Proteinopskrift: Påskeis med mango og appelsin

Status på fusserne…

IMG_1653IMG_1653

Allerede på andendagen, måtte jeg spørge mine Facebook og Instagramfølgere om råd. Én lille mus havde nemlig 10 meget ømme tæer. Jeg har naturligvis badesko med til hende, men dem havde hun ikke på, da vi bare legede i den lille børnepool. Hun var SÅ ivrig efter at komme i den, at hun smed alt tøj og ble, på hotellets ellers ret pæne restaurant – svømme mor!! Hun ligger ofte på gulvet og leget til hun svømmer, da de åbenbart gør det i vuggeren. Så hun hoppede lige i vandet 🙂 Hun havde en dragt på med flamingo i, så hun ikke styrtdykkede, men var nem at holde oppe. Hun spurtede så meget rundt, at de små fusser blev helt slidt op, af den ru bund. Av, av! Hun kunne ikke gå, have strømper eller sko på, hun var bare ked. Jeg fik noget salve på apoteket, og bar hende det første halvanden døgn. Men nu er alt bedre, og hun har fremover sko på 24/7. Ville lige give en update, da mange var søde til at svare på min SOS’er.

IMG_1784IMG_1776IMG_1767

Næste indlæg

Proteinopskrift: Påskeis med mango og appelsin