ALLE burde have røde støvler!

Husk nu lygterne!!

lygtNu vil jeg altså gerne lige tillade mig at løfte en pegefinger – som bilist. Jeg har nemlig flere gange på det sidste haft ubehagelige oplevelser med cyklister, der simpelthen ikke har lys på.

Jeg er ikke i tvivl om at I har rigtig mange undskyldninger (er selv storforbruger af dem). Glemte lygter, ingen batteri osv.. Men det er der heldigvis råd for!

Jeg vil bare gerne lige pointere, at det ikke er fordi jeg bekymrer mig om hvorvidt I kan se selve vejen eller ej. Jeg vil bare nødig være den der skal ud og samle en “usynlig” cyklist op, fordi jeg ikke havde set vedkomne. Jeg ved godt at det er jer der får de store knubs, men jeg ønsker ikke at være en del af dem. I skal ikke bare passe på jer selv, men også os i bil – og det skal I gøre, så vi kan passe på jer – got it?

Nu har jeg ikke selv cykel, men husker tydeligt hvor irriterende det var at bøvle med batterier og slæbe rundt på de her dumme og grimme lygter. Derfor har jeg sat mig lidt ind i sagerne, for at lokke jer til at tage lidt mere vare på jer selv. Og som forældre er det her en god idé, hvis du er bekymret for om dit barn selv husker det.

Jeg ved hvad der virker for mig, så mon ikke også det gør for mange af jer. Smarte gadgets 😉

Kan I huske de gamle dynamolygter? Det gode ved dem var, at de altid sad på cyklen og ikke løb tør for batteri. Nu kan man få en ny smart slags, som egentlig har samme princip.

Man sætter simpelthen de her magneter på hjulene. Altså på egerne. Hver gang de så passerer den lille generator der sidder fast på siden, så opsamler den energi som så ryger op i lygten. Det er da smart, ik!

Lidt snu er jeg jo, så jeg har lavet en lille tegning – for jeg fattede det ikke helt selv i starten 🙂

Photobucket

Nu har jeg kigget mig lidt omkring, og de her lygter fra Reelight er altså de pæneste jeg kan finde, og så må det være dejligt at de altid bare sidder der. Jeg ved selv hvor meget jeg glemmer når jeg skal ud ad døren.

Photobucket
Photobucket

Alt efter model, koster de 200-500 kr. og kan bla. købes hos Reelight.dk

 

Mascha, at your service… 🙂

 

Sponsoreret indlæg

Næste indlæg

ALLE burde have røde støvler!