Nyt på væggene + VIND for 1.000 kr. posters

Voksensommerferie, let’s go…

 

Vores sommerferie er skudt i gang, vi har en uge lige nu alene hvor børnene er hos deres andre forældre, og så har vi herefter to uger sammen med dem alle. Der er dømt både voksen og børneferie, hvilket passer helt perfekt ind i mit drømmescenarie af en sommerferie, så er der lidt af det hele.

Jeg er rigtig dårlig til bare at dase uden planer, det stresser mig nærmest og føles som spild af tid, derfor har jeg stået for at planlægge vores sommer, og Troels fik først torsdag en plan over alle dagene de næste tre uger med info og tider på hvornår vi skal køre fra A til B, tjekke ind og ud eller hvor vi skal spise. Jeg tror faktisk han et øjeblik syntes det var lidt meget, men jeg skal fanden galemig ikke gå glip af noget denne sommer  – jeg skal helt generelt ikke gå glip af noget i dette liv. Jeg er enormt restløs og der skal gerne ske noget nyt hver dag, det er nok i virkeligheden det der er ferie for mig, eller eventyr.

Fredag parkerede Troels jetjageren og jeg fik indlogeret vores katte- og huspassere med vejledning, så der er styr på sagerne imens vi er væk. Ginger plejer sagtens at kunne være alene og bare få fyldt mad og vand op, men Bella… Bella er en større mundfuld! Hun løber mellem benene på os som var hun en hund, skriger som blev hun forladt for evigt hver gang vi går ud ad døren og sover tæt mellem os om natten. Hvis der er for langt mellem os, ligger hun på langs så hun kan røre os begge om natten. Hun er en yderst kontaktsyg lille bisse der kræver daglig leg og nusseri, så det får hun/de stadig imens vi er væk.

Fredag aften i København startede ferien med verdens hyggeligste cykeltur, i min nye ladcykel som jeg netop forestillede mig skulle bruges til dette. At lulle stille rundt i de små gader i indre by, imens vi sludrer og hygger os. Hollie Nolia var kæmpe fan af at køre rundt på den måde og det er jeg nu også. Vi sippede lidt bobler og jeg havde naturligvis trøffeltips at fodre motoren med.

 

 

Lørdag var vi til begravelse, hvilket jeg kun har prøvet få gange og det var trods omstændighederne en rigtig, rigtig fin afslutning. Jeg kendte ikke vedkomne så godt, men der var både kærlighed, sushi og champagne på dagen. Det føltes som om de fejrede det liv der var levet, og man mindedes det ved at kigge i de store fotoalbums i hjemmet hvor det blev holdt. Virkelig god idé.

Herefter kørte vi igen retur til Kolding og overnattede. Ja I får det hele med nu, kan I fornemme det.

Søndag stod vi tidligt op for at køre til Skagen. Vi har været skrevet på venteliste til et værelse på Ruths, og vi var heldige der kom et fra søndag til mandag – derfor kun én nat i Skagen. Nu har jeg så også planlagt fuldt program i Kbh, men valgte altså at tage en smuttur (arhhh altså det tager 6 timer hver vej fra KBH, så deeeeet) til Skagen og té os som var vi 27  år igen.

Jeg havde aftenen inden smurt mig ind i selvbruner, og af en eller anden årsag er Bella bare VILD med duften og smagen af min selvbruner, så hun holdt mig vågen hele natten hvor hun prøvede at slikke den af mig. Jeg fik 3 timers usammenhængende søvn! Så det prøvede jeg at indhente…

 

 

Holdet i Skagen stod klar til roséfest på Hyttefadet og senere dejlig middag på Ruths. Jeg ved godt at mange vender øjne af Skagen uge 29 (det her var jo så uge 28), men jeg synes der er sjovt. Vi fik ét døgn med fuld knald på og vi havde det skideskægt! En uge havde vi ikke holdt til, men jeg gad altså heller ikke bare sidder deroppe og glo i et sommerhus, det er alt for kedeligt for mig.

Tina og Allan der også var med har jeg efterhånden kendt i mange år, forrige uge var jeg oppe hos dem sammen med Hollie Nolia på ridelejr som vi også var sidste år. Mai-Britt som er placeret lige mellem os, arbejdede jeg med på The Voice for nok 15 år siden og ses stadig.

