Nu med plads til hele familien!

Mor må også godt!

 

Jeg må indrømme at jeg har haft ondt i maven på det seneste, fordi jeg er taget på nogle optagelser der måske gør at jeg ikke er hjemme på Hollie Nolias fødselsdag. Det har jeg prøvet én gang før, i den gode sags tjeneste, da jeg prioriterede en rejse til Afrika for at rejse penge til voldsomt udsatte børn. Hun var dog ikke gammel nok til at vide, at jeg var væk lige den dato – det var pludselig d. 5. oktober (igen) da jeg landede i Danmark. Den går ikke længere, der tælles dagligt ned til den store 8 års fødselsdag.

Jeg har haft nogle indre dybe samtaler med mig selv, for jeg vil naturligvis gerne være hjemme og vække hende den dag, men nu hænger min verden bare sådan sammen, at jeg ikke har faste arbejdstider og når der er jobs er jeg også nødt til at tage dem. Der er andre mennesker der arbejder både juleaften og nytårsaften, og jeg ved Troels har været i krig på hans børns fødselsdage og væk i længere perioder, uden nogen har set skævt til det – det er bare som om at nogle folks blik flakker lidt, når mors arbejde vinder over børnefødselsdag og uger væk fra hjemmet. Men hvorfor det? Hvorfor er der så stor forskel på om det er mor eller far der er væk? For det er der, det kan jeg se og høre på folk når jeg siger det. “Hvad skal Hollie så imens”. Hvad hun skal? Jamen hun bor jo i vores fælles hjem i huset i Kolding, hvor hun går i skole og har fritidsinteresser, og eftersom Troels er en voksen mand med to børn af sine egne, er jeg sikker på det nok skal gå. Jeg tør ikke tænke på hvilke kommentarer jeg havde fået, hvis jeg som mor kun havde min datter hver 2. weekend, men ingen stiller spørgsmålstegn ved faderens ordning. Jeg er sågar blevet kaldt en dårlig mor, fordi jeg har appeleret til en 7/7 ordning, for hvilken mor foreslår sådan noget??

Jamen det gør jeg, for jeg er meget mere end mor og jeg ønsker også at min datter vokser op med en kvindelig rollemodel der indtager arbejdsmarkedet på lige fod med mændene, uden der bliver set skævt til det. Ligesom når jeg hver uge er i København, for at få livet til at gå op. Jeg er alligevel ikke det store tab i køkkenet, men så er jeg god til noget andet. Hollie er i forvejen priviligeret i forhold til min tid, kontra hvis jeg havde et job hvor jeg først var sent hjemme hver dag. Jeg har mange dage hvor jeg arbejder hjemme, eller bare er hjemme, hvor jeg har god tid om morgenen og er hjemme når hun har fri fra skole. Jeg er generelt ret fleksibel, men også kun i kraft af jeg har Troels som base i Kolding, der står for familien og hjemmet når jeg farer omkring. Det er så stort et privilegium. Det var virkelig svært at få til at hænge sammen før vi rykkede sammen, og har egentlig altid været det, da en 7/7 ordning ikke var mulig. Men nu kan alt nærmest lade sig gøre, og Troels styrer bare det hele med stor tålmodighed og masser af kærlighed, alle de gange jeg er væk.

Grunden til jeg har ondt i maven er mere mit savn til hende, end det umiddelbart er det at hun kommer til at savne mig. Hun har gjort det meget klart, at det er gaverne det handler om den dag. “Mor, jeg får jo bare dine gaver når du kommer hjem, og så holder vi en fødselsdag med kage og balloner som vi plejer”, og det er også rigtigt, det gør vi da. Jeg tror det er sundt at mærke der er andre ting i verden og livet der er vigtige, at hun ikke er jordens centrum hele tiden. Jeg har talt meget med hende om hvordan jeg arbejder, især i forhold til mange andre forældre med fast job og faste arbejdstider, hvor vores hverdag ser noget anderledes ud til tider. Jeg håber det giver hende et bredere perspektiv og vokser op uden en stereotyp holdning til kønsroller, så er det hvert fald ikke i vores hjem hun har fået det. Måske tænker jeg meget over det, fordi jeg jo ikke ligefrem ønsker at være væk fra hjemmet så længe (ved ikke hvor længe det bliver), hvis jeg havde været helt ligeglad, så havde jeg nok ikke bemærket andres holdning til det eller tænkt over det som jeg gør.’

