Se dét er en quickie!

Sådan gik loppemarkedet!!

IMG_3938.JPGIMG_3938.JPG

Sådan så det ud kl. 10 i formiddags, da vi var klar til loppemarked. Når jeg skriver vi, er det fordi min mor, datter og Assistent Camilla også var på pletten. Shit et arbejde! Tre fyldte værelser på kontoret var spækket med sager – hvordan i alverden har jeg haft det i lejligheden?!! Og jeg har ikke engang tømt kælderrummet! Det ses ikke på billedet, men der var rigtig mange sko også (str. 35+36). Jeg var helt bange for der ikke ville komme nogen, og bange for der ville komme for mange. Sidst jeg gjorde det var det et virvar, og lige i overkanten. I dag var lige tilpas, ikke for mange og ikke tomt 🙂 Ca. halvdelen er væk, men der er stadig VIRKELIG mange bukser tilbage, trøjer, t-shirts, kjoler, sko og massevis af børnelegetøj og en kasse pigetøj i str 80+86.

Vi er på den igen i morgen kl. 11-15 på Valkendorfsgade 30, 2. sal, 1151 Kbh k. Lige ved strøget, bag Helligåndskirken… LIGE ovenpå Jensen’s Bøfhus. Kom endelig forbi, det meste koster 50 kr. Men der er også en masse til 5, 10 og 25 kr.

Update: Jeg sender intet og der kommer ikke noget på nettet. Beklager men det er det ikke tid i min kalender til, og det kan ikke svare sig. Det er helt udelukket. Håber vi ses 🙂 

Og så har Camilla sørget for sponsor-forfriskninger i form af lækre cocktails på flaske fra Nohrlund, som er sæsonens lækre bær mikset med alkohol (det er med at give køberne en lille buzz, ik 😉 ). De smager ALT for godt, og min mor drak dem gladeligt allerede fra vi åbnede. Hun var egentlig så medgørrelig hele dagen 🙂 Put rabarber i, og jeg er solgt!

Hende her havde en FEST hele dagen 🙂 Hun legede med alt hendes legetøj, solgte noget og skældte andre ud der ville købe det, og så insisterede hun på at tage en badedragt på hun fandt som hun dansede i.

PS: Vinder af HEVI konkurrencen er Susanne Randrup Villadsen

ANNONCE

Image Map

Næste indlæg

Se dét er en quickie!