Morgenmad

Syg??

IMG_4693IMG_4693

 

Her gir Albert hende baby-drenge-baktusser!

 

Selvfølgelig har jeg fået det vildeste og mest larmende barn 🙂 For nylig havde vi besøg af Albert, som er så blid og rolig (altså bortset fra når han hiver Hollie i håret!).

I fredags var hun på børneafdelingen, hvor hun skal gå til kontrolvejning, da hun “kun” vejer 6,1 kg i en alder af 6 mdr. Men nu er vi jo også begge bette mennesker, så det ville jo være underligt hun var en ordentlig kleppert. En af årsagerne til hun ikke tager så meget på, er at hun forbrænder rigtig meget, selv når hun sover – hun er VILD! Hun er simpelthen så aktiv hele tiden. Hun mosler konstant rundt, og har ikke ro mange minutter ad gangen, til lige at ligge og kigge eller slappe af. Det kender vi ikke rigtig til 🙂 Hun er også meeeeget højlydt. Sarah var intet mindre end rystet, da hun var her nogle timer 🙂 🙂

Selv når hun sover ligger hun og sparker og ruller vildt og larmende rundt, og kaster sig fra side til side, for at få vuggen til at gynge vildere og vildere. Selv i søvne. Benene hamrer hun op og ned i vuggen, med et brag der lyder som om hun falder ud af den. Sådan sover hun (mor sover ikke så meget) – helt diskret 🙂 Som regel vågner jeg ved hun ligger og prøver at rive sengeranden ned, og har viklet sig ind i den, som på billedet 🙂

IMG_1719

I nat kl. 03 vågnede hun så og legede vildt og højlydt i en time. Jeg havde hende i min seng i nat, og måtte vende hende tre gange, fordi hun havde moslet sig helt rundt. Bølle 🙂

Kl. 06 vågnede hun så pyldret med 38,4 i feber. Hun har ikke prøvet at være syg endnu, og håber da ikke det bliver værre. Smitter hun så? Jeg skal jo træne denne måned, så vil bare ikke blive syg!!

68537_142784599235399_505572758_n

Næste indlæg

Morgenmad