Shit hvor kommer jeg til at savne hende, og de andre derhjemme  ♥

 

Jeg har lavet en masse hyggepakker til nogle af dagene jeg ikke er hjemme, så der løbende er små overraskelser, og naturligvis en masse gaver til selve dagen – og når jeg kommer hjem.

 

Image Map

50 kommentarer

 • Anne

  Hvor er du en sød og betænksom mor! Derudover er du en fantastisk rollemodel for store som små! Seje dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gita

  Du er en fantastisk mor ❤️
  Jeg har også skulle arbejde på mine børns fødselsdag, julen ja det er øv øv, men så fejrer man det bare en anden dag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg synes simpelthen at du er så sej! Du er altid super velovervejet og uanset om folk er enig med dig eller ej, så gør du hvad du føler er det bedste for dig og din lille familie og det har jeg bare kæmpe respekt for! Du virker virkelig som verdens allerbedste, mest omsorgsfulde, søde, betænksomme og sjove mor ☺️ Der er mange forældre der enten arbejder eller af andre årsager ikke kan være der lige præcis på barnets fødselsdag, men sådan er det altså bare engang i mellem og det er altså helt okay ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda

  Du er så sej! Bare de overvejelser du gør dig siger mere end meget andet….Hollie Nolia skal nok få en fødselsdag – og I kan vel facetime ? Det skal nok gå – netop fordi du er den MOR du er!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du skal nok klare det med bravour og du gør det godt, du er så sej og ja, det er fantastisk pointe der er forklaret rigtigt godt. ☀️👌
  Gør det så godt du kan.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vibeke

  Hey. Selvfølgelig ska du da passe dit job og som du selv skriver, det er gaverne, så mon ik det går og hun har jo trods alt en far plus Troels, så der ska nok blive hygget mens du er væk. Det er din dårlige samvittighed, du ska abstrahere fra og bare nyde at i har det godt og trives. Da min datter var lille sku jeg bare ringe til hendes far så klarede han sagerne uanset om hun var syg ell lign, så har aldrig haft en barn syg dag og aldrig haft dårlig samvittighed, for det gik jo fint uden mor. God tur og god arbejdslyst

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Jeg var i Singapore pga arbejde på min søns 12 års fødselsdag. Tanken om det var svær for mig som mor, men han havde en fin dag med sin papfar og sine søstre. Jeg overraskede ham med en ekstra gave – bio billetter til ham og mig til premieren på en starwars film; starwars film er sidenhen blevet vores ting. Mødre er gode til at føle skyld og ærgrelse, men man bør også lære sine børn at livet ikke kun handler om at gøre som man har lyst, men også nogle gange rummer ting, man skal og bliver nødt til at gøre og yde en indsats. Og så er der heldigvis allerflest hverdage, og det er dem der tæller allermest i den store bog om vores liv med børn. God fødselsdag og god fornøjelse! Bliv ved med at gøre det du gør🙏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Som du skriver er vi mange der skal arbejde på børnenes fødselsdag, jul, påske mm. Det er da øv, men har man en dialog om det – så er det oftest os voksne der har det sværest med disse ting. At andre ser skævt til en fordi man gør/vælger noget “andet” må man (du) overhøre. Jeg fik så mange negative kommentarere på at jeg “kun” tog 6 måneders barsel, og Gladeligt overlod 6 måneder til faren. Men det passede hos os, og alle var glade. Så længe Hollie Nolia ved hun er elsket og ønsket hos alle “hendes” voksne , så er det dig der har det sværest.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lidija

  Det er synd, at man som kvinde føler behov for at forklare sig.. selvføgelig er det OK! ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Randi Andreasen

