Hvad der er tilbage fra loppemarkedet...

Jeg synes I er tarvelige!!

IMG_3668IMG_3668

Ved I nu hvad, nogle gange så bliver jeg simpelthen SÅ forarget over hvor tåbelige andre mennesker kan være. I weekenden holdt jeg loppemarked, som mange andre har gjort hele sommeren. Det har været et KÆMPE arbejde, men så dejligt at få ryddet ud. Der har været så mange søde og dejlige mennesker forbi, og mange skønne kommentarer til mine opslag… MEN! Flere spørger “hvad går pengene til?”. Hvad de går til?? Hvad går jeres penge til når I holder loppemarked? Flere mener jeg bør give pengene til flygtningene. Okay, så de 25.000 kr. jeg gav fra et sponsoreret indlæg var ikke nok? Hvad er så nok, og hvem er egentlig dommer over det? Og nej, det er ikke sponsortøj jeg sælger, for jeg modtager ikke sponsortøj. Det første folk får at vide når det henvender sig til mig, er en mail retur med at jeg bla. ikke modtager gaver, fordi jeg bliver beskattet af det. Det ville ikke give mening for mig, som blogger, da det er sjældent de tager imod sko i banken.

Det sidste der er tilbage fra loppemarkedet er nogle kasser med børnetøj og en masse legetøj, som flere læsere mener jeg bør give til mødrehjælpen eller igen flygtninge. Okay, så vil jeg gerne vide hvordan jeg skal forklare min datter på knap 3 år, der hele weekenden har været med på loppemarked, og fået at vide vi sælger alt det gamle legetøj, så vi kan købe nyt for pengene – HUN GLÆDER SIG! Ærlig talt, så synes jeg det er møg flabet og tarveligt at spørge om, eller foreslå. Jeg skal sgu nok selv vurdere hvad vi bruger vores penge til, og hvad min datter har brug for. Og hvis I virkelig vil vide det, så bruger jeg alle pengene på Chanelsko, slik og nyt legetøj. Vi har ikke brug for noget af det, men det behøver vi vist ikke stå til regnskab for.

 

Image Map

Næste indlæg

Hvad der er tilbage fra loppemarkedet...