Nyt familiemedlem på vej...

Gør huden sommerklar med kollagenpulver

 

Reklame The Solution

Det kan godt være der ikke er udsigt til de store tropiske rejser i år, men så må vi en tur i haven eller ud i den danske sommer, der er i virkeligheden heller ikke noget bedre. I skrivende stund render Troels rundt og planter peoner til mig ude i haven, så jeg kan se på de smukke roser når jeg sidder under parasollen ved bordet. Jeg er ret hys med at beskytte min hud mod solens stråler, hvilket også er årsagen til jeg selv producerer både solcreme og selvbruner. Kan I huske filmen Vild med Mary, hvor den gamle dame til sidst sidder helt brun og rynket, med folie for at få ekstra meget sol. Det er altid hende jeg tænker på, når jeg går rundt med solhat på den side af vejen hvor der er skygge på fortovet, imens alle andre går på den modsatte side i solen. Jeg sætter en ære i at passe på min hud, forebygger, vedligeholder og plejer.

Jeg har i nu ca. 2 år indtaget kollagenpulveret THE SOLUTION, fra Oslo Skin Lab, som et et anti-wrinkle kollagenpulver der forebygger og reducerer rynker og appelsinhud. Jeg tør slet ikke tænke på hvordan jeg ville se ud, uden alt det jeg gør. Det fik jeg jo så lige en forsmag på under Corona… Holy…! Jeg kunne nærmest slet ikke huske jeg så sådan ud, og Troels vidste det da slet ikke, haha! Ej, selvom mange ting som vipper, frisør og negle blegnede, så havde jeg stadig mulighed for at tage min daglige dosis af pulveriseret skønhed indefra. Nu hvor vi nærmer os forår og sommer, er det er rigtig god idé at komme i gang med at gøre huden sommerklar. Hvis der er noget der kan beskadige huden og give den rynker, så er det i høj grad solen, fordi UV stråler nedbryder kollagen. Det gider vi ikke!

Hvert år nedbrydes kollagenniveauet i huden med 1-2%, og det er netop det der gør at man får flere og flere rynker, jo ældre man bliver. Derfor tilfører jeg selv kollagen indefra, for at øge min huds elasticitet, så jeg trækker tiden lidt. Det er en god idé at forebygge, hvis du ikke allerede har rynker, men hvis du har, så kan du altså få ret gode resultater med det. Du skal tage det kontinuerligt hver dag, for at få et optimalt resultat og regne med der går ca. 8 uger. Tag endelig et før-billede i naturligt lys, for det kan være svært at se forandringen når man jo ser sig selv dagligt.

 

 

Hver måned dumper der en kasse ind af min brevsprække, og de trækker først betalingen når det er leveret. Ingen binding, no notning, helt simpelt. Detr kan betale sig at have abonnement, og jeg har naturligvis en kode til dig…

 


65% Rabat!

 

Du kan abonnere på The Solution fra Oslo Skinlab, så du let og enkelt får det ind ad døren hver måned, uden at tænke på at genbestille eller løbe tør.

Du får 65% på første pakke – en pris på 174 kr.

Herefter får du fast 30% rabat på alle fremtidige pakker på medlemsskab, altså 349 kr. månedligt.

Du bestiller her

 

 


 

 

 

Da jeg startede med med denne rutine, kendte jeg umiddelbart ikke mange der var hooked på det, men nu mixer de fleste jeg kender, der går op i skønhed, det lille brev med deres vand, kaffe, morgenmad eller smoothie som en hel naturlig del af deres hverdagsrutine.

Det lille brev indeholder 2,5 g 100% hydrolyseret kollagen, som er let at blande i nærmest hvad som helst, da det er smagsneutralt og ikke engang bemærkes i et glas vand.

 

 

Image Map

7 kommentarer

 • Linda

  Det er altså lidt sjovt at se hvordan pulveret bare opløses når du hælder det i. Når jeg åbner sådan et brev og hælder det i, så klumper det helt vildt, uanset hvad jeg putter det i… 🤔🤔

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang

   Det er faktisk bedre hvis du putter pulveret i først, og så vand bagefter. Men med knald på, fyr helt op for det så buldrer ned i 😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Rasmussen

  Linda, det gjorde mit også. Jeg skrev til dem. Det var lidt træls med de slimede klatter.. De skrev tilbage, at jeg kunne lade det stå et par minutter og det har hjulpet. Første sending jeg fik, var der intet problem med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zita

  En af de bedste ting jeg har gjort for mig selv:-)
  Jeg har taget det i ca 1 års tid nu og kan se resultater. Første sted var bekymrings-rynken mellem øjenbrynene og nu er der virkelig også forandring at se på mine lår 👍🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Jeg har længe overvejet at prøve produktet, men kunne godt tænke mig at vide, hvordan produktet påvirker ens egen produktion af kollagen? Er pulveret bare et kollagen-supplement, som ikke hæmmer/reducerer ens egen kollagendannelse. (Mine rynker skal jo helst ikke komme hurtigere, hvis jeg stopper med at bruge produktet sammenlignet med hvis jeg aldrig prøver produktet 😉 ).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har taget Oslo Skin pulveret i et år nu og jeg kan se tydelig forskel.
  Du ser altså ualmindelig godt ud, selv under Coronaen, sødeste Mascha. Men jeg kan godt forstå dig med hensyn til vipper, negle etc… når nu Troels aldrig har set dig uden før.
  Men han er garanteret galant nok til at lade som ingenting;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt familiemedlem på vej...