Reception: Anne Bech, ny bog

Mor har fået ny kjole, HALLELUJA!!!

IMG_5019.JPGIMG_5019.JPG

Så for satan piger, nu går I bananas 🙂 Jeg er helt oppe at køre over denne nye helt, helt, helt stramme kjole, som sidder gudeskønt! Der er sgu ingen der ser man er lidt gasblå i ansigtet når det bliver mørkt, så er det bare på med lidt ekstra rouge 😉 Det er en af de der bandagekjoler, som snører en helt ind, lidt ala hvis man har det der stramme undertøj på, hvor man får en flottere figur. Den former sig efter kroppen, og er faktisk rar at have på. Man (læs: mig) føler sig pludselig slet ikke blævret 🙂 Jeg havde den på fredag, til Lina Rafn’s fødselsdag, på det i øvrigt top fede “Klostret”… Tror jeg det hedder. Det er St. Gertruds kloster, og det var virkelig god mad og dejlige drinks. Fik vist lidt for mange med lakrids og passionsfrugt, men er I KLAR OVER hvor godt det smager?? Stedet er super fedt, hyggeligt… Lidt uhyggeligt og spændende. Jeg kan slet ikke finde rundt, i de der krogede gange i kælderen. Super fedt, det skal I prøve! Andreas var i jylland og optræde, så han var desværre ikke med.

Nå, men kjolen finder I på Femininum HER, og der er mange andre super flotte. Selvfølgelig kunne jeg ikke nøjes med én (hvordan kunne I tro det?) Resten får I en anden dag. Min er en small, men jeg kan sagtens passe en M og L også. Det er mere et spørgsmål om hvor stram man ønsker den. Jeg er 161 cm, og vejer nok 53 kg… Jeg vil anbefale man tager den lidt større end mindre, hvis man er i tvivl.

IMG_5021.JPG

Se lige min visne booty, som pludselig er hejst op igen. Me like!

IMG_5020.JPG

Virkelig lækker mad…

IMG_5026.JPGIMG_5027.JPG

Dario Von Slutty… Jeg er fan!! Andreas vidste ikke hvem han var, så vi gennemgik lige Youtube, hahaha… Ohhhh dear 🙂

IMG_5030.JPG

Næste indlæg

Reception: Anne Bech, ny bog