Om CBD og hvorfor jeg tager det

Ét stk. såret kriger, eller bare en pivet tøs?

 

Som den vakse følger nok allerede har bemærket, så nåede jeg alligevel hjem til Hollie Nolias fødselsdag, da tvoptagelserne for mit vedkomne sluttede lidt brat og alt for tidligt. Jeg har fået mange søde og bekymrende beskeder om hvorfor min arm dog er i slynge, men jeg har ikke ville kommentere på det, før jeg følte jeg havde et korrekt svar. Det har jeg ummidelbart nu.

Lørdag: Der er sket det, at jeg under tvoptagelserne kaster mig i jorden under noget skydning. Hovedsageligt fordi jeg forestillede mig det ville se cool ud på tv, sådan lidt G.I. Jane agtig (virkeligheden var nok mere Basserne). Som en anden af deltagerne sagde til mig, så er det eneste jeg decideret skal kaste mig ned i efter jeg har rundet de 40, er sofaen. Der vil jeg til dels give ham ret, for det gik ikke helt som forventet. Da jeg landede på jorden mærker og hører jeg at min arm tager skade. Det gjorde f****** ondt og jeg havde lyst til bare at trille rundt og tude, men det gør man jo heller ikke med tv på, så jeg bed det i mig og sagde bagefter til produktionen, at jeg havde ondt i armen.

Nogle timer senere, og efter endte optagelser, kommer jeg på skadestuen på Bornholm. Flere timer senere bliver jeg røntgenfotograferet og den kvindelige læge kigger på billederne, ringer til en anden læge og bliver enige om at alt ser fint ud. Jeg forklarer at jeg altså har virkelig ondt og der må være noget galt, det giver jo ingen mening for mig at bede om hjælp jeg ikke har brug for, alt er ikke “fint”. Hun siger lettere irriteret: “jamen du kan jo godt strække og bøje armen”, men nej det kan jeg jo ikke, jeg kan intet gøre eller bevæge uden det gør pokkers ondt. Det er som om det slet ikke er samme arm vi taler om, og hun bliver da også bare mere irriteret da jeg foreslår at vi scanner den. Det kan der ikke være tale om. Jeg konkluderer hurtigt at jeg bare må kontakte egen læge hjemme, der er ikke mere hjælp at få her. Det er der bestemt ingen grund til siger hun, og skriver det sågar i de papirer jeg får med derfra, som produktionen skal bruge. Bare sådan lige for igen at fortælle mig, at den arm absolut intet fejler. I journalen skriver hun flere ting som er lodret forkerte, samt noterer at vi har talt om ting der aldrig er blevet nævnt. Det er i det hele taget ret sært, og jeg kan godt fornemme at jeg bare skal hurtigt ud af vagten, da jeg tydeligvis er til besvær med min pivede adfærd. Jeg får to iprener, der ikke har mere effekt end et par M&M ville ha’ haft.

 

Jeg var ikke den eneste der måtte på skadestuen…

 

Ankommet til hotellet hvor jeg skal overnatte, har jeg virkelig ondt. Jeg sover bare i det tøj jeg har på da det er svært at få af, og jeg prøver desperat at dulme smerterne med en halv flaske vin, for der var ikke andet jeg kunne tage. Prøver at sige til mig selv at jeg jo bare må være pivet anlagt siden en total intakt arm kan gøre så ondt. Jeg er også ked af, og ærgelig over, ikke at kunne fortsætte optagelserne, men det ville på ingen måder kunne lade sig gøre. Jeg sidder op og sover godt 4 timer den nat.

Søndag: Hjemme igen prøver jeg at dulme smerterne med nogle morfinpiller, som en i huset har fået for ødelagt ben for nylig. De hjælper heller ikke, så jeg ender med at bide min stolthed i mig og ringer til vagtlægen, da jeg ikke holder smerterne ud. I telefonen får jeg en ældre herre, der blot ender med at skælde mig ud og nægte mig behandling da han har fuld tiltro til en anden læge har tilset mig. Der må jeg indrømme jeg kneb en tåre, for jeg har sgu haft ondt før og jeg har fandme født et barn, jeg ved godt hvornår noget gør ondt og hvornår noget gør rigtig ondt. Det her gør rigtig ondt og der er noget galt! Jeg dropper at få den hjælp jeg egentlig mener jeg har ret til og behov for, og vælger mandag at bestille tid til undersøgelse og scanning hos et privathospital. Jeg orker ikke flere afvisninger.

Tirsdag: På privathospitalet rekvirerer de røngtenbillederne fra skadestuen på Bornholm, hvor der er tegn på brud (!!). Jeg bliver scannet og her ser man tydeligt at den er brækket over. Lægen finder sågar endnu et brud og ser også at der er problemer med ledbåndet og der er nogle ansamlinger (det gjorde ret ondt, så husker ikke nøjagtig hvad han sagde). På en måde var det en lettelse, for jeg brød mig virkelig ikke om det merkat af pivet tøs, jeg følte jeg havde fået. Det tog 15 min og kostede nogle tusinde kroner. En af dagene skal jeg til en MR scanning og kan ikke bruge min arm i 6 uger. Altså den der arm der er “helt fin”. Det meget heldigt det “bare” er min arm, men den er nu meget anvendelig at have tilgængelig, og det ville være ret fedt hvis ikke jeg skulle bøvle med den i fremtiden, på baggrund af mangelfuld behandling.

 

Jeg håber de i det mindste fik mit super seje G.I. Jane fald på tv, men jeg tvivler. Det er muligt det i min erindring så mere cool ud, end det gjorde i virkeligheden. Så langt ned er der heller ikke fra 161 cm højde, men åbenbart langt nok. (Shit det tager lang tid at skrive med én hånd, for ikke at tale om besværlig hårvask!)

 

Lige et par småting fra journalen…

“Ingen behov for opfølgning hos praktiserende læge”.

Nå det mener du ikke??!

“Funktion: Kan ekstendere og flektere albueleddet let”

Nej, faktisk slet ikke.

“PMS: Intakt”

Det ved jeg ikke hvad betyder, men mit humør begynder at minde om det.

“Rgt. af venstre albue uden tegn på fraktur”

Der står sikkert kage og kaffe i frokoststuen, siden der ikke var tid til at kigge ordenligt efter.

