Ny pige på kontoret: Sig hej til...

Her er de, mine nye Chanel sko!

IMG_4321Nu skal I da se mine nye Chanel sneakers, som jeg købte for loppepengene. Jeg har dem på i dag, fordi jeg goddammit fortjener det! 😉

Kan I huske at jeg for nogle måneder siden tog til Monaco for at hente dem? (læs her og her) Jeg har simpelthen været skrevet op til dem i over et halvt år, i Chanel i Monaco, fordi min Chanel-pusher delvist bor der. Endelig har jeg så fået dem hjem… Altså et par hvide sommersko, lige her til efteråret. Men fuck det, nu HAR jeg dem!! At de er lidt for store (selvom jeg har puttet to såler i), er hårde og skaver gør naturligvis ikke noget. Nu HAR jeg dem!

IMG_4323

Jeg fik jo ikke lov til selv at pakke dem op, eller være den første der stak fødderne i dem 🙂

IMG_4324

IMG_4326

IMG_4327

IMG_4330

IMG_4331

IMG_4332

My favorite rack – lige for tiden 🙂

IMG_4335

Næste indlæg

Ny pige på kontoret: Sig hej til...