I kufferten har jeg...

Nye kufferter, i den HELT rigtige farve!

IMG_1614

IMG_1614

Så er der ved at være pakket! Jeg har kredset om lige disse kufferter i et par år nu, og har mange gange endt med at låne naboens, eller bruge nogle jeg havde der var gået i stykker. Jeg har tidligere vist jer nye kufferter, men det var altså noget værre skidt som gik i stykker – også det nye sæt jeg fik ombyttet. Øv bøv. Men netop derfor kan det jo så betale sig med nogle ordenlige denne gang. Jeg fandt dem hos Helm.nu som var søde at hjælpe en meget presset og ubeslutsom Mascha. Jeg er bare aldrig i god tid med noget 🙂

IMG_1610IMG_1615

Selvom de er tunge er de nemme for Hollie Nolia at køre rundt med, og farverne er ikke et helt tilfældigt valg. Jeg vidste at det skulle være den i turkis,  farven skriger jo bare bounty vand, og så ligner den lidt en skal fra havet – det er gennemtænkt. Jeg går altid all-in på detaljer. MEN jeg er simpelthen så ubeslutsom, det er så irriterende. Vi havde nemlig brug for 2 stk. en stor, og en giga stor! 81 og 86 hedder de, men da det var i torsdags jeg bestilte dem, kunne jeg ikke finde begge i samme farve. Der var én turkis i str. 81, og sort, silver og blå i str. 86. Så… What to do?! Skulle jeg vælge én turkis, og en i en anden farve, eller to i samme farve, men jo så i en anden farve end turkis. Jeg spurgte Andreas. Altså på den der måde, hvor han tror han virkelig har et valg…

– Skaaaaat, kom lige og se. Hvilken farve synes du?

– Århhhh BLÅ!

– Jaaa, men der er jo også én i turkis… Og den vil vi gerne ha’.

– Men kan vi så ikke tage en turkis og en blå??

– Nej, er du helt væk. Vi kan da ikke gå rundt ude i lufthavnen med en blå og en turkis kuffert, skat. De passer da slet ikke sammen!!

– Men det er jo ikke sikkert de altid skal bruges sammen…

– JO! 

– Okay, men kan vi så ikke tage to blå så. Dé passer da sammen.

– Du er så useriøs nu… Jeg kan jo ikke lide blå. Det ved du da. Jeg HADER blå! Det vil bare ødelægge det HELE! 

Jeg bestilte en turkis og en silver. Havde han virkelig troet at han fik lov at få en blå kuffert… MÆND!! 😉

 Du finder kufferterne HER

IMG_1612annonce-bjaelke

Næste indlæg

I kufferten har jeg...