“Patient er informeret om overstående plan og samtykker”

Igen, bare nej, det er vi faktisk slet ikke enige om. 

 

Ét stk. “helt fin” arm, inden jeg blev scannet.

Image Map

125 kommentarer

 • Jannie

  Øv!!! Skræmmende oplevelse af sundhedsvæsenet 😧 Jeg ønsker dig rigtig god bedring Mascha 🌹🌹

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Håber lægen læser med.
  I sådanne situationer ønsker man virkelig at de får en opdatering.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vibeke kristiansen

  Kør en sag på det i styrelsen for patientsikkerhed!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina

  Årh hvor ærgerligt at du skulle det igennem og sikke et smertehelved. Er desværre ikke overrasket, er selv fleksjobber i dag efter fejloperation, ingen vil kendes ved. Håber virkelig du tager den hele vejen og klager, det er dælme ikke i orden!! God bedring😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Therese

  AW!
  Hvor er det bare IKKE i orden, som du er blevet behandlet af lægen på Bornholm 😳
  Du burde klage over hende, det ville jeg gøre
  Tænk hvis du ikke havde opsøgt en anden læge ?
  Så var dine brud på knoglerne måske vokset forkert sammen, og give dig problemer med armen i fremtiden
  Håber at armen er blevet pakket ind i gips, tænker at det må gøre mindre ondt end at have den i en slynge
  Rigtig god bedring ♥️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Prøvede det samme med min søn sidste år. Der var det bare foden. Den emsige sygeplejerske sagde den intet fejlede efter at have set røntgen billederne igennem og han skulle bare (tvinges til at) gå på den. Dagen efter får jeg en opringning, foden er brækket et bare et sted men 3 steder.
  Føler med dig og god bedring 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Kristensen

  Du burde virkelig klage over behandlingen på skadestuen – det er ikke ok at behandle sine patienter på den måde. Rigtig god bedring til dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg håber med dit talerør du går videre med det her ! For helt ærligt et velfærdssystem der skal passe på os og hjælpe os når skaden er sket ! Hvis nu du ikke havde haft midlerne til egen hjælp – så havde du fået vilde me’n !
  Jeg selv kæmper en sag nu – jeg fik skåret nerven over til foden ved en fejl og kirurg vil ikke anderkende det ! Og da det var ham med skalpellen og ikke jeg så tænker jeg skylden er hans ?? Og jeg har betalt selv for flere hjælpemidler for at komme til at gå nogenlunde igen for ingen vil hjælpe for jeg kan jo bare gå ! 1 år efter nu har en anden læge sagt / skrevet : patienten er gjort lam fra knæ til fod ! Ikke det går det bedre men endelig en der SÅ mig !

  God bedring med armen ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken Wiinblad Christensen

  Jeg håber du klager hele vejen om ikke andet for at få lidt oprejsning fra den møg arrogante læge😡

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Sørensen

  Hold da kæft (undskyld mig!), hvor lortet en behandling at få!!!!
  Du må da som et absolut minimum kunne få den regning fra privathospitalet betalt!! Det har ingen steder hjemme det der!!!
  Håber VIRKELIG, at der sidder et par stykker derude og får ALVORLIGT dårlig samvittighed!!!
  Og jeg tænker, at du kan være helt rolig for, at de finder ud af, at du har skrevet det her indlæg…for er de ikke selv på Insta, så kender de men garanti nogen der er!!
  Rigtig god bedring ❤
  Kh
  Charlotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Hold kæft hvor er det latterligt at man som patient skal kæmpe sådan for den behandling man forventer at få på et dansk sygehus 🙁 Er enig i at du burde klage over lægerne fra Bornholm, det er da fejlbehandling i stor grad

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Ejjj hvor bliver jeg harm, om det så “bare” er en arm.!. 😳hmm.. Altså det er så sløset lægearbejder, og fandme ikke i orden.. syntes en reprimande er på sin plads..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • inger poulsen

  du sender lige en klage til sundhedsvæsnet.utrolig hvad vi skal finde os i.Hvem er til for hvem.
  God helse til dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Ååh jeg oplevede præcis det samme dengang jeg brækkede kæben 3(!!) steder. De sagde at det bare var tømmermænd (i kæben?) og at det var noget pjat at jeg ikke kunne åbne munden. Jeg fik et par panodiler og blev sendt hjem. De havde taget ryntegnbilleder og sagde alt var fint. Jeg kom hjem og havde så ondt og spiste ikke. Jeg kunne ikke. Så tog min far der er læge affære og så fik de set på de billeder. Selv jeg uden sundhedsfaglig baggrund kunne se den var brækket og jeg kunne jo mærke og hører det når jeg gik. To af stederne var den helt pulveriseret i brudet. Det var totalt håbløst. Den dag idag er mit kæbeparti stadig påvirket af det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Du skal helt sikkert få sendt en klage afsted til Patientklagenævnet … det der er jo både lægelig forsømmelse og direkte magtmisbrug😡
  Sender dig de allerbedste wibes🙏🏻❤️

  Kh. Susanne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Vil helt klart anbefale dig at indberette en uth – find den evt på Google. God bedring 🌸

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Klag klag klag det er jo både Bornholm og lægevagten der har fejlet i den grad. Øv øv øv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Er i systemet. Syntes du skal sende din sag til Patientklagenævnet. Det der er ikke okay og de burde skamme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Klag for pokker klag!!!!
  Over Bornholms skadestue og vagtlæger
  Hold op det er for dårligt 😡🤬
  God bedring ????

