Birgit: Pres pres pres

Perfekt aften!

IMG_1882IMG_1882

Den anden aften havde vi den absolut hyggeligste aften. Dinner under palmerne på stranden, Hollie Nolia der bare elsker at lege med isterninger, drikke cola og spise pizza (det er ferie, og damen vil ikke godtage andet), hvilket gør det til en fornøjelse at være ude og spise. Helt umuligt sidst vi var på ferie. Det gør meget, at hun lige er et halvt år ældre. Vandpibe, drinks og ildshow et andet sted på stranden, med det fedeste loungemusik. En dejlig gennemført aften 🙂

Det eneste der virkelig er irriterende, er at stranden er elendig. Virkelig! Sandet er så stenet med spidse sten, så det er ren smerte at gå på. Hverken Hollie eller jeg holder det ud, og vi har slet ikke været i vandet endnu, og kommer det heller ikke her i Bo Phut. Det gør naturligvis også at det er svært når vi spiser på stranden, eller sidder og hygger som her. Det er bare slet ikke det samme, som hvis det havde været rigtig hvid, eller bare alm. strandsand.

IMG_1835IMG_1818IMG_1633

Næste indlæg

Birgit: Pres pres pres