Nu i svensk presse... Hæy hæææy doooo!

Et brandsår til Hollie Nolia

IMG_9543 (3)IMG_9543 (3)

Min stakkels lille skat har fået sig en slem forbrænding. Det var hjemme hos mine forældre, hvor vi ville riste skumfiduser over grillen, og hun kommer til at sætte hendes ene hånd på den. Jeg tog hende på armen og løb op, og fik den under koldt vand. Vi kølede den med lunkent vand i en time, hvor gun skreg og græd. Det var så synd, og jeg blev så sur på mig selv over det skete. Øv! Men hun er sådan en tapper lille soldat, og alt er jo nemmere når hun kan tale og forstå. Vi fik et familiemedlem til at køre ud til os med noget aloe vera, som jeg kom på brandsåret, og en let gazeforbinding + et skud panodil. Det gjorde mindst lige så ondt i hjertet på mig, som i hendes hånd. Dagen efter var vablen så stor, at jeg valgte at tage til lægen. Jeg kunne jo godt regne ud at der ikke skulle prikkes hul på, så der kunne komme bakterier i, men jeg ville alligevel være sikker på, at jeg gjorde alt rigtigt. Det er et stort område, på en lille bitte barnehånd.

IMG_9756

Når det gør så ondt, så har sådan en lille pige slet ikke lyst til at komme til lægen, og slet ikke lyst til, at nogen skal røre ved hånden. Hun er ret vild med at lege doktor for tiden, og havde samme dag fået doktortaske, og Doktor Mcstoffins. Jeg pakkede Mcstoffins hånd ind, ligesom hendes egen, og fortalte at vi skulle ud til en sød doktor der skulle kigge og puste på deres begge to’s hænder. Efter en lille snak, var hun enig i at vi hellere måtte få Mcstoffins afsted, selvom hun først foreslog at hun bare blev hjemme imens. Hun var utryg, men klarede det SÅ fint, og da hun sad på mit skød fortalte vi sammen, hvad der var sket og jeg sagde hele tiden hvor dygtig hun var. Lægen gav hende en ny forbinding på, og vi ser tiden an, når der går hul på den. Mormor var også med, og bagefter gik vi ned og købte is, fordi hun klarede det så flot. Senere på dagen var hun klar til at være alene på ferie hos mormor og morfar, og sagde gladeligt farvel da vi kørte. Hun ville hvert fald ikke med 🙂

IMG_9748

 

 

 

Næste indlæg

Nu i svensk presse... Hæy hæææy doooo!