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Kære Mascha.
  Bliver Virkelig berørt af dette. Jeg møder også en del arrogante læger i mit arbejde som hjemmesygeplejerske. Shit nogle kampe vi nogengange tager for vores borger når de ikke bliver taget alvorligt. Nogen gange koster det liv, og det er altså ikke for at sætte drama op her. Men det er virkelig det vi oplever derude i “ virkeligheden” Den læge burde lære af sin mega fejlvurdering og det sker desværre kun ved st du klager – Håber du har mod på at gøre det. Rigtig god bedring ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Du sender en klage til dem!!! Det der er SLET ikke i orden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Brian

  Man skal have et godt helbred hvis man lander i det offentlige sundhedsvæsen. God bedring!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Et ord, Patientklagenævnet.
  Det er ikke ok behandling, god bedring 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg er selv bornholmer og har i den forbindelse været forbi det hospital en del gang! Siger ikke alle læger derude er idioter, men det er kraftedma tæt på!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Arbejder selv på sygehus. Og vil helt klart anbefale at klage.. især hvis der evt opstår komplikationer efterfølgende .. nerveskader. Nedsat funktion. Osv. Husk at melde det til forsikringen.
  God bedring.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Blir så gal når jeg høre din historie! Det kan ikke være rigtigt at du bliver afvist af flere læger og må bestille tid på privathospital for at bliver taget alvorligt!! Det er under al kritik og den læge på Bornholm og vagtlægen burde samme sig! Jeg håber du har givet dem besked samt sendt en klage over dem begge til Patientklagenævnet, så der bliver gjort opmærksom på det og forhindret at det sker igen..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  Helt enig med ovenstående!
  Er selv inden for systemet! Og du skal helt sikkert klage! Sådan en behandling på et af vores sygehuse og behandling fra lægevagten skal ikke gå uset hen! Så klag! Det er vores ret!
  Rigtig god bedring til dig Mascha!! ❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg er uddannet social og sundhedsassistent, og er ved at læse til sygeplejerske.
  Er meget chokeret over din historie, men desværre ikke første gang jeg høre om sådan noget! Det trist! 🙁
  Syntes du skal lave en UTH på det og lave en klage, du kan nemt Google dig til, hvordan du gør.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  Der er vist kun en vej med den historie – og det er direkte i Patientklagenævnet.
  Rigtig god bedring til dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hold da op en behandling. Kan godt forstå du er vred. Det er du i din gode ret til! Håber du kan grave lidt overskud frem til at klage til Patientklagenævnet ❤️ Og gær det gerne mens du stadig er rigtig sur 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis

  Styrelsen for Patientklager – mere er der ikke at sige til det – jo selvfølgelig, rigtig god bedring.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bolette

  Kommet selv meget på sygehusene som patient og kender kun alt for godt det du skriver. De skriver ting, som er direkte forkert og jeg bliver sur og ked af det hver gang. Har prøvet det flere gange, hvor det har været livstruende, men er blevet afvist af lægevagt og skadestue. Man tror ikke det kan ske i DK, hvis man ikke har prøvet det, men det gør det. Desværre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg håber virkelig du klager! Men ved godt at det orker man sgu heller ikke..men man burde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Som en der bor på Bornholm og er afhængig af at vores skadestue er bemandet af læger, som ved hvad de laver håber jeg virkelig at du klager både til Bornholmshospital men også til patientklagenævnet så uvildige læger kan se på sagen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Rigtig god bedring med armen. Puha sikke en omgang. Hvor er jeg ked af du er blevet behandlet så dårligt. Jeg håber virkelig, du vil tage dig tid til at klage, når du har overskuet til det 😢🙏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det skal du helt sikkert anmelde, så de ikke giver en anden den samme “behandling”. Jeg er da rystet!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hvor er det under al kritik.
  Men det kommer faktisk ikke bag på mig. Jeg er selv opvokset på Bornholm, og har altid hørt så meget kritik over det hospital. Altså luret voldsomme historier der er igennem tiden fra det hospital.
  En af mine mest betydningsfulde personer i mit liv, blev i 2004 ish indlagt på hospitalet på Bornholm. De sagde han havde lungebetændelse og blev behandlet for dette.
  Da hans tilstand blev værre kom han over på Riget og fik konstateret kræft. Som var så voldsom at han 10 mdr senere døde af det……. det kan man kalde et fuldstændigt fejlskud og under al kritik.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Den behandling du har fået der (eller mangel på samme) er godt nok ikke i orden. Klag for pokker! Jeg håber sgu den omtalte læge læser dit indlæg og sidder med meget dårlig samvittighed lige nu!
  Rigtig god bedring.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sus

   Helt korrekt jeg ville osse klage det de har lavet der er ikke proffeciel overhovedet har aldrig læst noget lignende

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sus

   Jeg ville klage det du har oplevet er ikke professionelt overhovedet, du må da vide mest om dine smerter har aldrig oplevet nogen lign selv jeg har været på skadestuen nogen gange der tog de mig dog seriøs ….håber dine smerter er bare lidt væk ….ønsker dig god bedring 💜🌹 kan se mange skriver at du skal klage ….god ide

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Matzen

  Sikke en dårlig læge, håber du går videre med det.
  PMS står for puls/motor/sensorisk af arme og ben.
  Puls: siger sig selv, er der puls i begge arme og begge ben.
  Motor: kan du bevæge finger og tær
  Sensory: lægen niver eller berør forskellige steder på arme og ben og spørger “kan du mærke det her?”
  Håber det giver mening.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Jeg er RYSTET….Håber fandme de læger læser med her eller på Facebook og får den ledeste smag i munden…UKOMPETENTE er kun mildt sagt…Rigtig god bedring søde Mascha ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Rigtig god bedring! Og hvor kan jeg føle din frustration, jeg kæmpede selv med det offentlige sundhedsvæsen for nogle år siden, havde alle symptomer på hjernerystelse, men næh nej jeg fejlede ikke noget og fik indirekte af vide det nok var noget jeg bildte mig ind. Efter 1,5 måned tog på privat hospital, efter en snak på 5 min sagde lægen jeg havde en slem hjernerystelse – tak! Endelig en som lyttede til mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kiki

  Klag over det 🤬 hvor er det bare skræmmende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Skriv klage til patientforsikringen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne Lønborg Knudsen

  Hej søde ♥️
  Og god bedring 🙏
  Ked af det på dine vegne….men desværre ikke “nyt” kender til flere, tilfælde…både meget værre m.m.😪😪en laaaang historie.
  NU skal DU …bruge din “taleret” ” talerør” ….ved du vil få millioner af opbakning ….fra danskere i samme situation .
  KLAG og RÅB op imens du er vred 😅👍🙏👏👏👏👏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Gud hvor jeg håber du klager over den behandling ! 😱

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Øv altså – det ville da klæde den læge at komme med en undskyldning 🤔 Godt du lyttede til dig selv, men kan sådan et Tv program ikke betale sådanne omkostninger (de er vel forsikret) ? Håber virkelig at du kan behandles, og ikke skal gå lang rid med smerter – rigtig god bedring til dig ♥️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kim

