Nu med bonusmødregruppe!

Ny kattekilling i hjemmet, sådan går det…

 

Så fik vi den lille misser hjem, hvor har hun bare været ventet! Søndag hentede vi Hollie Nolia hos far og kørte til Odden efter hende. Hele vejen sad HN og hvinede og hoppede i sædet “kør hurtigere Troels, hurtigere, FYR nu!”. Det var den længste times kørsel nogensinde, for os alle, haha! Vi valgte at gøre det sådan, så de kunne binde bånd hele vejen hjem, men det var virkelig også en bette sky mus vi fik med os hjem, som kaldte på sin mor og gemte sig under dynen, når den ikke lige knuede sig til HN.

Vi bruger HNs værelse som base, da det er hende der er her mest, det værelse Ginger er mindst på, og så sover jeg derinde sammen med dem begge. Det har været to lange nætter, jeg tror jeg var oppe 30 gange, fordi den peb hele første nat, hoppede ned, hoppede op, skulle tisse og HN der ville se og opleve det hele, men jo også skulle sove – sikke et cirkus! Nu halvandet døgn senere er den ved at blødt op og hygger med begge piger. Der har været knald på hele natten, og når de andre vågner (jeg får ikke sovet) så er den naturligvis træt af at spæne rundt og lege hele natten. Hold op den er sød og så flot i pelsen, meget pænere end jeg havde troet. Vi er helt vilde med hende og navnet blev Bella, som HN så brændende ønskede sig det skulle være.

 

 

Hun kan nærmest ikke forstå det er vores killing, det er bare så vildt. “Prøv at sig det til dig selv mor, at det er vores killing, man kan næsten ikke forstå at det er virkeligt, vel”. Det samme sagde Emilie, at hun lige skulle vænne sig til det faktisk er vores. Jeg tænker den nok skal få et ganske udemærket liv hos os, med tanke på at opdrætteren fortalte at livretten er Irmas rejer (dog klippet over) eller Nettos Premier luksusrejer og Bornholm luksus torskerogn i blå boks og John West tun i vand og tørfoder der koster mere end vores sushi om fredagen, så kommer den umiddelbart ikke til at lide nød. Gingers kost er noget mere discountvenlig, men vi kan jo ikke sådan gør forskel på dem, så nu har hun også fået smag for de fine sager. Jeg har aldrig kendt mage til luksusdyr.

 

 

Ginger har ikke gjort noget væsen ud af den nye killing er her, selvom den piber eller sikkert lugter anderledes. Ginger virker total ligeglad, så i går da Bella var inde i sin trygge hule, satte vi lige et gitter for imens Ginger fik lov at snuse inde i værelset. Den var ligeglad, men den bette er en værre en og hvæser af Ginger. Jeg har købt en diffuser med feromoner så de begge har lidt lettere ved at blive sammenført, og den gav faktisk Bella rigtig god ro, så snart den var kommet op i det lille værelse… Meeeen den skal vist lige arbejde lidt med temperamentet, inden den skal møde Ginger sådan rigtigt. De har snuset til hinanden med døren på klem her til morgen, uden rigtigt at kunne se hinanden, og der gik den helt i bro den bette. Ginger var igen kold over dens skaberi og luntede bare ind og sov igen. Vi prøver os lige så stille frem, de skal bare ha’ lidt tid.

Pigerne er naturligvis ellevilde og har fået serveret aftensmad og pandekager til morgenmad på værelset, fordi de ikke vil gå fra den. Den får så helt ro når de er i skole, eller den sover op ad Julius så han også får lov at nusse den lidt imens pigerne er væk.

 

Vi er bare så glade for hende, hun er så sød og lille bitte ♥

 

 

Image Map

19 kommentarer

 • Charlotte Sørensen

  Lyder både super dejligt og hårdt på samme tid. Stort tillykke med hende 💗

  Kh Charlotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Therese

  ????????
  Hvor er hun en skøn killing, tillykke med hende
  Der er fuld skrald på en killing det første år//2 år, men så begynder de at blive lidt mere rolige 🤣🤣
  Så du må nok forvente et par måneder uden så meget søvn
  Ginger og Bella skal nok blive gode venner snart, det er en god idé at nusse Bella og lige bagefter nusse med Ginger — og omvendt, så vænner de sig hurtigt til hinandens dufte 😊😊
  Det kan ALTID bedst betale sig at købe kvalitetsfoder til katte — køb det evt online hos zooplus.de — der sparer man lidt penge
  Tillykke med lille Bella, hun er fuldstændig vidunderlig
  ????????????

