Dagens outfit

Nyt til numsen!

maschaJeg siger det bare… Denne numse er kræsen! 🙂

For nylig var jeg hjemme hos en veninde, som havde det sejeste toiletpapir EVER! Det er simpelthen i skrigende lækre farver, og hold nu fast… Med DUFT. Jo jo, den er god nok.

Jeg kan jo virkelig ikke holde ud, at andre har sådan nogle smarte ting, og jeg ikke har… Så det måtte jo opdrives. Ikke let vil jeg lige sige. Men jeg fik det hemmelige sted at vide af min veninde Gry, og nu får I det af mig. Jeg har nemlig aflagt ordre 😉 Fremover tørrer jeg skam ikke numse i hvad som helst, det siger jeg jer!

Er det ikke bare top sejt?! Det kan købes på Stoldækdig.dk, eller ved at klikke HER.

De har også køkkenrulle i samme farver. Det har jeg også bestilt. Man kan jo lade være med at bruge toiletpapiret til daglig, og så kun når der er gæster, eller på gæstetoilettet. Hvis man har det.

UPDATE: Toiletpapiret er blødt 3-lags, og gennem-testet dermatologisk og gynækologisk. Så det skulle ikke give røde numser 🙂

Photobucket

Fotograf (af Mascha): Jesper Skoubølling

Næste indlæg

Dagens outfit