Fredagsbobler #12 - Bare fordi!

Min egen smykkeserie med diamant og energisten

Annonce egen smykkeserie

 

Jeg har glædet mig så meget til endelig at kunne vise jer denne smykkeserie, som jeg selv har skabt. Det har været en lang og spændende proces, med en del Corona-udfordringer undervejs med fragt, indkøb til højere priser og løbende tilpasninger. Men nu er jeg i mål!

Jeg bruger meget energisten i hjemmet og i smykker, fordi jeg føler de gør noget for mig og resten af familien. Jeg har selv haft stor effekt af at bære visse sten, som bla. malakit der har givet mig skubbet til at komme i gang med foredrag, bog og uddannelse – og denne kollektion af smykker. Derfor har jeg skabt denne serie, med smykker produceret i 925 sterlingsølv og med en 18 karats forgyldning, en energisten og champagnefarvet single cut diamant. Det er smykker af høj kvalitet som skulle have været ude hos guldsmedene, men jeg valgte at droppe det ekstra led og genåbne min Webshop for at kunne tilbyde dem til en pris så flere kan være med. Det vil være løgn at påstå det har været uden sug i maven at jeg lancerer disse smykker, for når man producerer i denne kvalitet, gennem kyndige kanaler med de helt rette certificeringer og adgang til edelmetaller og sten, så skal der produceres en vis mængde – en kostbar produktion, jeg selv har stået for. Farvel sommerhus! Men jeg gør det fordi jeg tror rigtig meget på energien i disse smykker, og håber naturligvis I gør det samme.

 

Jeg har valgt at bruge tre forskellige energisten, sammen med en champagnefarvet diamant (selvfølgelig!) i både halskæde, armbånd og øreringe. Alle fåes i både sølv og med forgyldning og man kan sagtens bære flere forskellige sten ad gangen, jeg været selv alle tre på én gang.

 

 

SE OG KØB SMYKKERNE HER

(OBS jeg synes farverne på disse billeder er mere retsvisende, end produktbillederne på shoppen!)

 

Halskæde i sølv eller forgyldt, med 0,395 cts energisten og 0,030 cts diamant: 699 kr. 

Øreringe i sølv eller forgyldt, med 0,790 cts energisten og 0,060 cts diamant: 799 kr.

Armbånd i sølv eller forgyldt, med 0,395 cts energisten og 0,030 cts diamant: 649 kr.

Halskæden er justerbar fra 42 til 47 cm

Armbåndet er justerbart fra 16,5 til 21 cm

 

 

Malakit & Diamant

Malakit er den smukke grønne blankpolerede sten, der siges at være symbolet på den ultimative forandringssten. Det siges sågar også at grøn er håbets farve, og det er netop det jeg ønsker med denne sten. Håbet om at give dig noget, som har betydet utrolig meget for mig selv. Jeg har selv båret malakitstenen længe, og jeg har troet så meget på dens energi og symbolik omkring den, at jeg har fået sat gang i at skabe ting jeg tidligere har tøvet med. Jeg blev selv spurgt, flere gange inden jeg kastede min kærlighed på denne sten, om jeg nu også var klar til forandring i mit liv. Det var jeg, og sikke en forandring det har gjort for mig, at jeg tog malakits symbolik til mig. Tro flytter bjerge, og jeg tror på mig selv. Malakits symbolik siges at rydde op i det uforløste, mod, selvværd, logiske sans og forandringer og absorberer dårlige mønstre og negativ energi.

Malakit siges at symbolisere energi for: Fortrængte følelser, afmagt, jalousi, angst og sorg.

Champagnefarvet diamant: Fordi du fortjener det!

SKAB dig selv, kalder jeg dette smykke. 

 

 

Månesten & Diamant

ånesten siges at være en energisten der symboliserer feminitet, kvindelighed, intuition, åndelig forståelse. Den symboliserer positiv mentalitet omkring alle typiske kvinde-ting som ubalance i hormonsystemet, menstruationssmerter, overgangsalder, PMS (Åhhh kære mand, den vil du gerne købe til din kvinde!) og hvad der ellers foregår i underlivets område samt kvinders mentale og fysiske tilstand, på godt og ondt. Jeg bærer selv dagligt et smykke med Månesten da både familien sætter pris på det, og jeg selv føler mig mindre “drage” med den på. Husets egen pre-teen bærer den også, da det er en tid hvor der sker meget i kroppen hormonelt. Den champagnefarvede diamant synes jeg enhver kvinde bør eje, af den grund vi bør fejre os selv noget mere, selv over småting på en hverdag – det fortjener du! 

Månestenens energi siges at symbolisere: Gudinden i dig selv, moderlighed og opløftende energi. 

Champagnefarvet diamant: Fordi du fortjener det!

STYRK dig selv, kalder jeg dette smykke.

 

 

Rosenkvarts & Diamant,

Rosenkvarts siges at være den ultimative kærligheds-energisten. Den er ideel at bære som smykke til hverdag, den symboliserer kærlighed, ro, medfølelse, balance og harmoni. I smykket sidder der en smuk let sart lyserød blankpoleret rosenkvartssten, og lige ovenover den en champagnefarvet diamant. Jeg synes vi alle fortjener et smykke med en diamant, fordi jeg jo synes hver dag bør være en fest at være i live, og vi skal huske at fejre os selv og de små sejre – derfor er det naturligvis en champagnefarvet diamant der skal i disse smykker. Det siges at rosenkvarts symboliserer ro i sindet ovenpå hjertesorg og stress eller andre mentale udfordringer i belastede tider. Rosenkvarts er en energisten der er populær at have på natbordet, ligesom mange børn finder den meget tiltrækkende. Min egen datter bærer den i en halskæde til daglig så hun altid har stenen på sig, og om natten placerer vi den på natbordet ved siden af hende da hun finder tryghed i den – på den måde falder hun bare bedre til ro, er vores erfaring. 

