Venter...

Mors lille diva-mus!

20140325-102519.jpg20140325-102519.jpg

Efter jeg har taget natflasken fra Hollie Nolia, er hun endelig begyndt at spise noget mad. Det er så dejligt, at hun endelig får noget ned, og interesserer sig en smule for det. Jeg er helt stolt når hun åbner munden, og man kan mase lidt ind 🙂

MEN…. Og ja, det er næsten pinligt det her, for det er jo for helvede også mine gener!

Den lille diva ønsker jo at gøre sig bemærket konstant. Som i HELE tiden! Vi var efter vuggestue et smut i Irma i max 7 min, hvor hun naturligvis sidder og snakker meget højt til alt og alle. Jeg kan se hun bliver utålmodig, og orker ikke en scene eller stress over jeg gerne lige vil finde en liter mælk. Så jeg flår en pose sukkerærter op og stikker hende en. Lidt efter begynder hun at hoste, og jeg er bange for hun har fået noget i halsen, så jeg flår hendes hånd ud af munden og kigger efter. Der er ikke noget. Men hun blir ved med at stikke fingeren i halsen, og jeg tjekker igen. Tøsen griner bare, og kigger afventende på mig – så gør hun det IGEN! Altså stikker fingeren ned i halsen, så hun er lige ved at kaste op. Og det gør hun så… Ud over alt. Og hun har lige drukket en smoothie. Fedt nok! Personalet kommer med en masse papir, og jeg begynder at tørre op, alt imens hun sidder og morer sig og har en fest over opmærksomheden. Jeg kan jo lissom ikke bare ignorere situationen. Så kigger hun afventende på mig, smiler med røver-blik, og stikker fingeren ned igen… Og så starter vi forfra. Christ!! Hvor opmærksomhedskrævende må man være? Hun er ikke engang 2 år, og skal fandme ikke til at have bulimi nu. Tør slet ikke tænke på hvordan hun bliver som 14 årig. Så kommer hun hvert fald på ferie hos sin far 🙂

Næste indlæg

Venter...