19.57

Næste indlæg

4 Babyer i sekundet - én af dem var min