1. søndag i advent - jubiiii :)

Se Kira Eggers med neger(biiip) i munden!

negerI weekenden var Kira og jeg til den årlige julefrokost hos Jim Lyngvild.

Kira og jeg kører sammen turen til Fyn, hvor hun utallige gange fortæller om hendes træning. Da vi kommer frem stiller hun sig gudhjælpemig op i stuen, iført kjole og stilletter (nuvel , en mundering hun er mester i at lave sære øvelser iført) og laver squads. Altså balleøvelser.

Man kommer jo til at tænke på Kira, som en der går op i det her sunde fitness-ræs. Hvert fald lige til man kigger væk.

Situationen på følgende billeder er, at jeg prøver at tage et billede af den julesløjfe jeg har i håret. Men hvad er det lige jeg fanger i baggrunden…? Kira ved nemlig udemærket at der står negerboller i hjørnet.

“Der er ingen der kigger, Mascha er tralvt optaget med hende selv. Jeg har god tid”
Photobucket

Jeg får øje på synderen, der ligner et undsluppen bjørnebande-medlem.
Photobucket

Der bliver fyldt i hovedet…
Photobucket

“Jeg kan vist godt lige snuppe én mere… Det er der ingen der ser. Jeg HAR jo også lige lavet squads”
Photobucket

Eller er der Kira???
Photobucket

Photobucket

Næste indlæg

1. søndag i advent - jubiiii :)