Galleri: Hollie Nolias helt egen stil...!!!

Se hvad Hollie Nolia fik af mor

IMG_4979Hollie Nolia og mormor kom endelig hjem til Ørestaden, og da hun jo var taget til jylland inden hendes sådan RIGTIGE fødselsdag, så manglede hun jo mine gaver. Hun havde fået en hel masse små dagen inden, bevares, men nu har jeg ventet i måneder på at hun skulle have disse gaver, så jeg var meget spændt 🙂

IMG_5129

Vi har to altaner. Den ene har jeg blomster og café-hygge-arrangement på, og altanen lige op ad Hollies børneværelse, er nu lavet om til lege altan. Der er sandkasse og dette legehus som hun med køkken til, som jeg har givet hende i fødselsdagsgave. Hun ELSKER det! Jeg fik idéen da vi var på langelandsfestivallen i sommers, hvor der var en spændende Little Tikes stand med alle de her ting hun boltrede sig i. Tænk vi har boet i lejligheden i 2 1/2 år, og først nu finder jeg ud af hvor optimalt det er, at vi har byttet værelse og altan. Har set flere have sådan et hus på altanen herude i Ørestaden, og huset er super nemt at samle og vejer ingenting, hvis jeg lige skal have det ind under en orkan.

Køkkenet står både ude og inde. Det er naturligvis kun når det er godt vejr, vi sammen leger derude og lader døren er åben. Hun render der ikke alene! Vi bor på 9. sal, så der er ikke noget hun kan kravle op på, men hun kan hygge sig inde i sit hus og lege på gulvet derude.

Vi kører videre med dette outfit – det var vitterligt umuligt at få af! 🙂

littletikes

 

Næste indlæg

Galleri: Hollie Nolias helt egen stil...!!!