  Hold da op en håbløs hjælp du har fået, håber virkelig lægen ser dit opslag og har dårlig smag i munden, godt du fik den tjekket på et privathospital. Håber du klager over det for det er helt håbløst, du har sgu nok ret i at der stod kage og kaffe og ventede i pausestuen. Rigtig god bedring til dig Mascha.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Læger der holder hånden over hinanden er til at 🤮 op over. Siger hende der bor på Bornholm, som ikke lige på stående fod har andre steder at gå hen, når uheldet er ude 🤕🤕🤕

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Det er fuldstændig håbløst og har hørt om mange steder hvor det er hovedrystende dårligt. Har heldigvis ikke selv mødt nogen endnu, men min veninde er blevet sendt hjem 6 gange da hun klagede over ondt i brystet, træthed, mangel på luft mm og endte med en blodprop i hjertet her i sommerferien. Jeg er efterhånden ret skræmt over hvad de bare sender hjem som værende “helt fint og intet galt”
  Rigtig god bedring til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette

  Håber du klarer til patient klage nævnet det er slet ikke ok, det du har været udsat for.. God bedring❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg prøvede det samme for år tilbage.
  Kom hjem med smerter i hånd og arm efter et uheld og en journal med forkerte notater.
  Resultatet er i dag, at jeg er 90 % skadet på venstre side og har fået førtidspension.
  Det er så skræmmende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Kæft en dårlig behandling! Det ville jeg helt sikkert klage over.
  Rigtig god bedring 😊🌸

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annemette

  Min søn på 1,5 år prøvede lignende efter et trampolinfald. Lægerne mente at han bens var fint nok, indtil jeg blev rasende og insisterende. Hvad skete der? Lillemanden havde brækket benet og skulle i gips. To forskellige hospitaler. Herlev ville ikke engang scanne ham. Håbløst.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bente Kruse

  Sødeste Mascha, det her skal du overhovedet ikke acceptere. Du skal klage over den uduelige læge på Bornholm og du skal klage over den læge der afviste dig. Det her er fandme ikke i orden. Jeg er rasende på dine vegne ????

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sisse

  Jeg blev også scannet for år tilbage efter en håndboldkamp der gik lidt galt. Min lillefinger var triple størrelse og helt blå. Der var intet galt, det var bare et slag. (Jeg har brækket 4 fingre før og forstuvet ufatteligt mange, så jeg kender til smerten ved begge dele) jeg påstod, at der måtte være andet galt, men nej. En måned efter modtager jeg et brev fra sygehuset, at en ortopædkirurg har kigget på scanningsbillederne og har fundet et brud i min lillefinger. En måned har jeg gået og haft ondt og brugt min hånd som jeg plejer, ligesom jeg fik at vide. Det har resulteret i, at jeg i dag ikke kan bøje min finger ordentligt. Så efterfølgende har jeg holdt meget hårdt på, at de skal gøre deres arbejde ordentligt! Det sker desværre alt for tit!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  God bedring til dig! Jeg ville dog ikke skrive offentligt at en anden gav dig receptpligtig morfin. Det er ganske simpelt ulovligt og kan bringe den sikkert velmenende person i problemer

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jannie

   Ulovligt og Ulovligt…. det er det vist kun hvis man sælger morfin videre….
   Det er kun problematisk hvis en sundhedsfaglig giver medicin ud af egen lomme

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang

   Jeg stjal et barns piller, og jeg gør det gerne igen for lindring 😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina

   Nok lige det aller mindste problem pt.!!!
   Mon ikke vi hellere bør se om vores systemer i lille DK fungerer?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kirsten

   Maria, rolig nu. Nej det er ulovligt! Det er særdeles uhensigtsmæssigt set ud fra den betragtning at det naturligvis ikke er smart at dele ud af sin egen receptmedicin ligesom det ikke er smart at indtage receptmedicin der er ordineret til andre. Men ulovligt er det altså ikke så der er vist ingen de4 kommer i problemer i den forbindelse

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Klag! Har selv oplevet det hos vagtlæge i Kolding for nylig med en brækket fod

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diana

  Klag på https://stpk.dk/da/borgere/klag-over-en-behandling/# og søg herefter patienterstatningen for erstatning. Det er bare ikke i orden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene, Ribe

  Lyder som min oplevelse 24.12.2018
  Jeg falder ned af stentrin og for enden lander jeg i en pool.
  På skadestuen får de det til at jeg er faldet nede i poolen. Jeg får taget røntgen og let overbærende en slynge med besked om forstuvet arm. De ringer 3 dage senere og opgraderer den til en revne i overarmsknoglen. Jeg bliver ved med at have ondt og kan ikke bruge min arm. Endelig 14 dage!!!! senere nye røntgen og der opdager de så at mit skulderblad er brækket helt over i to dele.
  Men vi kvinder er jo bare pivede 😳

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Jeg er I chok. At det kan lade sig gøre…og så endda at blive afvist 2 gange. ikke i orden. Gid bedring til dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Jeg håber så meget du klager, så det ikke gentager sig for andre der ikke har mulighed for at benytte privathospital. ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mari Kjær

  Jeg har prøvet det samme, at blive smidt ud af en læge fordi jeg var pivet og til gene, for 7 dage efter at have armen i gips … jeg er ikke imponeret !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Omg blir pisse sur hold nu kæft en lorte behandling .. godt du tog på det private, brækkede selv højre håndled for nogen år siden.. Mega besværligt.. især at tørre røv 😆😆😆😆😆😆 kan stadig ikke med højre 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg oplevede det samme, da jeg styrtede på cykel med høj fart og havde fået hudafskrabninger på hele Venstre side.
  Jeg sagde til lægen hos akut at jeg kunne høre knasen i min kæbe og den hakkede over når jeg åbnede munden.
  Hun ville dog ikke scanne den og jeg blev sendt hjem.
  Min kæbe hakker idag stadig over og har sat fast flere gange når jeg fx. rykker i en gulerod 🙄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jensa maria

  Jeg har sagt i flere år, at hospitaler er ikke for patienter MEN ET ARBEIDSPLASS 😡😡
  God bedring med dig 🇫🇴🇫🇴🇫🇴

