Lille cutiepie har ét (mange) krav!

Min dejlige familie + olieshot!

IMG_9140 (1)Det her er min mormor og morfar, som har været der for mig hele mit liv og hver dag i min barndom. De er grundstenene i mine værdier, moral og næstekærlighed. Gode mennesker. Faktisk de bedste, og jeg elsker dem overalt på jorden. Ikke et minut af mit liv har de misset, og jeg ser dem så ofte jeg kan. Hollie Nolia er heldig også at have et tæt forhold til dem 🙂

Jeg har jo for nyligt været sammen med dem, til Hollie Nolias fødselsdag, og de fortalte noget helt vildt, som jeg er nødt til at give videre. Jeg foreslår jo alle jeg elsker at indtage et dagligt olieshot, og det indbefatter så også min mormor og morfar, som nu har taget det i et halvt års tid. Jeg har lige været sammen med dem, og det er virkelig vildt det de fortalte mig. Det skal siges at de er omkring 80 år begge to.

Jeg har jo fortalt spalte op og spalte ned, om hvor godt det er for hele kroppen, alle celler, hud og hår at tage disse olieshots. Der er ikke så meget fikumdik i det, for folk KAN se og mærke forskel, og vel også derfor det er så populært. Men nu skal I høre hvad de begge fortalte:

Min morfar var ved lægen, for at forny sit kørekort, og sidder midt i synstesten. Lægen spørger ham om han har fået nye linser, siden han pludselig ser markant bedre end han plejer og har gjort i årevis. NEJ siger min morfar, jeg har slet ikke nogen på. Modsat hvad han plejer! Han ser altså nu bedre uden linser/briller, end han plejer at gøre med. Faktisk har han slet ikke selv tænkt over det, før lægen siger det. Min mormor som plejer at stå inde i køkkenet og kigge ud på de fugle hun fodrer, kommenterer en dag til morfar, at naboen har hængt noget op på huset (et tal eller skilt), hvortil min morfar siger at der har det da hængt i mange år – mormor er bare pludselig begyndt at kunne se det 🙂

De fortalte så mange gode ting det gør for dem, og så stor forandring de kan mærke. Kan simpelthen ikke huske alt hvad de sagde, men jeg synes bare det er så sigende, at det virkelig hjælper på mange ting i kroppen – udover den smukke hud og det flotte hår man får af det.

Husk jeg har lavet fri fragt over 400 kr., så I kan få et sæt uden at betale porto 🙂

I finder det på Maschavangshop.dk lige her: MK OLIE / MK ARONIA

Hvis du er i tvivl om hvilken du skal tage, eller har andre spørgsmål, så er der MASSER af indlæg med alle info lige HER. Der er flere sider, så det er bare at bladre lidt rundt.

IMG_5014

Næste indlæg

Lille cutiepie har ét (mange) krav!