Om vi sender vores børn i skole...

Sådan står det til, lige nu + så meget tabte jeg mig!

 

Det er lige før det er blevet hverdag igen, eller også er det bare fordi jeg har vænnet mig så meget til situationen, at det nu er en form for ny hverdag. Jeg har det svært med at være alene hjemme i mange timer hver dag, det keder mig enormt og dræner mig, jeg får virkelig meget energi fra mennesker omkring mig, men kan også godt lide at være alene, bare det ikke er hver dag. Nu er børnene begyndt nogenlunde i skole, hvert fald de to yngste, men Troels er stadig mest hjemme og arbejder hjemmefra, eller har lige en vagt i ny og næ, og det passer mig faktisk rigtig godt. Jeg nyder virkelig vi vågner og har stille og rolige morgener sammen, går og får lavet småting, sludrer, er i haven og bare er til sammen. Der er en stor tryghed og nærvær i det. Han kunne faktisk godt gå på halv tid, hvis det stod til mig. Jeg kan nemt finde på noget han kan lave i stedet herhjemme, uhhh det ville være hyggeligt, og kan da ikke forestille mig andet, end han er helt enig 😉

Jeg synes det går rigtig godt med skoleopstart, det virker fornuftigt og trygt. Det ene øjeblik er jeg glad for det hele åbner mere og mere op, det andet øjeblik læser jeg på Facebook hvordan en frisk kvinde på 53 år, pludselig er død af Corona. Det er så frustrerende og så bliver jeg bange, men vil jo også gerne vi lever livet så godt som vi nu kan tillade os, lige nu og med respekt for hinanden. Det er virkelig en svær grænse som flyttes lidt hver dag, nogle gange er det to skridt frem og ét tilbage igen, efter hvad der føles bedst.

 

Vi har også fået ordnet ting i lejligheden, det glæder jeg mig til at vise, men det skal lige være ordenligt på plads først.

 

Vi har jo været på fornuftig kost og træning de sidste 4 uger, eller hvert fald kost, jeg har ikke fået trænet så meget som jeg ønskede, men havde jeg ikke fundet min bog frem (dog på en lidt Corona-variant), så havde vi altså taget hvert fald 3-4 kg på nu. Det har vi heldigvis ikke! Jeg startede på 57, 8 kg, og er i dag nede på 55,2 kg. Så har altså tabt 2,6 kg. Jeg har lige haft et par dage med migræne hvor jeg har kastet op, og der røg jeg ned på 53, 6 men de kom hurtigt på igen, da jeg kunne holde noget i mig. Det har jeg det ret godt med, jeg har det til gengæld ikke særlig godt med at træne i haven sammen med Troels, det er simpelthen irriterende så fyr og flamme han er, som om jeg er en rekrut der skal jages igang – jeg savner min træner Dennis og det at komme væk og træne! Troels tabte 4 kg på de 4 uger her, og fik lavet nogle gode overarme (på bestilling). Nu hvor jeg får mere og mere alenetid, så vil jeg starte med at løbe igen, det har bare ikke passet ind i det hele og jeg synes det ville være for surt at presse mit humør i en i forvejen presset tid, så jeg satsede mest på kosten og en sundere livsstil. Så må træningen komme komme på om lidt, hvor jeg har mere luft til det, røven skal stadig løftes jo, men helst ikke blive mindre.

 

Hvordan gik jeres forløb, jer der var med?

 

 

Hvis der er noget der hitter i huset for tiden, så er det disse børnesnacks. Men desværre kun til børnene.

 

 

 

Image Map

11 kommentarer

 • Louise

  Faktisk helt det samme her iforhold til vægttab.
  Min mand tabte 4 kg
  Jeg tabte 2,4 og landede på 55,5
  Vi fortsætter 4 uger endnu, så er vi helt klar til sommer. Drikker stadig pepsimax, Rosé og champagne ( mest i weekender😅).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang

   Ej hvor godt, men mænd taber altså også mere end vi gør, og vi fortsætter også 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Hej M
  Jeg har ikke været på din kur 🤔 Men min mand og jeg har set Zulu djævleræs 🤣🤣 han blev helt vild med dig og din kørsel 🤣🤣
  Knus og god sommer 😎😎

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang

   Hahaha… Jeg tror også Hollie var en anelse chokeret 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Hej mascha. Jeg lider også af migræne og spændingshovedpine. Har generelt lidt hovedpine hver dag, men har besluttet at det ikke skal gå ud over min livskvalitet. Jeg har prøvet ALT for at mindske det, men uden effekt – så støtte jeg ind i Niels der er fysioterapeut og kunne en ny metode mod hovedpine med forskellige lasere og det har hjulpet gevaldigt og jeg har 7-9-13 ikke haft hverken migræne eller spændingshovedpine siden. Måske det kan hjælpe dig❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang

   Hej 🙂 Hvor er det dejligt for dig, jeg er kørt lidt træt i at prøve nye ting må jeg indrømme, men det kan være jeg gør et nyt forsøg igen når jeg får nok <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majse

  Min mand tabte 6,8 kg og jeg selv 3,2 kg. Sååååå fedt. Tak for sparket bagi

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lissy

  Dine sodavand kan du købe på Netpris 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina

  hold kæft hvor jeg grinte da jeg læste ‘..som om jeg er en rekrut der skal jages igang’ hahaha 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Hej Mascha
  Jeg er vegetar – jeg kan simpelthen ikke få mig til at spise kød, men dømmer ingen. Ved du, om jeg kan erstatte kødet med en anden proteinkilde?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Ha ha….rekrut…..synes dog det er værst hvis man skal hjælpe med at bære eller samle møbler. Så bliver kan kommanderet rundt af sin soldater mand. Håber du er forskånet for det ha ha. Hilsen en der har været med soldater mand i 24 år…. (har du også lært at banke Am-ster-dam:-D)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om vi sender vores børn i skole...