Tung i røven!

Julegaven!!!!!

IMG_7770IMG_7770

Se lige hvad jeg har fået i julegave. Er den ikke bare SMUUUK!! Jeg er helt overvældet. Den er så fin, at jeg næsten ikke nænner at tage den på 🙂 Og når jeg har den på laver jeg ikke andet end at kigge på den… Jeg er nødt til at køre med handsker, for at være sikker i trafikken, haha! Den glimter så fint i virkeligheden, og jeg er vild med der er sten ned ad siderne.

Den er lidt for stor, så skal nok ha den byttet/ændret. Kan ikke bestemme mig for, hvilken finger den skal sidde på? Hvis den sidder på ringfingeren, ligner det så ikke en forlovelsesring? Eller bør den sidde der? Eller er det cool på skråt’opperen? Jeg bruger børnestr. i ring, så på ringfingeren bliver den også meget stor. Og skal den så sidde på højre hånd, eller venstre, hvor der sidder et ur? Store beslutninger!

Altså, jeg har jo selvfølgelig fået den af Andreas 🙂

IMG_7761

Næste indlæg

Tung i røven!