Nyt til vinter

Playmobil til Hollie Nolia :)

IMG_5353IMG_5353

Jeg kan næsten ikke vente til at Hollie Nolia kan være med til at samle og bygge denne her slags. Havde I Playmobil da I var børn? Der er hvert fald sket meget siden jeg var lille. Der gik det vist mere op i piratskibe osv. – total snyd!

Nu har mor her altså bygget er vaske ægte shopping mall, hvor der bliver installeret frisør, tøjbutik, sportsafdelig, og alverdens ting. Et rigtigt pigeunivers, med alle de ting min datter oplever hendes mor lave i virkeligheden. Når hun blir lidt ældre vil hun med garanti hoppe i mine høje sko, kigge på mig når jeg sætter hår og lege med mine tasker. Så er sikker på hun vil elske at lege med det her… Er det ikke bare hyggeligt 🙂

Jeg synes det er så fint, og så kan vi lege med det sammen. Vi er jo bare os to tøser herhjemme, så drenge har ingen adgang… Med mindre de kommer for at shoppe gaver til en pige 😉

Som enlig må man jo tage alle rollerne selv. Lede, fordele, og samle SELV 🙂

IMG_5355

Selv, og selv… Jeg har naturligvis min lille hjælper/kompagnon. Nu er centret bygget, og mangler bare på at blive indrettet.

IMG_5367

Mor fik æren af at bygge, så må det være Hollie der indretter…

Det kan nu godt være vi lige gemmer de små sager til hun bliver lidt større, og ikke har appetit på alt hvad hun finder. Men jeg er sikker på vi nok skal få mange timer til at gå med at hygge sammen her 🙂

Se mere om det nyeste fra Playmobil HER

IMG_5372

 

Indlæg sponsoreret af Playmobil – det ka’ vi li! 

Næste indlæg

Nyt til vinter