Så er der sommerferie! Dette er vores plan...

Nyt på væggene + VIND for 1.000 kr. posters

 

Reklame Poster Store

 

Jeg har endelig fået lidt op i lejligheden, og jeg ved egentlig ikke hvorfor jeg er så længe om det, huset i Kolding er der stadig vægge der mangler noget og det er super ærgerligt for det gør virkelig alverden. Det er ikke fordi jeg ikke gider finde noget, det er nok nærmere fordi jeg bruger ret lang tid på at finde det rette, jeg bruger timer og timer på at kigge plakater igennem på Poster Store, som har et kæmpe udvalg af posters, og lige som jeg har besluttet mig, kommer der hver uge nye plakater op, men NU har jeg fundet nogle til lejligheden og jeg har endda sat dem op.

Planen med lejligheden har hele tiden været at den måske skulle lejes ud sporadisk hvis der er uger jeg ikke lige er der, måske til en fast person, derfor vil jeg ikke gøre billederne alt for personlige med familiebilleder, men mere noget pænt og neutralt. Nu er jeg dog i tvivl om det bliver aktuelt.

I stuen har jeg valgt nogle fine feminine streger der blender godt ind i tonerne, så lader jeg pynt og puder stå for farverne i stedet, jeg kan godt lide der er lidt ro på væggene. Det er slet ikke planen det hele skal være så farveløst som det er her, der skal klart farver ind, men det gør jeg i flytbare ting og blomster. Når lejligheden ikke er større, så vil jeg føle mig klemt inde med for meget “larm” omkring mig.

 


 

KONKURRENCE

 

Vind en voucher på 1.000 kr. til Poster Store, hvor du kan shoppe løs iblandt alle deres mange posters, som passer til ethvert rum.

For at deltage skal du følge @maschavang og @posterstore på Instagram, samt fortælle mig i en kommentar her til blogindlægget, hvilken plakat i hvilket rum du bedst kan lide.

 

 

*Deltag til og med d. 09/07/2020


 

 

 

Badeværelset kan jeg så godt lide, der er en særlig ro herude, jeg elsker lyset, tonerne og de skæve røde københavnertage jeg kan kigge ud på. Igen har jeg valgt nogle plakater der er feminine og i grå, sorte, hvide toner og det er netop det der giver roen som jeg kan lide. Når jeg ser hvordan andre indretter med masser farver og store armbevægelser, kan jeg godt blive helt misundelig og øjeblikkelig inspireret, men når det kommer til stykket, så hviler jeg bare ikke i det og ender tilbage i mere dæmpede toner.

 

 

Der er noget over det at stille billeder, i stedet for at hænge dem op. Jeg tror også jeg skal have flere hylder op hvor jeg kan stille posters, i stedet for at hænge dem. I soveværelset her skal der igen være ro, her sammen med et lille billede af Hollie Nolia og jeg.

Når Hollie Nolia er herovre retter hun mig konsekvent når jeg kalder lejligheden for min, “det er vores allesammens mor, ikke bare din”. Det er så ikke helt korrekt, lejligheden er min for det er mit behov der skal dækkes herovre, derfor kan jeg også gøre som det passer mig uden at tage hensyn til om nogen ønsker lyserøde farver (host host), eller om det skal være praktiske i forhold til børn. Det er en egoistlejlighed hvor børnene kan være, de skal ikke være her, det er jo lige så meget en arbejdsplads som det er et hjem for mig og omgivelserne skal netop være herefter. Derfor er her ikke legetøj eller praktiske foranstaltninger, udover sovesofaen, for børnene er normalt ikke med herovre. Ikke fordi de ikke må, der har bare ikke været anledning til det og så er her slet ikke plads til fem personer, men vi tager nok nogle overnatninger her med dem i løbet af sommeren, og så håber jeg da at de kan lide at være her lige så meget som jeg kan. Man kan jo altid lokke med Tivoli tæt på, ik.

 

 

Image Map

Næste indlæg

Så er der sommerferie! Dette er vores plan...