Rosenkvarts siges at symbolisere: Kærlighed, harmoni, balance, tilgivelse, bedre søvn

Champagnefarvet diamant: Fordi du fortjener det!

ELSK dig selv, kalder jeg dette smykke.

 

Smykkerne er produceret i 925 sterlingsølv og med en 18 karats forgyldning.

 

SHOP SMYKKERNE HER

 

 

 

 

Image Map

23 kommentarer

 • Louise

  Wow de er flotte! Tillykke med de nye smykker!
  Jeg blev helt overrasket over at de er så “billige” i prisen. De er straks sat på ønskesedlen😊.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Ulrich Kristensen

  Hvor er det nogle smukke og feminine smykker du har skabt. Jeg ved ikke om jeg blot ikke kan se det, men jeg savner en længde på halskæden?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Wow! Hvor er de flotte!
  Jeg savner en længde på både halskæde og armbånd.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Therese

  😊
  Rigtig fine smykker, jeg er nok nødt til at eje et armbånd
  Nu har jeg hørt dig brokke dig rigtig mange gange over, at mange butikker ikke skriver priser på deres varer
  At man er nødt til at gå ind på hjemmesiden, for at se priserne
  Måske burde du selv sætte priser på smykkerne i dine stories?
  Bare et venligt ment forslag 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang

   Hihi good point. Det jeg har brokket mig over er dog at de ikke skriver priser nogen steder, så man kun kan få prisen via en privatbesked – man tror det er løgn… Men det er så omfattende! Jeg skriver fluks priser på, tak for tippet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Therese

   😊
   Tak for dit svar, Mascha
   Jeg er glad for, at du ikke tog det som negativ kritik — for det var det ikke
   Held og lykke med din fine smykkekollektion 😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monika

  Wowwwww så fine og smukke 👌🏻 Kommer der mon nogle øreringe der ikke hænger???? 🤞🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang

   Jeg har simpelthen brugt hele min opsparing på denne produktion, så den skal sælges før jeg kan producere mere 🙂 Men jeg håber da!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisette Borg

  Så flotte smykker!
  Kan man have to forskellige armbånd på samme arm eller samle vedhæng fra halskæderne – eller skal energistenene bæres “hvert sit sted” på kroppen for at virke?

  Det er næsten umuligt at vælge! Så flot og stort tillykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Jensen

  Tillykke 👍 Super flotte 👏👏det må prøves 🤗

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lulu

  Elsker dem. Og elsker ideen med at bære krystallerne i så fine smykker. Malakit er straks kommet på ønskesedlen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda Larsen

  Smukke smykker, kom straks på ønskesedlen🙌🤞

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  WOW, kan man få et armbånd med alle sten i, eller vil det se ok ud at have 3 armbånd på samme håndled? For ved ikke hvilken jeg skulle vælge 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Hold nu op hvor er de fine! Kommer der måske armbånd mv. i ægte guld på et tidspunkt? 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Hvor er de flotte!’Tillykke’
  Hvor kan man se længden på halskæde og armbånd?
  Og sender du til udlandet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Spørgsmål… Hvordan mener du at en månesten kan hjælpe på infertilitet?! Infertilitet er et MEGET stort begreb at bruge og så vidt jeg ved er der ingen evidens for, at hvis man bærer en månesten, så øger man sin chance for at blive gravid.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline

   Jeg er også nysgerrig på hvad der menes her.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang

   Der menes ikke at Helligånden pludselig kommer på besøg, ligesom man ikke skal regne med at man kan droppe panodilerne mod mens smerter. Du får en positiv energi fra stenen, ikke en decideret garanteret graviditet 🙂

   Det er ikke mig der har opfundet disse ting stenen står for, det er globalt gennem hundredevis af år man har sat disse ting i forbindelse med stenene. Der er også mange der får noget ud af bønner til Gud, uden vi nogensinde har set ham IRL. Det er nok sådan jeg bedst kan forklare det – det er bestemt ikke for at krænke nogen jeg skriver sådan. Men Googler du månesten og infertilitet, så står det alle steder om stenen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hej Mascha..

  Simpelthen så flot serie – har læst mig til at de forskellige farver af månesten kan have forskellig betydning.. Bl.a. sort, fersken og grøn månesten..
  Er den i dine smykker en bestemt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Åh altså, kæres Mascha 🙂 du er så inspirerende <3 SÅ flotte smykker, og det er næsten umuligt at vælge. Jeg kommer til at tænke på, om man kan bære fx. både manarkit sten og månesten i den samme kæde? eller vil det " forstyrre" den effekt, der skulle komme fra hver sten? Håber det giver mening 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang

   Tak 🙂 Du kan sagtens bære dem sammen, det gør ikke noget 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Kære Mascha. Jeg har siden august måned haft det psykisk ret skidt, sovet dårligt, været ude af stand til at få ro på kroppen og sindet og sovet dårligt hver nat. Jeg fandt en rosenkvartssten , som jeg engang fik af min mor og sov med den i lommen på pyjamasbukserne i nat.. og jeg sov 9 timer i nat! Nu skal jeg ind på din webshop og købe et armbånd med en malakit i ❤️ Tak fordi du har gjort mig og mange andre opmærksom på effekten af disse sten🌺💜 Mvh Malene

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang

   Kære Malene, hvor er det dejligt du har fundet noget der giver dig ro – nattesøvn er bare så vigtigt for at fungere ordenligt. Tak for du tog dig tid til at skrive, og for du kan lide mine smykker 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredagsbobler #12 - Bare fordi!