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Therese

  😛😛
  Hvor kom alle de spørgsmålstegn fra, det er ikke mig der har lavet dem
  Sorry Mascha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Tillykke med den søde Bella 😊🐈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Køb en stor transportkasse og lad hende sove inde i den om natten. Det er trygt og godt med en lille hule om natten og alle får deres nattesøvn. Hun ser skøn ud 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marianne Lønborg Knudsen

   Ej ….ikke transportkasse 😔😔 det synd…den skal være en del af familien, og sove hos HN …basta

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

   Man kan da pille lågen af kassen. Så kan katten selv bestemme. Fordelen ved en transportkasse er, at katten allerede kender den og opfatter det som et trygt sted, når den skal med på køretur, på ferie eller til dyrlægen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Som inkarneret hundemenneske og slet ikke til katte, må jeg bare have lov at sige, at hun da godt må komme på ferie hos mig, hvis det er;-)
  Hvor er hun yndig go HN’s lille glade ansigt er da det hele værd:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liselotte

  Ikke for at være kloge Åge, men min dyrlæge frarådede mg at give min perser rejer, men når opdrætter siger god for det er der noget der ikke passer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Minna

  Vi har bamse. En lækker labrador på 7 år.. vi fik i efteråret en lille killing hjem.. Bamse var meget nysgerrig, men katten ville ham overhovedet ikke.. han hvæste også hver gang bamse kom for tæt på… men efter 14 dages tid var de bedste venner 🙂 så er sikker på med tid så skal det nok gå

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina Dichoe

  Nu skal døren til dette værelse efter et par dage så åbnes – jo længere tid den er lukket jo svære bliver det – den voksne kat skal nok lade være med at gøre den noget da det er den der er ” herre ” i huset så derfor den allerede er ligeglad nu – den ved godt hvem der bestemmer !
  Men nu skal den nye have mulighed for at snuse rundt i HELE huset hvis de skal have nogen mulighed for at kunne lærer hinanden at kende 👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nete

  Tillykke med lille fine Bella. Hvor er hun smuk 😻
  Jeg har lige set din story og er nødt til at sige, at hvis den – som din story viser – er gået ind under sengen og ikke kommer ud, så har den brug for at være lidt i fred. Det skal den have lov til. Den er ikke en dukke, men et levende dyr. Muligvis jeg får nogle på nakken nu, men det er bare ærgerligt. Man er nødt til at give sådan en lille kær en lidt fred og ro, selvom man næsten ikke kan lade være. Den er fortsat et fremmede sted og skal lige have lov til at vænne sig til det hele 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • GItte

  Sikke en skønhed den Bella 😊 Vi henter en lille hvalp på lørdag💙 Vi glæder os, og særligt min datter på 8 er helt ekstatisk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, hvor er den bare bedårende! For helt lyst til at ignorere min allergi og investere i en magen til!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina Jacobsen

  Hej Mascha, jeg har snakket med nogen som siger at du er stadigvæk god veninde med Rasmus Jarlov selv i dag. Ved du noget om hans sygemelding? Jeg er lidt bekymret.Folk snakker alt muligt, jeg har mange anelser.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ulla

  Hollie Nolia er blevet en stor pige – og så skøn at skue. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Du skulle næsten købe Royal Copenhagen figur: pige med killing.
  Hun ligner Hollie, med brune lange fletninger🌻🌸🌺🌼

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang

   Pudsigt du nævner det, min mor har figuren og vi talte netop om at den ligner hende/dem 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Da vores yngste kat stadig var lille hittekilling fik den modermælkserstatning. Den fik godt nok ikke sutteflaske, men Mme skulle den have, fordi den var så lille. Da genoplevede jeg fornemmelsen af ammehjerne. Lavede MME tidligt og sent og der imellem, og om natten. Med så lille en kat, havde den alle muligheder for at komme galt af sted, så natten blev tilbragt på en stol i en lukket transportkasse ved siden af min seng, så vi kunne se hinanden. Efter et par uger mente den lille dame helt bestemt, at det der natte indespærring kun var for pattebørn, så i stedet havde vi et hyperaktivt kræ, der fræsede rundt og faldt udmattet om, når vi andre skulle op.
  Det er helt utroligt, hvad sådan et lille kræ kan rode sig ud i af ulykker… også nogle gange farlige ulykker. Husk for himlens skyld at slå brættet ned på toilettet. Når katten begynder at hoppe op, kan den ryge på hovedet i kummen og ikke komme op igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu med bonusmødregruppe!