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Har prøvet det samme for 1,5 år siden på Aalborg sygehus.. Min arm havde ikke nogen tydelige mærker såsom dine blå/gule mærker, men jeg havde meget tydelige væskeophobninger. Vagtlægen prøvede at spise mig af med et par lidt stærkere piller end de smertestillende man kan købe i håndkøb, men jeg vidste at der var noget galt med min arm som gammel håndboldspiller. Det endte ud i at jeg satte mig hysterisk på gulvet og græd som et 3 årigt barn der var blevet nægtet fredagsslik, for at få lov til at få den røntgenfotograferet. Det tog i alt 6 timer før jeg var yde af skadestuen med svaret “ingen synlige frakturer eller gener, kan evt. holdes i ro.”
  Dagen efter blev jeg ringet op af en læge der sammen med sit team havde haft mine røntgenbilleder op på konference. “Jeg er ked af at meddele dig at der er tydelige tegn på fraktur selvom den ikke er brækket helt over, men jeg kan se en flænge i din ene underarmsknogle lige under albueleddet, så din arm er altså brækket.”
  Hurra for patientsikkerhed!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christel

  Trist historie, og håber den sygeplejerske og læge du har talt med, for en dårlig smag i munden…

  Og så samtidig Som kronisk syg, og på mange andres syge vegne, som ikke for den behandling de har brug for, fordi det ikke lige er de kasser som de vil ha…nej, syghusvæsnet er ikke som man altid vil ha det, desværre…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg bliver så ked af at læse din historie. Først og fremmest er du jo blevet ualmindeligt dårligt behandlet, det fortjener ingen mennesker. Dernæst er der tale om et system der skal sikre lige adgang til sundhed og sikre at ALLE kan få behandling ved sygdom, en opgave der tydeligvis ikke bliver løst i dit tilfælde. Bevares der er brodne kar alle steder men at der ikke er så meget kritisk sans og syn for patienten (i dette tilfælde dig) at man kan stille spørgsmålstegn ved egen og andres vurdering, det synes jeg i den grad er trist. Det burde ikke være nødvendigt at behandle en brækket arm i privat regi. Jeg er selvfølgelig glad for at du kan få den behandling, men da den behandling ikke er noget, Bent på ølbænken der er faldet i en brandert, vil opsøge så er det jo ikke lige adgang til behandling. Det sundhedsvæsen jeg ønskede at være sygeplejerske i da jeg tog min uddannelse spiller fallit igen og igen, men det er der heller ingen der tager alvorligt.
  God bedring med arm og med familien 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Jeg er læge og beklager at du har haft den oplevelse. På skadestuer i Danmark arbejder ofte de yngste læger.
  De vurdere alle slags skader, men de er ikke radiologer. Det vil sige at de ikke er speciallæger i at vurdere og beskrive blandt andet røntgen billeder.

  Det der normalt sker er at skadestuelægen (forhåbentlig efter bedste evne) kigger og vurderer røntgen billeder i skadestuen hvorefter de indenfor et døgn (eller over en weekend) blive set og gennemgået af en speciallæge i radiologi. Hvis han/hun så ser noget som ikke er set af skadestuelægen får man en opringning (som også flere her inden har oplevet) og man bliver bedt om at komme tilbage. Det er sådan systemer er opbygget.

  Det er altid svært at kommentere på den enkelte sag så det vil jeg lade være med, men de fleste klager bunder i dårlig kommunikation. Der kunne have lydt et :”jeg kan ikke med sikkerhed se at den er brækket, men jeg er ikke radiolog. Hvis det fortsat gør ondt og ikke bliver bedre så kom tilbage eller søg egen læge. Du vil blive ringet op hvis radiologen kan se et brud jeg ikke har kunnet se”.

  En ting jeg dog ved det er at der sjældent er tid til kaffe og kage i det danske sundhedsvæsen og at langt de fleste læger er kede af når de tager fejl eller overser noget.
  Jeg ved ikke om andre laver fejl på deres arbejde men det virker på kommentarerne som om at det ikke sker for andre. Og det er en lidt trist tone. Men jeg ved også at den tone kommer fra frustration.

  God bedring.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frederikke

   Helt enig!
   Hilsen Sygeplejersken

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Den her kommentar er spot on! God bedring med armen Mascha, det er ikke en sjov omgang 🙁 Men det er så rigtigt, at det handler rigtig meget om kommunikation. Og måske et lidt presset sundhedsvæsen, hvor vi som helt unge læger skal tage mange beslutninger hurtigt. Alle kan lave fejl, vi er trods alt bare mennesker <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine

  Av av av- ser dælme ud til at gøre nas. Hvor er det frygteligt at skulle igennem sådan et smertehelvede, man ved bare selv når der er noget galt 🙁 Faldt selv for 2 år siden, slog benet – afvist af vagtlæge- derefter ved egen læge ca. 8 gange i løbet af 5 mdr- endelig ny læge som sendte mig til røntgen – 1 stk brækket fod som jeg har gået på i 6 mdr !!! Jeg er færdig med at stole blindt på hvad de siger til mig- jeg lytter fremover til mig selv og tage handling derud fra ligesom du heldigvis har gjort. Egen læge har sendt en skriftligt undskyldning og erkendt sin fejl- trods det har patientklagenævnet afvist min sag- trods det det aldrig bliver normalt igen !!
  Rigtig god bedring Mascha <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte

  Håber da at lægen på Bornholm læser med og har en utrolig dårlig smag i munden 🤨🤨🤬🤬

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er ikke alene – jeg har 2x gået hjem med brækkede fingre hvor de på skadestuen sagde det samme som til dig. Begge gange henvendt mig igen efter et par dages smertepred, og bum – så var der sørma et brud at se… Du kan klage, men det løser jo ikk rigtig noget. Dog hvis du vil, så kan du… God bedring ♡