  Kære Mascha. Jeg forstår slet ikke at du skal forsvare dit valg. Enhver kan da se du er en fantastisk mor. Det måles ikke kun på hvad du laver på dit barn fødselsdag, men også de 364 andre dage. Jeg ser et barn med en nærværende mor, Som giver hende en masse kærlighed, opmærksomhed og oplevelser hele året runde.
  Du skal ikke ha ondt i maven over hvad folk tænker. Du gør det så godt..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Du er en klog kvinde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Du og Troels er et godt hold, så selvfølgelig skal du afsted. Uden dårlig samvittighed! Troels giver hende med garanti en ekstra krammer og hygger lige så meget om hende som du ville ha gjort❤️ Og FaceTime er jo en kæmpe gave på sådan en dag.
  Jeg blev student i sommers, og mine børn var på ferie med farmor og de 5 fætre. Jeg ville SÅ gerne ha haft dem hjemme, så de kunne give mig min hue på. Men det var ingen mulighed så da de ringede op og var med via FaceTime, da min bror gav mig huen på i stedet, så ville jeg faktisk ikke ha ønsket mig det anderledes????????????

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Mikkelsen

  Det gør altid ondt når man ikke kan være hjemme på sit barns fødselsdag. Det har vi prøvet mange gange….Vores job er netop som dit, man skal være der når kunderne er der. Min mand er restauratør, og tit har vi oplevet at der kom konfirmationer, eller andre arrangementer i vejen, men sønnen har altid taget det med et smil, fordi han vidste at vi nok skulle holde den elskede fødselsdag dagen efter eller i den næste weekend. Han er det mest rummelige baren, som nu snart bliver 18 år, og så ikke lider afsagn, men derimod er et stærkt og rummeligt barn, som har lært at alt ikke drejer sig om fest og farver men derimod at livet har mange forhindringer, som man lærer at takle og kommer stærk ud på den anden side af.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Du er sej, og du gør det helt rigtige. Jeg tænker at dem der ser skævt til dig er dem der Selv har svært ved at give slip. Det handler ikke om at du er en dårlig mor det handler mere om at de ikke kan finde ud af at man kan være en god mor på mange måder. Og hvem ender ud med de bedste voksne børn. Dem der har opdraget deres børn til at være selvstændige individer der ved at der findes problemer i verden eller dem der konstant pakker deres børn ind i vat og fikser alle udfordringer deres børn kunne løbe ind i???

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Rasmussen

  Afsted med dig. Det forstår din søde datter og måske kunne mormor dukke op aftenen før, så hun kunne være med til at synge fødselsdagssang. Jeg er selv på elgjagt i år på min søns fødselsdag. Han er dog så stor, at han sandsynligvis ikke er hjemme hos mor alligevel.. Men ja, jeg ville også gerne være der.. Men så fejrer vi det en anden dag.
  Mascha, du er en skøn mor og du gør det super godt❤️ Lene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Silke.

  Kæreste Mascha.
  Det er okay. Du skylder ikke nogen en forklaring på hvorfor du skal arbejde på Hollies fødselsdag. Verden hænger nu engang sådan sammen at man altså er nødt til at arbejde for at kunne holde og fejre de der fødselsdage. Jeg arbejder stort set altid på børnenes fødselsdage. Jeg beder ikke om fri af den de ind, jeg vækker dem stadig om morgenen med sang og gaver sammen med deres søskende. Og de får stadig lov til at bestemme hvad aftensmenuen består af. Og den store fejring med familie foregår så på en dag hvor jeg ved jeg har fri, så inviterer familien og de der har fri og tid kommer og de andre sender en hilsen.
  Fødselsdage er hyggelige og klart det skal fejres, selvfølgelig. Børn forstår faktisk godt at mor (eller far) skal arbejde, hvis man altså forstår at sætte sig med sit barn og tale om at sådan hænger verden sammen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Jeg oplever de samme blikke/kommentarer når jeg holder en måneds barsel. Men jeg elsker mit arbejde i egen virksomhed og både min datter og kommende søn mangler ikke kærlighed og tryghed bare fordi det er far der tager barsel.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Det er ikke nemt…. Stod i din situation da drengene var små og kun havde mig. Valgte mine børn og er med til alle deres fødselsdage, arr i bhv, skole, fritidsaktiviteter osv – er med til alt.🙃 Opgav at arb for 3 1/2 år siden da vi igen rendte ind i en masse sygdom med lillebror. De har kun mig og de år kan jeg sgu godt vente. 😁 Gør hvad du føler for og hvad der passer dig og din datter bedst.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  I UNDERSTAND YOU! Du er en fucking power women og det kræver bare ofringer og HN og resten af din skønne familie elsker dig lige højt uanset om du ikke er der på lige præcis HNs fødselsdag tilgengæld er jeg sikker på du har mulighed for at rive en HEL dag ud af kalenderen en anden dag til ære for din smukke datter – det er fordelene ved at boss lady! Og vokse op med det mindset, kan der da kun komme dannelse, respekt og ydmyghed ud af 😉 tak for dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg tror, at du har fuldstændig ret i alle de perspektiver du rører ved her. Sikke et sejt indlæg! Rigtig god arbejdslyst!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Hollie har en cool mor❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Holmgaard Johnsen

