Søndagshygge

For satan altså, Se & Hør !

seSlår op i ugens blad, og ser det interview Gumball holdet og jeg lavede for noget tid siden. Man skal først rose, så skælde ud. Har jeg lært. Det virker især optimalt på mænd. Så lad mig da starte med, at klappe Se & Hør på skulderen, for at stave mit navn rigtigt og for ikke at nævne min alder. Tak, så er jeg hvert fald glad 🙂

Men så kommer vi også til det… For nej, der er satanedme ikke KUN 100 similisten på min hjelm. Der er 10.000. Altså ti tusinde. Det er jo derfor den er så fed. Der er altså en meget sød dame, der har siddet dag og nat, for at sætte hver enkelt sten på med en pincet.

Så falder blikket på den FAKTA boks, omkring programmet. Her er første fact så en anelse forkert. Meget faktisk. Ellers havde det været et kort program. Det artiklen er lavet om, og som ræset og programmet hedder er… Tadadadaaaa… Gumball 3000. Fordi vi kører 3000 miles, som er lige godt 5000 km. Ikke kun 300 miles.

Tsk tsk tsk…

Næste indlæg

Søndagshygge