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Jeg bliver så rasende på de læger, du har været i kontakt med! Det er desværre ret ofte det sker, og hold kæft hvor burde man kunne fyre de personer, som er så ligeglade med vores ve og vel!
  Sidste år i maj faldt jeg på mit arbejde og endte på skadestuen i fire timer. Kommer til røntgen, men nej da, den fejler ingenting, og den slynge jeg brugte, havde “ingen effekt”. Øh jo! Det er MIN arm der dunker og gør ondt, så luk røven… havde jeg lyst til at skrige dem allesammen ind kun hovedet og lukke deres mund med gips.
  Der skulle gå 10 dage (!!!), før jeg kom til MR-scanning. Dukkede op i træningstøj uvidende om, at det skulle på hylden de 11 uger. Jeg havde jo fået at vide, jeg skulle bruge armen så meget som muligt trods smerter (?).
  Jeg blev straks pakket i gips, med en besked om at den skal af om 5 uger.
  Snildt, det kan jeg godt klare! Men pga. UDUELIGT lægearbejde, som gav mig besked om at begynde og bruge min hånd lige efter faldet, OG de elendige mennesker der ikke kan lægge en gips, endte jeg med et håndled i gips i 11 uger for nu her halvandet år efter, stadig at have smerter.
  Gipsen blev skiftet nærmest en gang om ugen, fordi de ikke ville lægge den stramt på min arm.
  Jamen søde ven, er det din eller min arm der kan begges fuldt ud under den gips? Godt så, så læg den stramt som første gang, og så kommer jeg først igen når den skal af, og slipper for at “fake” en utæt pose i badet.

  God bedring, Mascha! Det kan godt betale sig at banke i bordet og klage 💪🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Jeg har ik været det igennem men vil nok sige jeg har været igennem noget der var ret slemt..
  Jeg under min gravitet fik det underligt i mine ben og opsøgte skadestuen og fik pænt at vide jeg intet fejlede.. Der jeg opsøgte dem 3 gang og de efter blodprøver kan se der er noget galt og kommer til ultralydsscanning og har så en DVT i låret altså en blodprop på str med en halv teske på vej videre op til lungen, ja så går det galt..
  Så nej de har sku ikke mere ret til at sige vi er pivet eller ikke selv kan mærke der er noget galt.. Det ku ha kostet mig og min søn livet!!! god bedring Masja 🙏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja Andersen

  Fedt du er stædig 💪💪
  Jeg kender alt til det med at blive gjort pivet 🙄
  For omkring 20 år siden gled jeg og vrikkede om på foden, tog på skadestuen og fik røntgen som de sagde ikke viste noget.
  For to år siden brækker jeg min fod hvor de så kan se på billedet at jeg har et gammelt brud.
  Så tror da da den jeg har haft problemer med min fod i alle de år 😒

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Jeg var tæt på at døje som du. Vrikkede om og gik i 3 mdr. på smertestillende. Lægerne sagde der ikke var noget. Heldigvis snakkede min mand med vores kiropraktor i anden forbindelse, og han bad mig kigge forbi. Han hev og sled i anklen og fik den på plads💪🏻, derpå kunne jeg slippe de smertestillende, og har idag ingen problemer. Uden kiropraktor, så havde det vokset forkert sammen😢

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Margit

  Rigtig god bedring med din arm.
  Håber du vil klage over den amatøragtige behandling du har fået.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Chenet

  Jeg ville virkelig også blive KOMPLET PMS af sådan en behandling.. Hvor herre bevares og håber armen læges ordentligt ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Ja klag i en fart… den behandling skal du ikke finde dig i. Det er menneskeligt at fejle men man skal opføre sig anstændigt og tale ordentligt til folk. Og SLET ikke skrive usandheder i journalen. Føj.
  Rigtig god bedring med armen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Ja klag i en fart… den behandling skal du ikke finde dig i. Det er menneskeligt at fejle men man skal opføre sig anstændigt og tale ordentligt til folk. Og SLET ikke skrive usandheder i journalen. Føj for den
  Rigtig god bedring med armen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria aakier Andersen

  Håber godt nok der bliver taget kontakt det hende på Bornholm,det der er bare ikke okay,det det skal hun vide.
  Rigtig god bedring med armen 😊😊????

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Silje

  Det lyder som et ærgerligt forløb, og også som om mange af jer andre har haft ærgerlige forløb – men tror I helt ærligt at læger og sygeplejersker tager på arbejde og tænker at i dag vil de være ekstra dårlige til deres arbejde og ikke gøre deres bedste? Ingen ønsker at skade nogen med vilje – heller ikke – for at sige slet ikke – læger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Jensen

  Det er ikke okay det der. Der er to ting.
  Ét er at de første læger ikke kan se det. (Min søns læge kunne heller ikke se væske i hans lunger, men efter 5 timer fik han lagt dræn!) Hvad er det for noget??? Godt du selv kan betale, men det er der ikke alle der kan, og vil vi virkelig have et samfund hvor de velstillede overlever, mens de fattige må dø? Og hvad er forskellen på en læge der arbejder i det offentlige og en i det private? Har de forskellig uddannelse? Ja jeg sprøg bare! God bedring til dig Mascha 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja

   99% af de læger som arbejder i det private – arbejder også i det offentlige

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja

   ET er at den læge som er på akutmodtagelsen ikke kan se fraktur …. men der afholdes da også skadekonference hvor radiologer gennemgår røntgenbillederne – virkelig underligt at flere/andre øjne ikke har set frakturerne.
   Nå men regningen betaler tv produktionen vel ? Og så ville jeg da give Bornholm et kald evt en mail og bede om at der bliver skrevet en utilsigtet hændelse ! God bedring

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Didde

   Samme uddannelse, men på privathospital er det udelukkende overlæger og speciallæger. Det kan man ikke sige om det offentlige.
   Rigtig god bedring Mascha, håber din arm bliver så god som ny igen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeannette

  Aij seriøst hvor er det dårlig stil!!! Normalt kommer røntgenbilleder med på efterfølgende konference og bliver gennemset af andre. Og så blir man ringet op, hvis der er sket en fejl.
  Håber virkelig du sender en klage og et krav om erstatning, ikke mindst for betaling af regning for privathospital…..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte kruse

  Øv masha.
  Det er ilke en ordenlig behandling du har fået og hvis jeg var dig vil klage til patienklagenævnet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Du skal gå videre med den ret mangelfulde behandling! http://www.stpk.dk
  God bedring

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen Bønnerup

  Det bør helt klart indberettes som en utilsigtet hændelse (UTH) https://stps.dk/da/laering/utilsigtede-haendelser/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Skynd dig at indgive en patientklage. Den skadestue på Bornholm har vi desværre heller ikke gode erfaringer med. For nogle år siden overså de, at min 6-årige datter havde revet en sene over i hånden. De skrev i journalen, at de havde tjekket bevægeligheden i alle fingre. Det havde de så ikke! De lappede hende så sammen med et godt plaster lim og pakkede det åbne sår i hånden ind i en helt lufttæt forbinding, der skulle sidde i 10 dage. Da vi åbnede forbindingen, fulgte husen med, og det viste sig, at senen var skåret over. Heldigvis havde den uduelige læge klattet så meget med limen, at senen kunne reddes! Mere held end forstand! Men det kostede stadig en operation og tre måneders genoptræning. Så: Klag klag klag….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tenna

