Så er vi på vej...

Øhhh… Efterårsferie!!?

River-and-fall-wallpaperRiver-and-fall-wallpaper

Ja, det er så åbenbart… NU! Vi har helt overset at det i næste uge er efterårsferie, og at kalenderen faktisk stort set er fri. Vi er også børnefri på den måde, at Hollie Nolia’s mormor kommer på besøg, og egentlig gerne vil tilbringe noget alenetid med barnebarnet – de andre børn er på ferie. Så er der bare os tilbage… What to do???

Jeg tænker at vi skal lege kærester i Kbh., og se lidt forskelligt. Måske Glyptoteket, gå nogle ture, samle kastanjer med mormor og HN, lave græskar, Halloween i Tivoli, et mini-spa ophold… Jeg ved det ikke, men noget skal vi da finde på. Havde vi været lidt opmærksomme, havde et par dage i Paris da været vidunderlige 😉

Har I nogle gode bud på efterårshygge?

Næste indlæg

Så er vi på vej...