Betterøv :)

På tur i bøgeskoven

IMG_7617IMG_7617

Andreas’ tour bragte os forbi Skanderborg, hvor vi var til festival i sommers. Vi tog ind i skoven for at se stedet når der er fredeligt og roligt, og rigtig smukt i efterårsfarver. Andreas er rundt og optræde, og vi er med. Eller, dvs. at vi har base hos mine forældre i jylland, hvor vi sover og tager ud derfra, eller på hotel nogle dage. Imens hygger Hollie Nolia hos mormor og morfar, hvis ikke hun er med. Vi er sådan en lille gøglerfamilie der er på farten, og det er bare SÅ fedt 🙂 Vi får de dejligste oplevelser sammen. Bare sådan nogle små hverdagsting som denne.

IMG_7599IMG_7606IMG_7600

Så kom jeg sgu på scenen!!! Rockmama off season 😉

IMG_7640

… Publikum er vilde!!!

IMG_7631

Hvad mon det er??

IMG_7661IMG_7662

Næste indlæg

Betterøv :)