Nyt på væggene + VIND for 1.000 kr. posters

Voksensommerferie, let’s go…

 

Vores sommerferie er skudt i gang, vi har en uge lige nu alene hvor børnene er hos deres andre forældre, og så har vi herefter to uger sammen med dem alle. Der er dømt både voksen og børneferie, hvilket passer helt perfekt ind i mit drømmescenarie af en sommerferie, så er der lidt af det hele.

Jeg er rigtig dårlig til bare at dase uden planer, det stresser mig nærmest og føles som spild af tid, derfor har jeg stået for at planlægge vores sommer, og Troels fik først torsdag en plan over alle dagene de næste tre uger med info og tider på hvornår vi skal køre fra A til B, tjekke ind og ud eller hvor vi skal spise. Jeg tror faktisk han et øjeblik syntes det var lidt meget, men jeg skal fanden galemig ikke gå glip af noget denne sommer  – jeg skal helt generelt ikke gå glip af noget i dette liv. Jeg er enormt restløs og der skal gerne ske noget nyt hver dag, det er nok i virkeligheden det der er ferie for mig, eller eventyr.

Fredag parkerede Troels jetjageren og jeg fik indlogeret vores katte- og huspassere med vejledning, så der er styr på sagerne imens vi er væk. Ginger plejer sagtens at kunne være alene og bare få fyldt mad og vand op, men Bella… Bella er en større mundfuld! Hun løber mellem benene på os som var hun en hund, skriger som blev hun forladt for evigt hver gang vi går ud ad døren og sover tæt mellem os om natten. Hvis der er for langt mellem os, ligger hun på langs så hun kan røre os begge om natten. Hun er en yderst kontaktsyg lille bisse der kræver daglig leg og nusseri, så det får hun/de stadig imens vi er væk.

Fredag aften i København startede ferien med verdens hyggeligste cykeltur, i min nye ladcykel som jeg netop forestillede mig skulle bruges til dette. At lulle stille rundt i de små gader i indre by, imens vi sludrer og hygger os. Hollie Nolia var kæmpe fan af at køre rundt på den måde og det er jeg nu også. Vi sippede lidt bobler og jeg havde naturligvis trøffeltips at fodre motoren med.

 

 

Lørdag var vi til begravelse, hvilket jeg kun har prøvet få gange og det var trods omstændighederne en rigtig, rigtig fin afslutning. Jeg kendte ikke vedkomne så godt, men der var både kærlighed, sushi og champagne på dagen. Det føltes som om de fejrede det liv der var levet, og man mindedes det ved at kigge i de store fotoalbums i hjemmet hvor det blev holdt. Virkelig god idé.

Herefter kørte vi igen retur til Kolding og overnattede. Ja I får det hele med nu, kan I fornemme det.

Søndag stod vi tidligt op for at køre til Skagen. Vi har været skrevet på venteliste til et værelse på Ruths, og vi var heldige der kom et fra søndag til mandag – derfor kun én nat i Skagen. Nu har jeg så også planlagt fuldt program i Kbh, men valgte altså at tage en smuttur (arhhh altså det tager 6 timer hver vej fra KBH, så deeeeet) til Skagen og té os som var vi 27  år igen.

Jeg havde aftenen inden smurt mig ind i selvbruner, og af en eller anden årsag er Bella bare VILD med duften og smagen af min selvbruner, så hun holdt mig vågen hele natten hvor hun prøvede at slikke den af mig. Jeg fik 3 timers usammenhængende søvn! Så det prøvede jeg at indhente…

 

 

Holdet i Skagen stod klar til roséfest på Hyttefadet og senere dejlig middag på Ruths. Jeg ved godt at mange vender øjne af Skagen uge 29 (det her var jo så uge 28), men jeg synes der er sjovt. Vi fik ét døgn med fuld knald på og vi havde det skideskægt! En uge havde vi ikke holdt til, men jeg gad altså heller ikke bare sidder deroppe og glo i et sommerhus, det er alt for kedeligt for mig.

Tina og Allan der også var med har jeg efterhånden kendt i mange år, forrige uge var jeg oppe hos dem sammen med Hollie Nolia på ridelejr som vi også var sidste år. Mai-Britt som er placeret lige mellem os, arbejdede jeg med på The Voice for nok 15 år siden og ses stadig.

 

 

Say hello to my little friend!