  Hej Mascha.

  Lige nu arbejder jeg i NordNorge, som psykolog. Jeg er hjemmefra indtil 16/12. Min mand er hjemme med vores drenge på 13 og 16 år. Det udvider deres perspektiv, og jeg er faktisk SÅ stolt af at være gift med en mand, som siger:’Afsted med dig, jeg klarer den herhjemme’

  Vi må gerne udfordre rammerne. Jeg henter gode penge hjem til familien, som faktisk har betydning for at vi kan købe drømmehuset 1/1.

  Alt er godt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   Penge og drømmehuset betyder også mest?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gitte

   Nej, men det lyder som om hun kan få det hele. Good for her, right?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Præcis. Læs min kommentar til Malene 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Hej Malene.
   Nej, det betyder ikke mest. Der er SUPER mange mellemregninger og ting, som jeg ikke lige får med i en enkelt kommentar til Maschas indlæg.

   Men jeg tror på, at det OK at udvide rammerne for hvad “man bør” i denne verden. Jeg har været SÅ meget hjemme de sidste 10 år, vi har rejst i flere måneder sammen da de var mindre. Lange ferie og altid prioriteret familien først. Lige nu prioriterer jeg mig selv, min faglige udvikling og min personlige udvikling, og det er OK.

   At det så OGSÅ betyder, at jeg tjener gode penge OG vi kan købe et hus, det er jo win-win.

   Så… Nej, det betyder ikke mest. Men det er betydningsfuld. Jeg er også sikker på, at Mascha tager på job for at tjene penge.

   God dag til dig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   Vi er to Malene’r herinde. Hende med den flabede attitude vil jeg helst ikke forveksles med😂😂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Min mor var altid på sommerlejr(hun er socialpædagog) på min fødselsdag, da jeg var lille ❤️ Jeg har overlevet og har aldrig tænkt mere over det… hun havde altid lidt ekstra gaver med hjem fra sommerlejren, så jo ældre jeg blev, jo mere bonus syntes jeg det var 😂❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hollie Nolia er med på den og forstår din situation, det er da det vigtigste. Godt du har Troels til at være familie sammen med dig og din smukke datter.
  Bare ren nysgerrighed, i forhold til 7/7 ordning, hvordan tænker du mht skole? Nicolas bor jo på Sjælland, en km eller to fra Kolding, er det så noget hjemmeskole man er ude i. Det er da kun godt hvis hun også kan se sin far. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang

   Det var da vi boede på Sjælland, jeg var aldrig flyttet hvis vi havde en 7/7 ordning. Resten mener jeg er privat 😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • L