 

 

Say hello to my little friend!

 

 

Jeg har aldrig været særlig god til skaldyr, jeg synes det er noget underligt noget jeg skal betale for at “lave maden selv”, når jeg er ude. Jeg gider helt ærligt ikke sidde og fedte med snaskede skaldyr, brække hoveder med øjne af og snaske rundt i det. Men jeg kan godt lide smagen, så jeg har sat mig for at jeg i år skal lære det, og jeg skal lære at nyde det. Derfor bestiller jeg østers og skaldyr alle steder det er muligt og jeg er blevet overraskende glad for det – selvom jeg hellere ser køkkenet gør det for mig, hvis jeg skal være ærlig.

 

 

Mandag tjekkede vi ud og fik genset lidt af Skagen. Vi nåede også forbi mine forældre da min mor fyldte 60 år lige den dag vi skulle den vej, så det passede perfekt til et lille visit. Vi har været til en større fest som blev holdt tidligere, derfor der ikke var planlagt noget.

 

 

Det ser super flashy ud med sådan en tur, men det koster altså kun 400-800 kr. pr. pers., alt efter turens varighed.

 

 

Vi overnattede i Kolding for at slippe for den lange tur til Kbh i et hug, men var tidligt oppe og afsted, da vi havde en aftale med Rikke Hørlykke om træning i Skodsborg. Jeg så mit snit til en dag med spa og god mad, så jeg havde på forhånd booket deres sidste værelse på Kurhotel Skodsborg. Så var jeg også sikret at kunne slappe af imens Troels render rundt og løfter jern i deres gym. Der tager jeg gerne en espresso i en blød sofa i stedet.

 

 

I dag er det så onsdag, og vi skal videre i programmet…

Vi tjekker ind på (dette ene sted er omfattet af reklame) Marienlyst Strandhotel hvor jeg ikke har været endnu, vi får forhåbentlig et dejligt døgn i spa og med god mad. Det er altså en rar ting ikke at skulle lave mad selv, og vi har netop valgt at bruge vores penge i Danmark denne sommer, i stedet for den planlagte tur til udlandet. Vi prioriterer at komme rundt i landet, og opleve det på en lækker måde her i voksenugen.

Torsdag tjekker vi ud og kører ind i lejligheden, hygger rundt i København og har booket bord på Louises Fiskerestaurant som hører til Hotel Kong Frederik. Jeg ser dog lige nu at hotelkæden er gået konkurs, så ved ikke om vores booking er annulleret – så må vi finde på noget andet. Forslag??

Fredag står også på københavnerhygge og garanteret en dejlig cykeltur. Om aftenen skal vi spise på Kokkeriet med 18 retter og vinmenu, det er noget især Troels glæder sig til. Han er mere til michelin mad end jeg er, jeg prioriterer ofte hellere et par nye sko, men ofrer mig da gerne og overrasker med en forhåbentlig sublim gourmetoplevelse.

Lørdag daser vi, der skal sættes spejl og billeder op i lejligheden, og vi har sikkert godt af en lang gåtur ovenpå middagen aftenen før. Om aftenen har vi købt billetter til et arrangement på NIMB hvor en af Troels’ kollegaer plus hustru joiner os. Det er på deres rooftop med pool og udsigt over byen, lækker mad og DJ. Tænker ikke vi kommer til at kede os, men det lader jeg jer naturligvis vide.

Søndag har vi absolut ingen planer (endnu), andet end vi skal til at vende næsen mod Jylland hvor 2 ugers ferie med børnene venter. Det bliver en blanding af hjemmetid i Kolding, glamping og børnevenlig golf-/spaophold i Nordjylland som slutter lige på min fødselsdag d. 31. juli.