 

 

Jeg har aldrig været særlig god til skaldyr, jeg synes det er noget underligt noget jeg skal betale for at “lave maden selv”, når jeg er ude. Jeg gider helt ærligt ikke sidde og fedte med snaskede skaldyr, brække hoveder med øjne af og snaske rundt i det. Men jeg kan godt lide smagen, så jeg har sat mig for at jeg i år skal lære det, og jeg skal lære at nyde det. Derfor bestiller jeg østers og skaldyr alle steder det er muligt og jeg er blevet overraskende glad for det – selvom jeg hellere ser køkkenet gør det for mig, hvis jeg skal være ærlig.

 

 

Mandag tjekkede vi ud og fik genset lidt af Skagen. Vi nåede også forbi mine forældre da min mor fyldte 60 år lige den dag vi skulle den vej, så det passede perfekt til et lille visit. Vi har været til en større fest som blev holdt tidligere, derfor der ikke var planlagt noget.

 

 

Det ser super flashy ud med sådan en tur, men det koster altså kun 400-800 kr. pr. pers., alt efter turens varighed.

 

 

Vi overnattede i Kolding for at slippe for den lange tur til Kbh i et hug, men var tidligt oppe og afsted, da vi havde en aftale med Rikke Hørlykke om træning i Skodsborg. Jeg så mit snit til en dag med spa og god mad, så jeg havde på forhånd booket deres sidste værelse på Kurhotel Skodsborg. Så var jeg også sikret at kunne slappe af imens Troels render rundt og løfter jern i deres gym. Der tager jeg gerne en espresso i en blød sofa i stedet.

 

 

I dag er det så onsdag, og vi skal videre i programmet…

Vi tjekker ind på (dette ene sted er omfattet af reklame) Marienlyst Strandhotel hvor jeg ikke har været endnu, vi får forhåbentlig et dejligt døgn i spa og med god mad. Det er altså en rar ting ikke at skulle lave mad selv, og vi har netop valgt at bruge vores penge i Danmark denne sommer, i stedet for den planlagte tur til udlandet. Vi prioriterer at komme rundt i landet, og opleve det på en lækker måde her i voksenugen.

Torsdag tjekker vi ud og kører ind i lejligheden, hygger rundt i København og har booket bord på Louises Fiskerestaurant som hører til Hotel Kong Frederik. Jeg ser dog lige nu at hotelkæden er gået konkurs, så ved ikke om vores booking er annulleret – så må vi finde på noget andet. Forslag??

Fredag står også på københavnerhygge og garanteret en dejlig cykeltur. Om aftenen skal vi spise på Kokkeriet med 18 retter og vinmenu, det er noget især Troels glæder sig til. Han er mere til michelin mad end jeg er, jeg prioriterer ofte hellere et par nye sko, men ofrer mig da gerne og overrasker med en forhåbentlig sublim gourmetoplevelse.

Lørdag daser vi, der skal sættes spejl og billeder op i lejligheden, og vi har sikkert godt af en lang gåtur ovenpå middagen aftenen før. Om aftenen har vi købt billetter til et arrangement på NIMB hvor en af Troels’ kollegaer plus hustru joiner os. Det er på deres rooftop med pool og udsigt over byen, lækker mad og DJ. Tænker ikke vi kommer til at kede os, men det lader jeg jer naturligvis vide.

Søndag har vi absolut ingen planer (endnu), andet end vi skal til at vende næsen mod Jylland hvor 2 ugers ferie med børnene venter. Det bliver en blanding af hjemmetid i Kolding, glamping og børnevenlig golf-/spaophold i Nordjylland som slutter lige på min fødselsdag d. 31. juli.

 

Sommer i Danmark kan nu også noget! ♥

 

To ting jeg simpelthen ikke forstår når vi er på hotel og restaurant: Hvorfor har samtlige spisetider i landet da for pokker ikke en krog under bordet, eller en stander til ens taske? Jeg gider ikke smide mine dyre tasker som jeg har sparet op til, på gulvet. Det er mig en freaking gåde at der ikke er tænkt på det. Når det kommer til hotelværelser, så burde alle værelser have et spejl så man kan se sig selv i fuld figur. Der er sgu da kikset at jeg skal stå på seng eller toilet og prøve at se mig selv i et spejl – det er ikke nok at der er spejle alle vegne, hvis ikke vi kan se vores fulde outfit og sko. Det kan kun være mænd der laver den slags brølere!

 

 

Image Map

Næste indlæg

Nyt på væggene + VIND for 1.000 kr. posters