Mit forside makeup-look

Crazy mandag + Chanel-held!

IMG_4049IMG_4049

Jeg kan heldigvis snart afsløre hvad jeg lavede i går. Jeg havde photoshoot to steder i byen, og i mens det stod på, lavede jeg et interview (under makeuppen) og mediet fik lov at tage billeder undervejs. Skal nok fortælle til hvad, når det udkommer 🙂

Denne måned er crazyyyy!! September 2015, jesus christ, håber jeg kommer til at tænke tilbage på den som at der skete en masse godt, for der er dælme mange ting der lige falder sammen lige nu, men det kan jeg jo ikke altid styre. Så er det bare med at klemme patterne sammen, holde tungen lige i munden og følge med. Tak for opbakningen i går i øvrigt. I er de bedste!

…Og ved I hvad. Da jeg stod og skød det ALLER sidste billede ringer min telefon insisterende, så en til sidst giver mig den. Det var min Chanel-pusher fra Monaco, som efter et halvt års venteliste ENDELIG havde fået mine nye sneakers i hånden. Hvor heldig må jeg være?? Lige som jeg har tjent knaster til dem på loppemarkedet, og står og fortjener en kæmpe belønning for endt projekt og sidste billede i kassen… Det var helt perfekt timing. Glæder mig til at få dem hjem, og vise jer dem. Tror jeg får dem i weekenden.

IMG_4052

Image Map

Næste indlæg

Mit forside makeup-look