 

Sommer i Danmark kan nu også noget! ♥

 

To ting jeg simpelthen ikke forstår når vi er på hotel og restaurant: Hvorfor har samtlige spisetider i landet da for pokker ikke en krog under bordet, eller en stander til ens taske? Jeg gider ikke smide mine dyre tasker som jeg har sparet op til, på gulvet. Det er mig en freaking gåde at der ikke er tænkt på det. Når det kommer til hotelværelser, så burde alle værelser have et spejl så man kan se sig selv i fuld figur. Der er sgu da kikset at jeg skal stå på seng eller toilet og prøve at se mig selv i et spejl – det er ikke nok at der er spejle alle vegne, hvis ikke vi kan se vores fulde outfit og sko. Det kan kun være mænd der laver den slags brølere!

 

 

Image Map

18 kommentarer

 • Charlotte

  Du kan købe en taskeholder/taskekrog og have liggende i dine tasker. De fylder ikke noget og så har du altid en holder til tasken😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Betty

   Jeg har også altid problem med mine tasker. Hvor skal jeg gøre af dem?

   Det lyder altså smart, er den til små og lidt større tasker også?
   Hvor kan man købe sådan en krog?
   Glæder mig til at høre fra dig

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte

  Ja så mystisk! Jeg har købt en taskekrog hos Georg Jensen. Ellers spis på Søllerød Kro, der får din taske en puf🤩

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang

   Jeg kender dem godt, vil bare pointere at jeg er skuffet over stederne ikke tænker på det for os 😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Mark

  I bliver nød til at tage på Mols kroen ved Ebeltoft , der er en stol til tasken og nogle skønne omgivelser , min søn og svigersøn vil hygge om jer , det skønneste sted

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Dominicussen

  Tips til Restaurant “ den lille fede” og så tag deres 5-7 retters vinmenu🙌 De er rundhåndet med vinen😉 det kan en jyde godt li’ 👌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marilena Hertz

  Har I prøvet at spise på Silo? 👌☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Belinda

  Google – taskeholder – så ser du eksempler på lille fin anordning til bordet, når man er ude. Haft min i mange år. Kræver dog taske med rem

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Når du spiser på restaurant Luna i Randers, kommer de med en lille skammel til din taske 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vibeke

  Hvis I er til tapas og argentinske vine er Det Argentiske Vinhus på Armagerbrogade 18 et besøg vær🌞😊
  Rigtig god ferie i København.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du skal da ha’ sådan en fiks diamant som bliver til en taskekrog, som hænger på bordkanten💎💎

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • K.D.

  Krogs Fiskerestaurant på Gammel Strand i KBH kan varmt anbefales.
  Enig mht tasken. På L’espadon på Hotel Ritz i Paris bliver man budt på en fin lille taburet til at stille tasken på. Det er en fin service. Flere restauranter burde tænke på det. For det er træls ikke at kunne stille sin taske noget sted når man er ude. Fortsat god ferie til jer, det ser skønt ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nete

  Det lyder som nogle dejlige planer for jeres voksenferie og ja, familieferie for den sags skyld. Marienlyst Strandhotel er mega lækkert! Mht hotelkonkursen er de danske hoteller ikke omfattet af konkursen så det burde ikke have indflydelse på jeres planer. Og der er faktisk en del restauranter der har en lille taskekrog til ens taske, men jeg har selv købt en som jeg altid har med. Prøv at kigge på taskeholder.dk tror jeg den hed (mange år siden) og ellers Google taskeholder. Min er rund og selve krogen folder sig omkring med en magnet dvs den fylder mindre i tasken. Der var forskellige design, min er sort læder men du kan få en “diamant”, bling sten eller et lille spejl… Den er genial! God sommer ☀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har sådan en fiks lille opfindelse til at hænge på bordet hvor der så er en krog på, det ligner et emblem, fås med mange forskellige slags pynt. Så nu bliver tasken lige ved hånden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Møller

  Louises Fiskerestaurant har stadig åbent – det er deres norske pendant, der er gået konkurs. Den madoplevelse kan du roligt glæde dig til!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Først og fremmest god ferie til jer.
  Jeg håber restaurant- og hotelbranchen læser med, for du har så ganske ret. Det er da rent pip, at man ikke har tænkt på det, før du nævner det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg er SÅ enig i det med spejle – og krog til tasker. Hvorfor bygget man et hotelværelse, hvor der f.eks. kun er ét spejl og det befinder sig på badeværelset?! Det er jo tåbeligt !

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt på væggene + VIND for 1.000 kr. posters