Sorry...

Hjemme igen…

downloadVi blev udskrevet i går, og er hjemme igen 🙂

Vi venter på nogle prøver, da hendes afføring ikke er normal. Ikke at de kan gøre meget andet, end give mig en bedre årsag end “bare” kolik… Hvilket jo er et vidt begreb.

Ellers går det godt med hende – eller som det plejer, agtigt. Bortset fra, den lille røver var en HELT anden baby på sygehuset. Hun var total vild, glad og grinende, og sov som aldrig før. Jeg sad nærmest og håbede hun begyndte at skrige, fordi det virkede lidt tåbeligt at ligge der med SÅ glad et barn 🙂 Nu er vi hjemme, og så kan hun godt skrige – den lille skid! Savner allerede morgenmad på sengen, og at nogen laver hendes sutteflasker om natten. Vil virkelig gerne ha’ sådan en snor i væggen herhjemme!

Mange skriver gode råd, og til dem vil jeg lige sige tak, og et par forklaringer:

– Jeg ammer ikke længere, hun får grøn Allomin, og har fået det noget tid.
– Da jeg ammede, holdte jeg mig fra mælkeprodukter.
– Hun er IKKE sulten – faktisk får hun for MEGET mad, som nu skal trappes ned.
– Hun er uden tvivl et sensitivt barn, det ved vi godt. Bla. derfor hun altid har noget om hovedet. Prøver at holde de værste lyde ude, og give lidt tryghed.

Mangler at prøve kugledyne, sansegynge, og lade hårtørren blæse.

Kys, og tak for omtanken 🙂

Næste indlæg

Sorry...