  Jeg tænker også at du skal klage. Det der bør andre ikke opleve. Tænk hvis dine brud havde fået lov at vokse skævt sammen, det kunne have resulteret i skader og smerter for livet!!
  God bedring og godt du lyttede til dig selv (eller til din arm 😉 )

  https://stpk.dk/da/borgere/klag-over-en-behandling/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Regitze

  Hej Mascha. Øv det lyder bare ikke særlig fedt. Jeg håber din arm bliver helt god igen. Vi står i fuldstændig samme dilemma som dig. Godt nok med min datter på 12 år og hendes knæ. Her var det Nykøbing Falster skadestue der overså brud og og beskadiget ledbånd. Først efter 2 uger finder en læge ud af at der er brud. Og her har hun haft sit ben låst i en skinne, som hun stadig har på. Vi skulle venter over en uge på at få svar fra scanningen selvom den lå som en hastesag. Vi valgte også at få en privat læge til at se på det. Nu er sagen rykket til Køge hvor hun skal ses på, på fredag og opereres næste fredag. Men de glemte hende da også der mellem alle de andre papirer. Vi går nu ind i uge 5 hvor hun har haft skinne på, hun har ingen muskler tilbage i benet og hendes dans som hun elsker er sat på standby de næste 6 mdr. Efter lægernes vurdering. Det er så dårlig stil.. Vi er også blevet opfordret selv af læger at vi skal klage over den behandling. Øv øv øv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bianca

  Uuuh, man bliver SÅ vred! Vi oplevede det samme med vores 3-årige datter, der var faldet ned fra taget af et legehus i børnehaven. Hun nægtede at støtte på benet, men fordi hun kunne sidde ned og lege og ikke græd, ville de ikke tage røntgenbilleder i første omgang. Da vi kom igen dagen efter – efter slet ikke at have sovet om natten og med en efterhånden ret pyldret 3-årig, blev der endelig taget billeder, men de mente ikke de kunne se noget på dem. Alligevel fik hun gips på. Da gipsen kom af var knæet ikke godt. Hun skreg hysterisk af smerte, når hun pludselig fik lavet en skidt bevægelse. Efter mange besøg på sygehuset og flere måneder senere, var der endelig en læge, der så ordenligt på billederne og kunne konstatere en skade inde i knæet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette

  Har hørt så mange lign. historier om Bornholms hospital 😖

  Det er sundhedsvæsnets skraldespand🙄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Tænker du at klage til Patientklagenævnet?
  Sådanne sager bør ikke bare få lov at passere 😬

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  God bedring med armen. Jeg ville simpelthen klage over den behandling du har fået, det er ikke okay.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Jeg forstuvede anklen og brækkede foden i 2019, og da jeg skulle til kontrol på sygehuset, efter 6 uger med støvle på, spørger jeg indtil genoptræning, og bliver sendt hjem med svaret, at det er ik nødvendigt, men jeg kunne da Google nogle øvelser hvis nu 😳 Efter 6 uger hvor min foden havde været “last fast” i samme stive stilling i en støvle, skulle jeg bare tage hjem og Google nogle øvelser!! Jeg kontaktede en fys. dage. efter, og måtte have 10 behandlinger over 6 måneder, og min fys. rystede bare på hovedet over, at jeg var blevet sendt hjem med den besked. Den behandling hun udøvede, kunne jeg på ingen måder have googlet mig til, og i dag har jeg 8% men grad på foden, tør slet ik tænke på, hvordan det ville have været, hvis jeg bare havde googlet mig til nogle øvelser, og ik kontaktet en fys. 😳😬

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annemette

  Det er TYPISK de danske læger!

  Hvis man presser på, når man ved at noget er off så er man bare besværlig.

  Godt at du fik hjælp.

  Tænk på dem, som ikke har råd til privathospital og blot tror, at det er dem selv, som der er noget galt med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Jeg er dybt forundret over at man ikke har den faglighed der gør at man erkender ikke at være kvalificeret til at se på dine billeder. Og at vagtlægen vælger at afvise dig, er bare skræmmende.

  Som stort set alle andre skriver så bør du klage over den behandling du har fået – jeg ved ikke hvordan det fungere med tv, men tænker de må have noget forsikring der dækker skader?
  Og sidst så meld det til din egen ulykkesforsikring, de vil sikkert være gode til at dække hvis du skal have noget fys eller andet, og ikke mindst hvis du ender med at skulle have erstatning

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Føler med dig. Troede og håbede jeg var alene om sådan en oplevelse. Jeg faldt og vidste straks noget var galt – vagtlægen mærkede på armen og mente alt var ok. Jeg bad om røngten, vidste noget var galt. Nej nej sagde vagt lægen vi kan ikke røngten fotografere alle der gerne vil det…..Følte slet ikke jeg blev taget alvorlig. Det skete i påsken og første hverdag kontaktede jeg egen læge, blev sendt i røngten og det viste sig at albuen var brækket. Slynge og genoptræning tog 3 mdr. Alt er godt igen – fat mod 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Nu husker du at klage både til patienterstatningen og patient klage nævnet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majken Sørensen

  Føler med dig. Rigtig god bedring. Jeg gik med en brækkende skulder i 3/4 år før nogen troede på mig. Nu er den opererede 4 gange og bliver aldrig god igen.😢.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ingelise

  Du skal klage til patientklagenævnet, også for at kan hjælpe andre, det er fuldstændig forrykt at sådan noget kan ske, God bedring
  Ingelise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Ak ve og vel i lille DK!
  God bedring din stakkel og sikke en øv behandling og oplevelse.
  Jeg faldt for et år siden og kunne ikke rejse mig, lægen sendte ambulance, på sygehuset oplevede jeg lidt det samme som du.
  Pga vedvarende uholdbare smerter må jeg til egen læge og henvises til ny scanning, som viser bækkenbrud.
  Så tænker jeg også bare, at noget i vores system er helt gal.
  At du og mange andre kan berette om lignende situationer er noget af en øjenåbner.
  Du bør klage, vores system skal tage ved lære.
  Jeg føler med dig og håber du kommer dig uden mén.
  Knuser

