Fifty Shades Of Grey FILMEN!

Olieshot til børn. Hvorfor?

IMG_8447IMG_8447

Det er overvældende at opleve den enorme og positive respons, der er på olieshots’ene. Mange, mange tak for alle jeres søde mails og beskeder herinde. Mange af jer der dagligt tager olien og aronia juicen, har også børn. Jeg vil lige fortælle jer hvorfor det også er rigtig godt for dem. Hollie Nolia får hver dag olie i hendes natflaske, og aronia juice i et lille glas kakaomælk. Alternativt får hun A aroniaen blandet som saft, eller blandet i et glas danskvand. Så kalder vi det cola 😉 Vigtigst er, at hun får det.

MK O olien er den til alle børn, og til de forældre som vil være sikre på at deres børn får de daglige livsessentielle olier med omega-3 og omega-6 til hjerne og hud. De essentielle fedtsyrer er vigtige for både vækst og udvikling, og bør derfor indgå i alle børns mad hver dag. Essentielle fedtsyrer kan vi ikke danne selv, men noget vi skal have via maden. De er vigtige for alle celler i hele kroppen, vigtige for øjne, hud, hår, hjerne og velvære. MK olie indeholder begge de to livsessentielle fedtsyrer som vi ikke kan danne selv. Derfor står den altid i mit køleskab til min datter. Ved mindre børn kan man kreativt liste den i dem, og større børn kan få det serveret som et superman-shot, så de bliver hurtigere til fodbold, eller får dejligt blødt prinsessehår. Måske ikke lige begge dele på én gang 😉 De fleste børn er også glade for smoothies, og der er det netop optimalt at komme lidt olie i – evt. også aronia. Det kunne være en god ting efter skole hver dag.

Du finder O olien HER og A aronia HER. Begge kan tages af alle, i alle aldre, begge køn og af gravide. 

IMG_9308

 

Det er vigtigt at olierne har en høj kvalitet, så man kan være sikker på at det kun er de gode olier som børnene får. Derfor er MK olier også 100 % økologiske, koldpressede og helt naturlige. Det er god ide at tage et dagligt olieshot hver morgen inden morgenmaden, og for en teenager er det en genvej til hud uden urenheder. MK olierne indeholder alt det der skal til, for at bygge huden op indefra.

Tip: Hvis du vil have en olie som hele familien kan bruge dagligt, og du ikke vil investere i flere forskellige af slagsen, så er det O olien, du skal vælge. Hvis du kombinerer med aronia A, får du samtidig mange af dagens vitaminer og mineraler, jern, fibrer og vigtige antioxidanter fra aroniabærret som giver både god modstandskraft og sund hud. Hollie Nolia får O olien, og A aronia hver dag 🙂

Læs tidligere indlæg: Slank med olieshot / Aronia, ved I godt? / Olieshot info / Sådan drikker jeg det 

IMG_8625

Næste indlæg

Fifty Shades Of Grey FILMEN!