Ugens presseklip #1

Ugens presseklip – de venter på mig i fængslet, og USA griner af mig…

Presseklip2Så blev jeg også lige stemplet som tyv. Tak Kira Eggers! Jeg håber folk læser andet end overskrifter – selvom jeg er bekendt med det modsatte. En veninde ringede og fortalte, at hun havde fået et opkald fra en i et fængsel, som sagde “HAR du hørt Mascha er taget som tyv!?”. De sidder sikkert derinde og venter på mig… 🙂

Og så har min muldvarpe-kæreste fået synet tilbage. DET er fandme dejligt, for os begge.

Photobucket

Nå, men det nåede bredt omkring. Lige fra P3 til USA. På den anden side af jorden fik de gjort lidt grin med mine tyverier. Kunne ikke lige få alt med der stod… De beskrev situationen, og hvem jeg var. Suuuuper! Håber jeg kan komme ind, når jeg skal derover i næste måned.

Photobucket

Næste indlæg

Ugens presseklip #1