Gør huden sommerklar med kollagenpulver

Hvad skal hun hedde?

 

Vi glæder os så meget! Nok er pigerne vilde, men jeg er total killingeskruk. At få en lille i hjemmet, uden at have været gravid og skulle føde er ret tiltalende. Jeg ender som en crazy kattedame, haha!

Men den lille gøj skal jo have et navn, og jeg synes det skal være på plads når vi henter hende. Det bliver på søndag, på mors dag, at vi kører op efter hende, umiddelbart efter vi har hentet Hollie Nolia hos far. Jeg ved den bliver kaldt Marie nu, efter Aristocats, men jeg vetoer altså et nyt navn og pigerne er velkomne med ønsker, men jeg har sidste ord. De har døbt pindsvinet Pind, så de har ikke ligefrem imponeret mig i den retning, vi skal ikke have en kat med navnet mis, det går ikke.

Vi har allerede en orange Ginger, så der har været overvejelser om det skulle være et navn mere med G, som feks. Gracie der har været min favorit, men lyder mest som Crazy når Hollie siger det og en anden favorit Honey, lyder som Hollie. Jeg har også været på Daisy, men får nærmest tømmermænd ved tanken om Crazy Daisy, så den er også ude, selvom det er cute. Jeg tænkte naturligvis også straks på Coco, Moët og den duer… Emilie er på Mimosa og Hollie har forelsket sig i navnet Bella.

 

 

Har du et godt kattenavn vi ikke selv har tænkt på, så kom gerne med det ♥ Tak

 

 

Se lige øjnene omme bagved, simpelthen så sødt…

 

 

Image Map

Næste indlæg

Gør huden sommerklar med kollagenpulver