  Utroligt at du næsten behøver at forsvare dit valg. Det er da helt ok at gøre, og havde det været faderen, havde ingen løftet et øjenbryn. Synes du er en fantastisk rollemodel for HN. Og andre 😉 Min mand rejser en del med sit job, og så jonglerer jeg Fuldtids job og børn. På et tidspunkt skulle jeg til Østen i en uge. Aaaaamen altså et påstår. Ikke så meget fra min mands side, men fra alle mulige der var bekymret for om han så kunne nå det hele og hvad med svømning osv osv. Det endte med, at han ikke én eneste gang hentede dem fra børnehave den uge, fordi folk stod i kø for at hjælpe ham!!! Jeg får da også hjælp hvis jeg har brug for det, men som en bedsteforældre sagde: jamen du er jo vant til at være meget alene med børnene. WTF!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er – som fødselaren siger – helt sikker på, hun får en forrygende fejring, sammen med sin mor. Dato’en er ikke betingelsen for succes, og de mange tusinde der fx har forældre i politi eller på sygehus, må også ind i mellem fejre juleaften og fødselsdage på forskudte tidspunkter – det er slet ikke så sært endda ????.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rie Pagh

  Kære Mascha.
  Elsker dine skriv og refleksioner. Det viser mig at du er en kvinde med et stort ♥️ Jeg arbejder som sygeplejerske i skiftende vagter og er derfor ikke hjemme på udvalgte helligdage etc. Det har givet udfordringer for familielivet men også givet vores søn rolige stunder når mor har fri i hverdagene eller skal i aftenvagt. Man har hyggestunder på andre tidspunkter end andre men det gør dem ikke mindre værd tværtimod. Har stor beundring for dit drive

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Mener du dybt seriøst at Troels skal passe dit barn mens du er væk? Er du helt blæst væk…. Han passer kun dit barn for sin egen skyld!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Linda

   Hvad er det da for en kommentar og komme med..
   hvorfor skulle han ikke gøre det..

   Jeg har da også en bonus søn som jeg har passet hver anden uge menes min mand arbejdede i udlandet.

   Når man vælger og flytte sammen med en der har børn vælger man også og skal hjælpe hinanden.

   Jeg kunne da aldrig drømme om at sige “jeg vil da ikk passe dit barn mens du arbejder”

   Man har valgt og leve sammen, så har man også valgt at man hjælper hinanden…

   Helt ærlig håber lidt du har en grim smag i munden..

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Linda

   Hvad er det da for en kommentar og komme med..
   hvorfor skulle han ikke gøre det..

   Jeg har da også en bonus søn som jeg har passet hver anden uge menes min mand arbejdede i udlandet.

   Når man vælger og flytte sammen med en der har børn vælger man også og skal hjælpe hinanden.

   Jeg kunne da aldrig drømme om at sige “jeg vil da ikk passe dit barn mens du arbejder”

   Man har valgt og leve sammen, så har man også valgt at man hjælper hinanden…

   Helt ærlig håber lidt du har en grim smag i munden..

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Winnie

   Umildbart et rigtig ringe belæg du har for at udtale dig sådan. Synes da det er rigtig trist hvis du har haft en oplevelse der gør du mener som du gør. Bliver så træt. over man bare sidder og mener man kan skrive sådanne. Hvis man er uenig så er det da heldigt det så dig frit for at leve på en anden måde. 🙂 Jeg mener tvært i mod det er dejligt at se at man godt kan hjælpe hinanden, og kæmpe respekt for du gør som du gør. Din datter er ikke i tvivl om at du elsker hende.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lone

   Jeg er altså målløs 😳 Selvfølgelig står Troels klar, når Mascha er væk grundet job.. det hedder sammenbragt familie.. Er sikker på det gælder den anden vej også.
   Pyh ha.. Og hvorfor skulle han gøre det for egen skyld?? I familier hjælper man hinanden ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Du er så cool! Og er den allerbedste mor til netop din datter!! En fremragende rollemodel!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betinna

  Mascha, du er den sejeste og mest cool mor ever ❤
  Du gør det SÅ godt i alle livets aspekter. Jeg bliver altid glad når jeg følger dig, for du er bare SÅ inspirerende og fuld af liv ❤ you rock girl ❤????