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja

  Åhh søde Mascha sikke da en ubehagelig oplevelse -du skal selvfølgelig klage til Patientklagenævnet for det du har været ude for på Bornholms sygehus må aldrig ske det er jo rystende. Heldigvis er ikke alle vores sygehuse så dårlige – jeg har lige været akut indlagt på Skejby Sygehus og Wauw det er virkelig et super sygehus med et skønt effektivt personale. Ønsker dig rigtig god bedring 💞💞💞

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Spånbæk

  Rigtig god bedring, ovenpå den ubehagelige oplevelse. Godt du selv handlede, når sundhedssystemet svigtede😡
  Håber smerterne er aftagende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg håber du har overskud til at melde din oplevelse som en utilsigtet hændelse, som ryger til styrelsen for patientsikkerhed, så de skvaddermikler og andre kan lære af deres fejl. http://Www.stps.dk/da/lakering/utilsigtede-haendelser/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Øv, hvor træls en oplevelse! God bedring til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Holda op en behandling godt har privat hospitaler, men håber du kan melde det til styrelsen for pasentsikkesrhed. For de skal ikke havde lov gå uset fra sådan en behandling

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karin Engraf

  Klage til Patientklagenævnet straks, læger som hende skal væk fra akutmodtagelserne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Faaborg

  Kære Mascha.
  Så ked af at høre du har måtte igennem det bundrådne sygehus system vi har i DK. Det siger jeg ene og alene pga jeg selv har oplevet ligende. Jeg falder ned af en trappe. Slår ryggen helt ustyrligt. Tager til vagtlægen med det samme, hvilket er et sted jeg ALDRIG bruger. Han sender mig videre på neurologisk afd. Der bliver jeg lagt i et depot rum fyldt op med legetøj og underhylere.
  En læge kommer ind med en rigtig hammer. Han kunne ikke finde en reflekshammer. Så der var lige en i en værktøjskasse. Jeg bliver sendt hjem med følelsesløse ben og bliver bedt om at træne smerterne væk og vil på ingen måde… citat: jeg vil på ingen måde spilde penge på en scanning når du selv kan tisse, hvilket jeg faktisk ikke vidste om jeg kunne.
  Lang historie kort… ender 2 mdr senere lam fra brystet og ned. To kæmpe operationer og et ophold på et rygmarvscenter på 5 mdr jeg kunne have været foruden, HVIS HAN HAVDE SCANNET MIG DEN DAG!!! Vagtlægen skrev jeg havde haft ondt i flere dage… løgn! Men det betyder min ulykkesforsikring ikke dækker noget. Jeg har en sag kørende hos patienterstatningen sammen med min advokat.
  Så vil anbefale dig at melde det til patienterstatningen med det samme!!

  Håber du ellers har det godt, trods dit stunt. Lækkert at se du fulgte dine drømme og nogle af de ting du snakkede om i skolen er kommet til virkelighed.

  Alt det bedste til dig.

  Kh. Sara

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • SD

  Lov mig at du graver lidt i det her.
  Kvinders smerte bliver behandlet anderledes i sundhedsvæsenet end mænds. Også i DK.

  Google: women pain discrimination

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Jeg har selv været igennem det samme, også med en albue. November 18, bliver jeg kørt ned af en bil, på cykel, på vej på arbejde. Kommer med ambulance, politiet er involveret og hele møllen. I skadestuen, vurderes det, at mine smerter skyldes slaget, og jeg blot skal bevæge den alt det jeg kan. Trods røntgenbilleder altid bliver gennemset af en “større” læge på konference dagen efter, er der ingen der opdager hvad der virkelig er sket. Fortsatte smerter den næste uge, egen læge opstarter mig i morfin. Fortsatte smerter over jul og nytår og endelig 1. Februar bliver jeg set af ortopædkirurgisk læge, som ønsker nyt røntgen billede. Dette viser brud, et brud der stadig er der, næsten 3 måneder senere. Jeg ser billederne der er taget i november, og selv jeg kan se, der er et brud. Jeg blev startet op i intensiv fysioterapi, da min arm nu sad fast i 90 grader, fysioterapi som jeg fortsatte med 2-3 gange om ugen i 1 år, og fik 2 genoptræningsforløb i vand. Jeg meldte det selvfølgelig til patienterstatningen, som har givet mig medhold – hvad jeg får ud af det, er de ikke vendt tilbage med. Mine advokater har kæmpet for mig, og nu knap 2 år efter ulykken er hendes og mit forsikringsselskab gået med til en méngrad på 8 procent.
  Jeg har været nødsaget til at gå ned i tid, har derved 15% nedgang i løn (tab af erhvervsevne), men det vil hendes forsikringsselskab ikke godtage, trods dokumentation. Lige nu er jeg o gang med serielle blokader, hvilket ikke er lykken, eller skide sundt.
  Min lægeerklæring beskriver at min situation, ikke vil blive bedre.
  Da ulykken skete, var vores piger 1 og 3 – der var dengang og stadig nu, alt for mange ting jeg ikke kan lave sammen med dem. De har fået en “dårligere” mor ud af det, og det kan aldrig gøres op i penge.
  Jeg var 31år da ulykken skete, og forventer ikke jeg kan fortsætte mit arbejde som sygeplejerske pga daglige smerter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Lov mig du klager over den behandling. Kh fra Bornholm😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda Fritzner

  Kære Mascha,

  Sikken en omgang, som slet ikke er i orden. Lov mig at du klager til Patientklagenævnet og du kan selv indberette en utilsigtet hændelse (UTH), det er min oplevelse at det bliver der reageret på. God bedring..mvh Linda https://stps.dk/da/laering/utilsigtede-haendelser/#

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • After spending so much time on their lives and making an investment in a insurance policy
  people finally reach a stage whether they have to contact the insurance company and get them for any insurance
  coverage settlement. Not only do you potentially face cancellation of your policy, but
  new providers might not call for on as a customer. Most with
  the standard car insurance plans are not designed to hide antique, in addition to classic vehicles.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om CBD og hvorfor jeg tager det