Dagens outfit

Babytøj

babyNu er jeg jo ret ny i det her med at købe babytøj – selvom skabet allerede er godt fyldt 🙂

Jeg ved ikke hvordan I andre har det, men jeg har jo store ører når folk taler om den slags.

Mange får en masse aflagt, eller køber en stor pose blandet brugt af venner og bekendte. Det er jo forskelligt hvad man har lyst til, men jeg har ikke lyst til at få noget fra andre, selvom mange har tilbudt det. Jeg vil så gerne ud og vælge selv, eller få noget nogen har købt specielt til vores lille pige. Har det heller ikke fedt med at få noget brugt – selvom det jo ikke fejler en fis.

Til gengæld er jeg total ligeglad med, om tøjet er fra Føtex eller Gucci. Jeg nægter simpelthen at købe en masse dyrt tøj, som hun kun kan passe ganske kort tid. Om jeg så fik det, ville jeg synes det var åndsvagt. Bare jeg synes det er flot, så er jeg sgu ret ligeglad med hvad der står i nakken, og kvalitetsmæssigt, når hun jo ikke at slide det op alligevel. Så der er maget H&M tøj i hendes skab 🙂

Da jeg skulle hente min bil i Føtex’ parkering i dag, sprang dette mig lige i øjnene. Synes det er så vakkert 🙂 90 kr. for det hele!

Photobucket

Næste indlæg

Dagens outfit