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Du gør der helt rigtige og du er en fantastisk mor og rollemodel for din datter. Jeg er selv mor til to piger, som nu er flyttet hjemmefra. Da de var små havde jeg karrierejob med 100 rejsedage om året. Min mand og bedsteforældrene var der jo når jeg rejste. Og mine piger har ikke taget skade! De er to superseje unge kvinder, som jeg er super stolt af!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina D

  Da mine børn var små arbejdede jeg i værtshus/restaurationsbranchen, og derved også juleaften/nytår og ALLE weekends. Både som ansat men også som selvstændig. En periode kørte jeg på med 2 jobs(værtshus fra kl 12, indkøb-rengøring-regnskaber og så åbne kl 15. Luk kl 24- 02 alt efter ugedag, og så videre op på Vendsyssel tidende og gøre rent, og hjemme kl ca 7). Jeg har spurgte ungerne senere i livet om de led afsagn, for jeg havde tit dårlig samvittighed, men de husker det som at det var fedt at komme i feks Fårup på en hverdag hvor køen ikke er så lang. Det var også fedt at holde sin fødselsdag på et disko med dj and shit. Jul og nytår husker de også som positivt, da jeg altid var hjemme og spise med dem og pakke gaver op/fyre krudt af, og så tog jeg på job når de har kommet i seng kl 23. Så alt i alt har de aldrig syntes noget negativt om ikke at være som “alle de andre familier”. Idag arbejder jeg som sosuassistent i aftenvagt, og der er biksen åben hele året døgnet rundt, da folk også bliver syge i weekends/helligdage. Min famile har vænnet sig til det, og skal jeg feks arbejde juleaften, så holder vi da bare jul d 23. For os er det ikke vigtigt på dagen, men at vi får skabt minder. Min mand har iøvrigt rejsearbejde, og jeg har da tit haft hans søn fra tidligere forhold, imens far er på job. Så har vi lavet noget hyggeligt sammen, og skabt minder, bare han og jeg.
  Søde Mascha, du/i gør det skide godt, der er ikke noget rigtigt og forkert. Gør hvad der passer bedst til jer og jeres famile, og det vil være det ungerne husker. De gode stunder og oplevelser, ikke nødvendigvis præcise dage.
  Hav en smuk dag. Kh Tina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du skal overhovedet ikke havde dårlig samvittighed – du er tæt på at være den perfekte mor.
  Jeg forstår sagtens, hvad du tænker, for jeg har været der selv, men en ting er sikkert og det er at Hollie aldrig vil tænke, at du vælger hende fra. Hun ved jo godt, at mor har et anderledes abejde:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Højbert

  Uanset om du er hjemme eller ej, har købt 5 gaver og ikke 7 gaver, har købt kagen eller lavet den selv, så vil det nok i nogens øjne ikke være det rigtige. (Desværre).
  Men jeg kan da kun håbe på at de mennesker ikke går nogen på, for de er da ikke værd at samle på..
  Stort tillykke til din datter 5 oktober, 🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Personligt kunne jeg aldrig drømme om at være væk på mit barns store dag…. Aldrig. Men vi mennesker er forskellige og lever forskellige liv. Jeg tænker at hvis man mærker efter helt dybt inde og den fornemmelse er god, så har man taget rettet valg uanset

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rie

  Jeg synes det er et skønt skriv, og ja hun overlever jo selvfølgelig at du ikke er der.. der er masse af mennesker omkring hende som holder af hende, hun har jo også en far og Troels… det eneste jeg lidt studser over er hvorfor hun skal have små hygge pakker 🤔 Som hun selv siger så holder i jo fødselsdag når du kommer hjem… ????😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Det vigtigste man kan give sine børn er tid og nærvær💕
  Jeg kender sgu mange mødre der arbejder fra 8-16, som er fraværende og fortravlede. Kærligheden og nærvær har ingen tid og sted, den kan være på alle tidspunkter.

  Jeg har altid arbejdet weekender, hvilket har betydet at vi har kunne holde mange fridage på hverdage, og sjældent har haft travle morgener. Det kan også noget 💫

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Det skriv ligger lidt i forlængelse af følgende, som jeg ofte støder på:

  ENLIG MOR: Uuuuuuha, så er børnene udsatte, så skal der holdes ekstra godt øje med børnenes trivsel.

  ENLIG FAR: Hvor er det godt at han tager sig så godt af sine børn.

  Ligestillingen eller måske ligeberettigelsen sidder vist ikke helt i skabet endnu…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu med plads til hele familien!