Man ved aldrig hvad der sker på kontoret!

Jeg venter egentlig bare på det regner

IMG_4875Annonce

Der er vådt i Kbh i dag, og det er jeg nu egentlig ret stor fan af. Det er så hyggeligt! Laura (der også sidder på kontoret) og jeg, gik ud for at få lidt frisk luft, og for at hente lidt blomster. Da jeg gik der, følte jeg mig helt modeblogger-smart og bad Laura tage nogle billeder af mig, og mine nye støvler, som bare venter på det blir hubertusjagt – de er perfekte! Så tror man måske endda lige, at jeg også er rytter. Uden hest, bevares 🙂

Gummistøvlerne fra NIBU er allerede populære i blogland, vel nok fordi de er ret fine af et par røjsere at være. De er lette og ikke så kluntede at gå i, så man kan godt være lidt fashion, selvom det regner. Jeg har også et par fleece-sokker til dem, men det er lige varmt nok endnu, men praktiske til vintersjap.

Der er masser af inspiration til at se lidt smart ud i efteråret, inde på deres Instagram @nibuboots 

IMG_4885

Jo jo, her står jeg helt tilfældigt med en buket blomster, og spejder mod regnen. Det gør jeg altid med lettet ben 😉

IMG_4877

Næste indlæg

Man ved aldrig hvad der sker på kontoret!