New in: Miss Nolia's wardrobe

Date tip: Kjøbenhavn

IMG_6687IMG_6687

Skal du ud i weekenden, med en veninde eller date? Hvis jeg selv skulle, ville jeg tage på restaurant Kjøbenhavn inde i Dronningens Tværgade. Der er på rekordtid blevet enormt populært, og jeg kan både se og høre alle andre også taler om det. Blev i starten lidt irriteret over at andre også ville derind, og bordene blev hurtigere booket end før – men okay, jeg skriver jo også selv om det, så helt hemmeligt er det vel ikke længere 🙂

Udover deres virkelig gode mad, der varierer hver måned, så skænker de også en virkelig skøn hvidvin. Jeg har (havde) selv en kasse hjemme, som Andreas havde opstøvet hos en vinhandler. Vi får som regel også lige en kaffe at slutte på, og den er altså også rigtig god. Jeg ved ikke om der bare er fordi vi har hygget, er glade og drikker pulverkaffe til daglig, men jeg nyder sgu en god kop.

IMG_4740 IMG_4741

Næste indlæg

New in: Miss Nolia's wardrobe